Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 513
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм редила 4-те магазина на фалкон. Едни от най-хубавите пъзели, които съм редила.
Момичета, някой иска ли Кучо с една липсваща част да го нареди? За съжаление от фирмата производител не ми отговориха и явно няма да получа липсващото парче, така че го пускам в групата, ако някой го иска.

# 331
  • София
Аз,аз! Много нещастно гледа, като изгонено, и с това шалче.

# 332
  • Варна
Аз,аз! Много нещастно гледа, като изгонено, и с това шалче.

Тъкмо като даваш на Йоана моите два пъзела няма да се върнеш с празни ръце у дома Simple Smile

# 333
  • София
Нещо ме минавате вие двете - аз ще нося три кучета, три котки, та и две кокошки отгоре, а Йоана- само едно кученце Laughing Ама пък не си го давам Laughing

Скрит текст:

# 334
  • София, България
Пиша от телефона, но май се записах във файла на Бухтичка.
После се нареждам за кучето на Йоана.

# 335
  • гр.София
И аз се нареждам на опашката за пъзела с кученцето

# 336
Знаех си, че пропускам нещо..
Bella98, много мил жест от твоя страна Heart Eyes
Ако не ти е писал някой вече с удоволствие ще го вземем с дъщеря ми да го наредим Hug

# 337
Така, днес разбрах, че имам два еднакви пъзела като картинки, но на различни фирми. Ще пусна този за 15 лв в групата, ако някой го иска. Ако не, ще иде във фейсбук групите. Пъзела е чисто нов, не разопакован.

# 338
  • София
Момичета и (по мои наблюдения) вече две момчета: да ви бъде мирна, вдъхновена, здрава, ползотворна и лека годината! За много години! Тежкото да е зад нас, да започва по-добър цикъл!

Ние тези дни имахме много занимавки и малко съм редила (но напредвам с на sali предизвикателството).
Скрит текст:
Обаче, да се похваля, имам вече гардероб и цели 4 чекмеджета под новото легло! Най-накрая някакво място за съхранение в тая наша къща Simple Smile Е, вярно, не мога да го запълня с пъзели, защото не може да ходим без дрехи... но е начало (и имам малко място в гардероба) Simple Smile

# 339
  • Варна
Ето го нашият хоби шкаф горе долу подреден:

Има 3 пъзела по 1000, които още не сме редили, и 3 по 75 части.

# 340
За много години и ... много пъзели, момичета и момчета!

Аз се опитах на село сега по празниците да наредя Ръченицата на Мърквичка, 1000 части и не успях.

Много ми харесва идеята на Бухти и бих се записала, но аз редя много бавно и не искам да бавя останалите желаещи, така че ако мога да съм последна,ще се включа с удоволствие.

Само да рамкирам последния букет ( за да си освободя килимчето) ,който показах и тук и ще почвам един магазин за цветя на Cherry Pazzi.

# 341
  • София
Записах се за пътуващия пъзел и  по съображенията на simpatiuh4e  съм с молба да го редя когато/ако в  даден момент няма желаещи или да бъда към края на редичката.

# 342
Аааа и аз се записвам за пътуващия пъзел. Моя мъж го видя и много му се зарадва. Току виж се зарибил... Днес удари едно рамо с десет двайсет парчета от втория коледен пъзел загадка Joy

# 343
  • Варна
Аз приключих с Huadada-та, толкова бързо не бях редила хилядарка. Впечатленията: много тънки парчета, сравних с едно парче на Фалкон, буквално наполовина е този на дебелина (не успях да фокусирам добре за читава снимка обаче). Гланцирани, много здрави. Уникални като форма, нямаше част, която да влиза на друго място. Иначе общо взето с почти стандартна форма, леко разчупени. Отзад са с обозначения, буквени. Явно ако някой се затрудни, да може да го преодолее с помощта на буквите. Хубави, плътни цветове, но супер слаба сглобка. Дето има една приказка, гледай да не кихнеш, докато го редиш, защото всичко заминава. Абсурд е да преместиш част от пъзела без да се разглоби, дори и при плъзгане, камо ли да го вдигнеш. Компактна кутия, огромен плакат с размера на самия пъзел, т.е. още един помощник, можеш да го сложиш отдолу и да редиш върху него, ако така ти е кеф. Бих редила пак тази марка, но само ако ми падне на ниска цена.

Недейте да точите зъби, обещан е вече Simple Smile

Скрит текст:

# 344
white duckling, зоркият ми поглед различи една интересна кутия долу вляво. Подозирам, че е този, познах ли?
https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti … e-station-1502pz/

Общи условия

Активация на акаунт