Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 29 573
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. София
Идвам да се оплача. Отворих пъзела на марката Jumbo с горските животни. Цветовете са супер, парченцата си влизат добре, но имаше разлепени парчета, по лошото е, че на някои горната част се е прегънала и си личи. От далеч няма да се вижда, но въпроса е принципен.

# 346
Мона Лиза, HighSpeed, за жалост нямам информация дали ще има намаления за деня на пъзела, но въпросът ви е приет Simple Smile Още вторник като се завърне отговорникът ми след дългата си 12-дневна почивка покрай празниците, ще го подбера. Достатъчно добре си е починал от мен и моите въпроси, отделно че и за "почивните дни" ме насади с работа, та имам всички основания на света да разпитвам и досаждам. Joy
Vox, имаш лично съобщение от мен, но докато пиша тук, ти вече си видяла Blush
Имам и ъпдейт с пъзела на моята приятелка. Без да искам го наредих за няколко часа, а мислех само да започна рамката. И не знам, тя явно не е отваряла кутията в последните десетина години и само дето ме наплаши. Оказа си се супер, не видях почупени парчета, само 2-3 намачкани и 1 липсващо, даже малко се разочаровах. Бях подготвена за много по-голямо предизвикателство. Joy Но нищо, най-важното е, че и двете сме доволни.

Бухтичка, идеята ти е супер готина и с радост бих се наредила и аз на опашката. Отскоро започнах да се замислям преди да започна да редя някой нов пъзел кое ли ще е последното парче което ще сложа и после го забравям... Та сега ще ми е двойно по-интересно да видя кои са били и вашите. Heart Eyes Драсвам се и аз в документа, а ако нещо не успея, някой по-опитен да ме добави. Joy

# 347
Имам няколко с липсващо парче. Ако са рамкирани, залепям стикер - от детските, които по едно време бяха обект на колекциониране, според картината - цвете, пеперуда, дете, животинка, нещо, което да прикрие и да не боде очите. Някъде бях чела, че някои се опитват да изрежат от картон и да замаскират, напаснат, но аз нямам опит и желание за това.

# 348
  • София, България
Искам специално да благодаря на Бухтичка за страхотната идея с пътуващия пъзел, видях току що, че сме се записали 14 човека да го редим, ето това се казва верига. Давам предложение, както го видях и аз в някоя група да се пише датата цялата, защото ще го редим една след друга - иначе на всички парчета ще пише 2022. Този пъзел беше един и пъзелите заради който питах преди ден-два Бухтичка дали ще продава нещо от новите пъзели, защото ми беше любопитно да наредя пъзел на марката, а едновременно с това е един от малкото, които ми харесват на Black sea.
Olia, предлагам ти да снимаш и да пишеш на Озон, мисля че ще ти го сменят, не е като да не сме им редовни кленти.
white duckling да те попитам за играта "Билет за път" какво можеш да кажеш, препоръчваш ли я? Имам я в любими и се чудя дали да не я купя на Джо.
HighSpeed, всъщност звучи доста добре този пъзел на Хуадада, но те разбирам защо не би редила друг път, освен ако не ти изпадне на ниска цена. Точно така се разпадаше пъзела с плашилото, който редих на WHSmith, просто да кихнеш и се е разпаднал. Иначе сега като ми мина афекта от трудния пъзел, не беше чак толкова лош, ноо беше много труден. Какво редиш сега?

# 349
  • Варна
Днес май ще я караме лежерно, дъщерята ме навика вчера, че си редя само моите пъзели, а нейният седял пренебрегнат, така че днес вероятно ще започнем коледния й подарък, Фалкон 500 с котенца и кученца. Може и да го завършим даже. На мен ще ми е колкото за едно кафе ама тя иска активно да участва, а аз само да помагам, но задължително заедно да редим. Пък не е от най-чевръстите, в смисъл не си дава зор, детето е над нещата. Понякога й завиждам на спокойствието.

# 350
  • София, България
Днес май ще я караме лежерно, дъщерята ме навика вчера, че си редя само моите пъзели, а нейният седял пренебрегнат, така че днес вероятно ще започнем коледния й подарък, Фалкон 500 с котенца и кученца. Може и да го завършим даже. На мен ще ми е колкото за едно кафе ама тя иска активно да участва, а аз само да помагам, но задължително заедно да редим. Пък не е от най-чевръстите, в смисъл не си дава зор, детето е над нещата. Понякога й завиждам на спокойствието.
Този с котките е много хубав, сигурно ще се справи бързо с него, доколкото си спомням беше и доста лесен.

