Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 471
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Мамии и един баща, на първо място Честита нова година! Пожелавам ви най-вече здраве, щастие и много наредени пъзели! На второ място… надявам се не сте ме отписали, но съм си направо за уволнение като агент. Sweat Извинявам се за което! Така ме затрупаха предпразнично със спешни продукти за описване, че бял ден не видях през декември.  Нямах време нито за редене, нито дори да надникна тук да видя вие какво сте наредили, много ми липсваше темата. Като компенсация за дългото ми отсъствие реших да взема един пъзел и да го пусна между вас или по-точно между вашите мъници. Да си го наредят с кеф, пък вие ако решите да им помагате и да прекарвате време заедно. Скромен пъзел е, само от 200 части, но продавачката в книжарницата ми го препоръча понеже бил на българска марка и аз нали не разбирам особено, доверих й се. Ако някой се престраши и иска да го вземе първи, да ми пише направо на лично, а след това ще се радвам много, ако си го предавате помежду си. Все пак е купен специално за вашите мъници и се надявам да ги зарадвам поне малко.Blush

А аз междувременно лека полека ще започвам да връщам страниците назад, за да вляза в час и от новата година да съм отново в редицата ви. Имам само 371 отговора за четене от старата тема и 20 страници от новата.. Нека ми е зле Grin

# 301
  • София
Честита Нова година! Нека да сме здрави и да имаме свободно време за пъзели Grinning
Като за начало днес наредихме този, много приятен. Отдавна не бях редила на heye и бях забравила колко да хубави. Ако някой срещне  от същата серия "imagination" или иска да се раздели с него, ще бъда безкрайно признателна ... И благодарна Blush

# 302
  • София
Привет, Bella98! Добре, че се показа - реших, че са те разконспирирали, викам си - отиде зян нашето момиче Laughing Приятно четене на 371 отговора Laughing

# 303
Привет, Bella98! Добре, че се показа - реших, че са те разконспирирали, викам си - отиде зян нашето момиче Laughing Приятно четене на 371 отговора Laughing
Хахахаха, Сали, както винаги успя да ме развеселиш много. Няма да им се дам току-така да ме разконспирират, оставам си агент под прикритие поне до уволнение от Озон или от вас Joy. Вече успях да наваксам с новата тема и 20-те страници, сигурно съм ви наспамила яко, но толкова много пъзели сте наредили, че щеше да е грехота да не ги харесам... Аз за цялото време, в което вие сте редили и редили, едва до на Тони пъзела успях да се добера. Още на другия ден след като го взех беше готов и после над 3 седмици стоя като килимче, нямах време даже да го разглобя, но поне всеки ден му се наслаждавах. За 15-ти път да кажа страхотен е, благодаря отново! Yellow Heart
Така надух главата на една приятелка докато се разхождаме, че ще имам пъзел от бг мама, тя не обичала да реди, имала един пъзел като малка, по нейни думи много труден с 200 части, пробвала, мъчила го, изнервила се и го зарязала. Щяла да чака като й се родят племенници да ѝ го наредят, че да го види нареден. Викам ѝ давай го насам, аз за какво съм. Simple Smile И тя взе, че ми го донесе наистина и ме успокои, че може да има липсващи парчета, някои почупени или огънати /от опитите ѝ да ги слага, където ѝ падне/ и се оказа не с 200, а с 500 части..Та стискайте ми палци Simple Smile

# 304
За много години!

Скоро май с нищо няма да мога да се похваля. Така ме сърбят ръцете да си наредя двата изостанали коледни пъзела (а и един от Габиели чакам), но съм подхванала първата част от 13-хилядника и ми се искаше и с нея поне да напредна, ако не да я завърша. Бавно стават нещата, по-бавно отколкото съм свикнала и ми действа леко изнервящо, аз обичам да се случва бързо всичко Joy

Ghibli, много е симпатичен, ти как го намираш като качество?

