Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 490
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Мона Лиза, казвай ако си харесала нещо, аз записвам и за в бъдеще. С Дисни и Равенсбургер трудно се разделям, че сега и детето не ги дава.

Руската салата в началото изобщо не разбрах какво е, доста я гледах докато схвана Joy

Онзи сайт усилено го избягвам Joy В момента имам общо 70 пъзела и е малък кошмар за моята стремяща се към минимализъм душа Joy А така ме сърбят ръцете да натисна бутона поръчай Joy Ще гледам да устискам още малко поне.

За сметка на това във фб някой любезно уведоми, че са заредили и дървените пъзели на Unidragon.

# 286
  • София
Весело посрещане и от мен!  Ghibli, някаква ирония ли долавям тук Grinning LaughingLaughing
Благодаря ви,... че не оставяте нито една промоция без внимание......

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 21:10 от sali

# 287
Съвсем искрено, разчитам на темата за светкавична информация къде какви намаления има Grinning

# 288

Труден за редене заради силно размазаното в рисунъка, има липсваща част, освен това съм и изхвърлила кутията, така че редих без гледане. Не помня марката.
Килимчето е мек син филц, цилиндърът е твърд, да, има усещане, че нещо ще се разхлаби и пръсне, но не се случва това. Другите ми пъзели са залепени и не мога да ги наредя отново.
От Лидл съм изпуснала офертата и съответно  възможността за набавяне на нови.
В групите ФБ каква цена е приета за нормална при продажба - такава, на която е купен пъзелът, или на половината от покупната?

# 289
  • София
За много години,  момичета! Пожелавам ви здраве и пак здраве,  и една прекрасна година!
Приключих старата година с един пъзел, споделям напълно мнението на Тони, че е много приятен и леко се реди,  като изключим покрива Laughing

И се извинявам, че пак ( за последно) ще занимая групата с моя рожден ден,  но трябва да поправя една несправедливост. Вчера като видях пъзела, така го грабнах, че не погледнах изобщо в кашона. За свое оправдание ще кажа, че предположих, че Мона Лиза го е намерила и е решила да ме изненада за нова година. Изобщо не допуснах, че това е подарък за рождения ми ден и че някой изобщо знае за него. Днес като прибирах кашона видях нещо на дъното – оказа се картичка от Джо, специално направена за мен. Е, голяма съм бяла птица!!!
Джо, съкровище, много ти благодаря за прекрасната картичка! Желая ти чудесна  година, блестящи от щастие очички и  радостен смях, с който да огласяш всичко около теб!

# 290
  • Варна
Честита Нова Година!

Ето една топка Ravensburger 3D:

Скрит текст:
А тук едно отчупено ръбче:

Пластмасата не е достатъчно щуроустойчива.
Подреждах шкафа и реших да проверя дали всички части са налични.

# 291
  • гр.София
Честита Нова Година! С пожелание за много нови наредени пъзели

# 292
Честита Нова година и от мен, много здраве, щастие и нови пъзели през новата година.
Ето го и готов, сравнително лесен

# 293
  • София
Честита Нова година! Бъдете здрави и щастливи!

В последните часове на отиващата си година успяхме да довършим един Чери Паци 1000 части. Честно казано не съм очарована от качеството. Наистина не е прашен, частите добре си съвпадат, дори може да се вдигне без да се разпадне много, но някак си самите части на парчетата, които влизат в другите парчета или стърчат малко над пъзела, или са под нивото на пъзела. А това мен ме дразни доста, защото и аз като някои от вас, много обичам да прокарвам ръка по наредената картинка.
Както и да е де, не знам дали конкретно този пъзел е така на тази марка, или всички техни са така, но ако са така, няма да повторя марката.
По този повод ще се разделям с пъзела. Не обичам да ги лепя и рамкирам, а беше доста трудени няма да го редя пак. Накрая го завършихме като подредихме парчетата по форма и така следяхме къде какво може да пасне, защото сортирането беше почти невъзможно.
И последно, дразнеше ме, че една част от картинката не се вижда, заради логото на опаковката. Съответно там малко трябваше да гадаем какво има.

Ако някой си го хареса да пише на лично. Simple Smile

# 294
  • гр. София
Честита Нова Година! Здраве и щастие!
Да имаме време за любимите ни хобита!
Не мога да се похваля с пъзел. Нещо бях в пъзелна дупка. Сега съм започнала един, надявам се да успея да го подредя и да го покажа Simple Smile

# 295
Първия пъзел за новата година. Започнат вчера и завършен днес. House by the Moonlit Lake, 1000 части на Corner piece.

# 296
Йоана буквално ми взе репликата Simple Smile И аз показвам пъзел, с който смятах, че ще завърша годината (много тематично подходящ беше), но не успях да го подредя за един ден и го довършихме семейно в първия ден от новата година. Rainbow Ornaments, Galison от 500 парчета:

# 297
  • Варна
Тъкмо завърших един от коледните ама снимка ще има утре. Сега на лампа е кофти Simple Smile

# 298
И току-що завършен 500части

# 299
Честита Нова Година! Живи и здрави да сте и да се заринете от пъзели! 😀😀😀
Първия нареден за тази година и най бързо наредения до сега, за по малко от един ден! "Русалка" на Голд пъзел - 1000 части. Заминава на една стена, че отива на латекса! 😄😄😄

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 23:20 от Vladislav Marushev 707832

Общи условия

Активация на акаунт