# 351
Давам предложение, както го видях и аз в някоя група да се пише датата цялата, защото ще го редим една след друга - иначе на всички парчета ще пише 2022.
Аз съм за идеята да се пише цялата дата, но не съм убедена в калиграфските способности на всички участващи, някак не съм сигурна, че ще може да се събере ник и цяла дата на една малка част. Така че моето предложение е да се пише ник върху последната сложена част от пъзела (ако някой може и дата), а отделно във вътрешната страна на кутията (може би капака) да се запише всеки с ник и дата, на която е нареден. А може и начална и крайна дата, абе както му дойде на всеки Laughing Аз ще се разпиша за образец и продължавайте както прецените.

Мона Лиза, надявам се да пристигне при теб в прилично състояние Smile Това е другото нещо, което ми е любопитно, в какво състояние ще се върне. Засега Black Sea са ми редени само по веднъж и нямам забележки, но след 15-тина човека ще видим Satisfied

Днес открих, че Вал Голдфинч е жена...не знам защо като видях името първия път реших, че е мъж и оттогава така си го възприемам. Както по някое време разбрах, че Колин Томпсън е мъж. Какво остава сега, Ейми Стюарт и тя ли ще се окаже мъж Joy

# 352
  • Варна

Ghibli, точно пъзелът с гарата е, набито око имаш. Той е един от трите ненаредени и е следващият на ред.

Мона Лиза, още не сме я играли. Нашият 5 годишен не иска да играе по правилата дори змии и стълби, а какво остава за нещо по-сложно. Малкият пък каквото докопа разхвърля и така. Обстановката още не предразполага настолни игри.
Взех я защото за РД имах подарен ваучер със срок на годност и "Билет за път" беше точно за сумата (с нарушена опаковка), отзивите са добри и темата е като за нашия влаков ентусиаст.

Малките пъзели са редени предимно от баткото. Мислех че ще се затрудни, но той се справи Heart

# 353
  • София
И аз се записах на опашката, ще ми е интересно какво се е получило към края Grinning
Иначе вчера отворихме на black sea пъзела с иконите. Имаме Рилския манастир и ще е готино под него и този да сложим. На първо четене ми харесва, но почивните дни свършват и се завъртаме в цикъла ясла, училище, работа, кухня...

# 354
  • София
white duckling да те попитам за играта "Билет за път" какво можеш да кажеш, препоръчваш ли я? Имам я в любими и се чудя дали да не я купя на Джо.

Не че въпросът е адресиран към мен, но понеже съм играла две игри от поредицата (тази за Европа и за Америка), макар и версиите за възрастни, мога да кажа, че играта си струва. Предполагам, че и за деца ще е също толкова приятна. Просто зависи от възрастта им.

# 355
  • София
Когато те събудят няколко аларми (ама едвам) и преди 9 ч изведеш кучето, направиш кафе, пуснеш служебните компютри и даже закусиш, само за да се окаже, че днес не било работен ден... Ами, тогава засядаш над пъзела (след като спреш да се смееш с глас на себе си) и се радваш на бонуса Simple Smile Добро да ви е утрото!

# 356
  • София, България
Когато те събудят няколко аларми (ама едвам) и преди 9 ч изведеш кучето, направиш кафе, пуснеш служебните компютри и даже закусиш, само за да се окаже, че днес не било работен ден... Ами, тогава засядаш над пъзела (след като спреш да се смееш с глас на себе си) и се радваш на бонуса Simple Smile Добро да ви е утрото!

Аз специално си отворих вчера графика, за да видя дали днес съм на работа, е на работа съм Joy

Eleyn, много ти благодаря!

Бухтичка, наистина ще е интересно да го видим на какво ще прилича накрая от редене.

# 357
  • София
Мона Лиза, ако с нещо мога да помогна... така и така ми е работно Grinning

# 358
  • София
Привет група.
ЧНГ, да е здрава, успешна и с много наредени пъзели. Smile

И аз приключих годината с този:

А новата стартирах с:

Записах се и за пътуващия пъзел. Flushed

# 359
Ние имаме играта Ticket to ride. Страхотна е. Децата са луди фенове на настолни игри и имаме много, даже някои са неотворени. Предполагам, че билет за път е българската версия на играта, ще ви хареса.

Общи условия

Активация на акаунт