# 305
  • Варна
Още със сутрешното кафе го снимах Simple Smile Този се оказа доста по-труден отколкото си представях, но крайният резултат си заслужава. Мислех да го пускам да заминава, но се отказах, ще си го запазя.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 08:52 от HighSpeed

# 306
  • София, България
Bella98, мога да си представя каква лудница е било по празниците. Имаш ли информация дали ще има някакви намаления края на януари за Световния ден на пъзела?

Бухтичка, като го наредиш този от 13 000 части какво ще го правиш? Добре че е в отделни пакети и можеш да го редиш на порции иначе голяма мъка ще е.

Все забравям да споделя нещо - купила съм 7-8 пъзела на Арт на детето между 100 и 180 части, еййй, страшни боклуци са Joy Явно марката е скапана от - до. (ама пъзелите поне ги купувам на около 6 лева, без пари)

Сали, Джо много се стара, за разлика от картичките за Коледа, където ги надраска отгоре отгоре.

# 307
  • Варна
Арт тотално ги отписах.

Мен също ме интересува дали ще има намаления за деня на пъзела. Изчиствам пъзели, които не смятам да оставям и чинно си заделям бюджета за нови Simple Smile В тази връзка, брокатените камили ще ги махам. Някой има ли интерес? Мастър-че, 500 части.

Скрит текст:

# 308
Мона Лиза, ще го продавам. Нямам никакво намерение да го лепя, то и няма да се събере никъде. Целта на този пъзел беше единствено да имам какво да редя за по-дълго време, че хилядарките вече много бързо заминават. И по всичко личи, че ще я изпълни успешно 😄 Но между другото ме дразни колко е голям, заема твърде голяма  част от масата и не ми е много удобно. Така че за момента нямам никакми амбиции да редя повече от 2000 части.

# 309
Привет и от мен ,
Първо честита нова година! Да бъде здрава мирна,щастлива и с много наредени пъзели!
На 35 открих удоволствието да редя пъзели и всичко започна от един пъзел на Бляк Сий - Мома с ябълки …
Накара ме дедтено на 9г  да го купя и щеше да го реди с мен, да ама не… 😂 след месец редене вечер по два часа след работа , взех че го наредих. И от там започна всичко 🙈
След него и два на Анатолиан по 1000 части, е… толкова за 2021г 😀🤪
Сега съм в процес на харесване на следващия пъзел
Това са вече наредените и един който е голяма снимката и не иска да се прикачи 🤣
[/img]

Редактирам : не искат да се прикачат снимките 😒😒😒

# 310
За много години, за много пъзели!
Аз след околопразничната умора реших да наредя нещо бързо и неангажиращо. Не очаквах такова удоволствие, каквото ми донесе този Gold  от 500 части!

Аничка.86, и аз започнах преди по-малко от година с техен пъзел- Ръченицата. Редих го на изкуствено осветление, заедно с ММ сума ти и време. Сега си мисля, че след като това не ме е отказало, то нищо не може да ме откаже от реденето. Joy

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 12:17 от Neita

# 311
# 312
Чудесни пъзели показвате ❤

Бухтичка, затруднявам се да ти отговоря за качеството на Galison, защото ти си познавач, а аз съм всеядна 🙂 За мен е добро, но досега не съм попадала на пъзел, чието качество да ме откаже. Парчетата са "твърди", сглобяват се здраво.

Субективно ги усещам тънки, но всъщност не са - може би е заради това, че на размер са по-големи. Снимах за сравнение (Едука - Галисън - Анатолиан):

Покритието е също по средата - лек гланц, не е чак много лъскаво като Анатолиан, но не е и матово.
На този пъзел лепих само три парчета от 500 и го считам за сравнително добър резултат. Един с пера, който съм показвала по-рано, беше с много по-голям брой парчета "за ремонт".

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 13:24 от Ghibli

# 313
Първият от магазините на Falcon, 1000 части:

Страшно приятен за редене, сам се нареждаше. Не знам дали друг път съм редила за един ден:)

# 314
  • Варна
Аз започвам Хуадада-та след малко. Няма по-тънки парчета от техните, бас хващам. Направо като целофан са, ще ви снимам после.

Общи условия

Активация на акаунт