Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 515
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Мастърчето плюс бутилката и шоколада са ми подарък от аверката, с която караме мотори заедно. Каза, че много съм слушкала тая година Simple Smile

Мона  Лиза, ето го, този е един от английските, дойде днес Simple Smile

A тези двата ги докопах от групите, единия купих, другия размених.

# 256
И аз имам нови придобивки, започнах с черния, с нестандартни парчета е дано се справя Blush

# 257
  • София, България
HighSpeed, много са хубави всички! Любопитно ми е какво ще ти е мнението за Huadada и Hop. Първият го имам и аз, но сигурно ще изчака догодина за Коледа, така и не му дойде времето сега.

Venislava Todorova, ама си ги избрала само "лесни" Joy Този, който си започнала май е най-трудният.

# 258
Ами бяха на далавера Joy каквото стане , все ще се редят Blush

# 259
Най-после наредих и аз нещо, един коледен пъзел и един зимен.

SunsOut, 1500 части, O Holy Night
Много е красив и приятен за редене, затрудни ме единствено частта с клоните. Парчетата са с лъскаво покритие. Формата им е стандартна, но са много разнообразно изрязани, леко къдрави на места Simple Smile Нещо, което за пръв път срещам и много ми хареса - хоризонталните сглобки са с различен вид от вертикалните и така има пълна сигурност как трябва да се ориентира дадено парче, което много помага при реденето.

Детайли от пъзела - много снимки:
Скрит текст:
Оказа се, че в картината има изненади - малки детайли за откриване, които са описани на кутията. Повечето не ги бях забелязала преди да започна да редя, а последната точка до последно не я бях видяла и се наложи мъжът ми да ми я посочва.

Двойка кардинали:

Снежен човек и снежни ангели:

Лисица:

Два заека:

Сова:

Две катерички - ако виждате само една, втората е през едно парче от нея вляво, залепена като ваденка на дънера на дървото:

Малко еленче - за съжаление, леко отрязано:

Енот:

Норка:

Рождественска сцена:
(не се вижда лесно, но във водата има сенки, които изобразяват лица)

Art Plus, 200 части, Народен театър "Иван Вазов"
За отмора след големия, за нула време беше готов. Споменавала съм, че страшно ми харесва на допир повърхността на тази серия пъзели. Има ли още някой като мен (и Карън от youtube), който обича да си гали с ръка наредената част от пъзела? Grinning

Сега планирам да започна едни новогодишни играчки на Galison.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 17:50 от Ghibli

# 260
  • Варна
Малко лято от мен:

Ravensburger 500 Bella Italia

Големият много държеше да го реди, на второто парче му омръзна, но тъй като много го харесвам, не се сдържах и го наредих Blush

# 261
  • Варна
Да, аз! Мра си да прокарвам ръка по нареден вече пъзел Simple Smile

# 262
  • София, България
Ghibli, не само че гладя готовия пъзел като пълен маниак, но и детето го прави. Joy

white duckling, уникално готин Равенсбургер!

Момичета, утре не работят ли офисите на Спиди? Пратила съм нещо много важно и ми се искаше да пристигне утре.

# 263
  • Варна
Съмнява ме да работят ама пък днес като ти пусках Гибсъна не ме предупредиха, че ще дойде след НГ, та знае ли човек...

# 264
Приключвам годината с най-страхотния пъзел, който съм редила досега. Подарък ми е от Мона Лиза и Джо Heart Eyes

В скрит текст слагам моите топ 10 пъзела, които съм редила през 2021 г.

Скрит текст:
Номер 1 го показах вече Simple Smile
Номер 2

Номер 3

Номер 4

Номер 5

Номер 6

Номер 7

Номер 8

Номер 9

Номер 10

Всичките са 1000 части, толкова побира папката, в която редя Simple Smile

Весело посрещане на Новата година!
Живи,здрави догодина, догодина до амина!

# 265
Ей тези котета ми взеха здравето.
A lost stitch, 1000 части на Gibsons

# 266
Ghibli , много интересно това със скритите елементи, не бях виждала такъв Blush

Мона Лиза, за работене, ще работят до обяд, но аз винаги си имам едно наум за тях, дано да ти пристигне пратката Hands Plus1

Frozen
1000 части
Ravensburger

Завърших ги Анна и Елза най-сетне. Това синьото малко ме изнерви. Или може би защото по принцип си бях нервна и напрегната, не знам. До преди него много леко ми вървяха всички пъзели.
Тъкмо си мислех, че ще е последният за годината и можем да направим равносметката, но не. Детето реши, че иска поничките, а те са само 500 части и се надявам днес да ги завърша.

Иначе класацията на vox е много готина. Аз си погледнах моите пъзели, но не бих могла да направя подобна Laughing Изобщо не мога да избера Laughing

# 267
  • София, България
Идеята на Vox е страхотна и аз ще се опитам да направя класация на най-хубавите пъзели, които съм редила тази година.
Бях се сетила да ви питам според вас коя е марката с най-лесните и коя с най-трудните пъзели (общо погледнато)? За мен с най-лесните e Master pieces, а с най-трудните може би Haye, от тези, които съм редила, иначе има едни на Black sea, които ми се струват страшно трудни, от тази серия, която се падна на Пъзелмания.

Ох, много се надявам да дойде днес пратката, ама щом работят само до обяд надали.

# 268
  • Варна
Явно все пак куриерите бачкат. Имам съобщение от Еконт за пратка. Мисля, че е вторият ми английски пъзел. След малко паля нататък Simple Smile

# 269
Вчера взех от Спиди пъзелите, не ми пуснаха смс, добре че отидох да проверя. Така че ,може и да е дошла, но да не са ти пуснали смс .

Общи условия

Активация на акаунт