Извинявам се за което! Така ме затрупаха предпразнично със спешни продукти за описване, че бял ден не видях през декември. Нямах време нито за редене, нито дори да надникна тук да видя вие какво сте наредили, много ми липсваше темата. Като компенсация за дългото ми отсъствие реших да взема един пъзел и да го пусна между вас или по-точно между вашите мъници. Да си го наредят с кеф, пък вие ако решите да им помагате и да прекарвате време заедно. Скромен пъзел е, само от 200 части, но продавачката в книжарницата ми го препоръча понеже бил на българска марка и аз нали не разбирам особено, доверих й се. Ако някой се престраши и иска да го вземе първи, да ми пише направо на лично, а след това ще се радвам много, ако си го предавате помежду си. Все пак е купен специално за вашите мъници и се надявам да ги зарадвам поне малко.

А аз междувременно лека полека ще започвам да връщам страниците назад, за да вляза в час и от новата година да съм отново в редицата ви. Имам само 371 отговора за четене от старата тема и 20 страници от новата.. Нека ми е зле

Приятно четене на 371 отговора
. Вече успях да наваксам с новата тема и 20-те страници, сигурно съм ви наспамила яко, но толкова много пъзели сте наредили, че щеше да е грехота да не ги харесам... Аз за цялото време, в което вие сте редили и редили, едва до на Тони пъзела успях да се добера. Още на другия ден след като го взех беше готов и после над 3 седмици стоя като килимче, нямах време даже да го разглобя, но поне всеки ден му се наслаждавах. За 15-ти път да кажа страхотен е, благодаря отново! 
И тя взе, че ми го донесе наистина и ме успокои, че може да има липсващи парчета, някои почупени или огънати /от опитите ѝ да ги слага, където ѝ падне/ и се оказа не с 200, а с 500 части..Та стискайте ми палци

[/img]