Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 496
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, ако не сте виждали ухилена тиква, трябва да ви изпратя моя снимка в момента. Получавам аз съобщение от Спиди за пратка, взех я и видях, че е от Мона Лиза. Викам си, сега ще и дърпам ушите. Отворих го го и имах чувството, че щях да литна. И сега даже си летя из къщи и едвам пиша. Това е пъзелът, който съсипах и заради който започнах да пиша из групите. А Мона Лиза не е забравила и незнайно откъде го е намерила. И съм страшно, страшно щастлива , не знам кой емотикон да сложа, няма такъв Heart
Мона Лиза, огромно, огромно благодаря. А ушичките ще ти дърпам на лични Laughing

П.П. Сега станах от стола и си пея "Много съм хепи, много съм хепи"

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 18:00 от sali

# 271
  • Варна
Познах. HOP-ът ми от Англия е. Този с най-голям мерак си го купих Simple Smile

# 272
На мен някакъв полтъргайс ми отмъкна едно парче
Оставям парчето на масата викат ме в другата стая и като се върнах не мога да го намеря.
Прерових около 1500 парчета на ръка и не го намерих.
Под дивана под маса, килим в другите стаи по пода, няма.
Последната ми надежда е да съм се объркал, ама ми се струва малко вероятно.

# 273
Здравейте, записвам се да ви следя с първия ми нареден пъзел 😁
Албена

# 274
  • гр.София
Успях да подредя и четвъртия коледен пъзел на Фалкон. Направо преизпълних плана за коледни пъзели:joy: Всичките четири бяха много приятни за редене

# 275
Jo di, как беше тази Албена, лесно ли се реди? Хвърлила съм й око, но ще видим кога.

Аз финиширах!
Colourful Donuts
500 части
Educa

Не бях редила Едука от сто години. В общи линии нищо неочаквано - хлабава сглобка, не съм очарована от качеството, въпреки че и не мога да кажа, че са супер зле. Но доста ще трябва да ме грабне нещо, за да взема друг.
А от големите им с 10К+ парчета със сигурност май няма да рискувам. Гледам една жена в групите доста се мъчи.

Ето я и цялата галерия за тази година - https://airtable.com/shreFQOKfeSD7XhOY
57 пъзела - 52 059 парчета

# 276
  • Варна
Имам въпрос за два от пъзелите в галерията ти ама малко по-късно ще ти драсна на лично Simple Smile

# 277
  • София
Така.... Рогът на изобилието продължава да изсипва дарове върху щастливата ми глава Grinning Този път в ролята на Тюхе е Ghibli. Изпратила ми е електронен ваучер за Озон. Chibli, и на теб много, много благодаря. Изключително ме зарадвахте с Мона Лиза. Вчера имах рожден ден, който по принцип не празнувам, защото се събира с новогодишните празници и всеки  е зает с неговите си приготовления.  Тази година направихте  празникa ми специален. Благодаря! HugHugHug

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 20:16 от sali

# 278
  • София, България
Ей, чудесна идея на Ghibli!
Сали само не разбрах защо си помисли, че не сме знаели за рождения ден 😂 Всичко знам аз.

Аз на Едука харесвам, че има парчета с онова заобленото, много е яко. Бухтичка от новите ще продаваш ли нещо?

Разсмяха ме:
https://scontent.fpdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/fr/cp0/e15/ … Q&oe=61D4C834

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 15:20 от Мона Лиза

# 279
Аз пък не знаех за рождения ден, но много се радвам, че така е съвпаднало!

Това руска салата ли е? И мен ме разсмяха Grinning

# 280
  • София, България
Аз пък не знаех за рождения ден, но много се радвам, че така е съвпаднало!

Това руска салата ли е? И мен ме разсмяха Grinning

Да, руска мисля, че е. Така като го гледам, доста е труден. Joy

# 281
Браво за наредени пъзели, браво за всички нови покупки и подаръци!
И аз да се запиша в последния ден на тази година с един на Jigsaw puzzle. Едно парче липсва, а други 5 се повтарят. Ще им пиша на озонци след празниците. Иначе качеството е мн. добро.

Поръчах нови 3, които трябва да са при мен до 6 януари.

Момичета и едно момче, нека има много топлина, уют, обич и усмивки в новогодишната нощ!

# 282
Ето да се похваля и с нашия -пресен,пресен.

# 283
Бухтичка, за три вечери го наредих, горе долу е лесно Simple Smile

# 284
Уважаеми съфорумци, в последния ден от годината искам да ви пожелая много здраве и да имате възможност да се наслаждавате на любимото хоби. Благодаря ви, че показвате красоти, че не оставяте нито една промоция без внимание, че проявявате добрина и внимание към ближния пъзеломаниак Simple Smile Весело посрещане и всичко най-добро през 2022!

Общи условия

Активация на акаунт