Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 434
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Получателят си плаща доставката, нали? И така, като домино ще вървим Simple Smile

# 391
Получателят си плаща доставката, нали? И така, като домино ще вървим Simple Smile
Да, точно така Simple Smile Аз съм написала на лично няколко инструкции, надявам се да се предават нататък Simple Smile

Мона Лиза, стига да се върне изобщо при мен ще съм доволна в каквото и състояние да е и ще си го пазя за спомен ❤ Но ще докладвам, ще видим колко ще издържи 😄

# 392
  • София
Малее, 18 човека! Колко ли окаян ще е този пъзел накрая! Ако е успешно начинанието може да пускаме още такива.
Или да пуснем няколко с различни марки  и да организираме пъзелолимпиада по издръжливост  Laughing на пъзелите, не на нас Laughing

# 393
  • София, България
Малее, 18 човека! Колко ли окаян ще е този пъзел накрая! Ако е успешно начинанието може да пускаме още такива.
Или да пуснем няколко с различни марки  и да организираме пъзелолимпиада по издръжливост  Laughing на пъзелите, не на нас Laughing

В интерес на истината този на Master pieces, който го бях пуснала го редиха поне 5-6 човека и доста добре изглеждаше при последния.

# 394
Имаше едно време филм за пътуващи дънки, а ние ще си имаме ППП - приключенията на пътуващия пъзел 😄

Похвалвам се с нареден дървен Trefl от 1000 парчета. Качеството е добро, парчетата са здрави, добре изрязани. Видях накрая леко обелени точици на места в черното под моста, не знам така ли са били или са се появили в процеса на редене. На мен не ми пречат. Най-голямото удоволствие беше от огромния брой специални парчета на квадратен сантиметър. Според надписа на кутията има 100 парчета със специална форма, горе-долу толкова са. (Три пъти ги броих и все с различен резултат, така че се отказвам сега да търся точния брой. Някои са от две части и това всеки път ме обърква в сметките.) Тематиката е Великобритания, има най-различни обекти, свързани с нея, много се забавлявахме да разпознаваме всяко парче.

# 395
  • София, България
Ghibli, просто изби рибата с този пъзел, направо прекрасен, жалко че май бяха много скъпи.

Ето най-накрая моя пъзел нареден:

Всички от серията Childhood dreams на Master pieces са с нормални по големина парченца и размери.

# 396
Ghibli, The Sisterhood of the Traveling Pants ми е любима поредица, даже наскоро си я препрочетох, те там и самите дънки бяха магически, освен дето пътуваха.
А дървения пъзел е супер, и аз взех един, но с 500 части и нямам идея кога ще му дойде ред.

Иначе аз леекичко започвам да се отчайвам. Част 1 от 13-хилядника е някъде наполовина готова, но е по-лесната част. Остава само фон в няколко цвята. Оттенъците така или иначе не личат много на лампа. Даже почвам да се чудя дали да не си прибера ненаредените коледни пъзели направо за следващата година 😒

# 397
  • София, България
Ghibli, The Sisterhood of the Traveling Pants ми е любима поредица, даже наскоро си я препрочетох, те там и самите дънки бяха магически, освен дето пътуваха.
А дървения пъзел е супер, и аз взех един, но с 500 части и нямам идея кога ще му дойде ред.

Иначе аз леекичко започвам да се отчайвам. Част 1 от 13-хилядника е някъде наполовина готова, но е по-лесната част. Остава само фон в няколко цвята. Оттенъците така или иначе не личат много на лампа. Даже почвам да се чудя дали да не си прибера ненаредените коледни пъзели направо за следващата година 😒

Бухтичка, това са 13 000 части, не е шега работа, голямо предизвикателство е. Предполагам, че ще си почиваш между пакетите с други пъзели.

Нали казах, че трябва да уча, та по повода отворихме този:
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti- … -barbeque-1000pc/

# 398
  • Варна
Оф, това е някаква наркомания... Хем знам, че трябва да се запра, хем пак ровя за пъзели. И това нашият Озон нищо не е, в ибей и амазон какво става... Хич не за хора със слаби ангели.

# 399
  • Срещу планината:)
ChampagneЗа много години Flowers Four Leaf Clover
Бъдете здрави, щастливи и се радвайте на живота Airplane

Аз не разбрах, ще имаш ли място където да събереш наредените части, че да се видят. Предполагам, че парченцата са по-малки от стандартните или не? Пропуснала съм какъв е реалния размер Simple Smile

Днес влязох по друг повод в Озон,  за една играчка, но ми се видя малко да поръчам само 1 нещо и понеже нон стоп се прехласвате по Фалконите реших да ги пробвам. Като цяло 90% от картинките му  не са моето нещо. Но все пак си избрах 2 пък и са намалени Satisfied
https://www.ozone.bg/product/jumbo-falcon-cottage-in-the-woods-1000pcs/
и
https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-1000-chasti-falcon- … iary-1000-pieces/

# 400
Аз също зареждам, ама реденето нещо не ми върви. Имах проблем с кръвното и още не ми е комфортно да си навеждам надолу главата дълго време.
Ако до края на списъка се почувствам в кондиция, мога да завърша кръговрата на този пъзел.
Днес поне попълних колекцията от чакащи.

# 401
Ох, не смогвам да отговоря на всички, все пропускам някой. Страхотни пъзели сте показали. Мина Лиза, този дали си го бях заплюла при теб? Ако не съм и е свободен и ще го продаваш, може ли? Владо, този и аз съм го харесала, взимай го и после ще го взема от теб, ако ще се разделяш с него. Аз не поръчах нищо от коледните промоции, не за друго, а зашото вече нямам място къде да ги съхранявам. Трябва да намаля бройката и усилено реда почти всеки ден поне по час-два. Продадох дублирания си пъзел, Та още едно място се освобождава:)
И последно, във ФБ има група Пътуващият пъзел. Там на кутията се записват всички, които сме го редили - име и град. Картинката на пъзела се пази в тайна през цялото време. Забавно е. Пъзела минава през много хора и до мен винаги е стигал в прилично състояние и с всички части на лице. Ето я групата, ако някой реши да се присъедини.

# 402
Даа, аз съм чувала за този пътуващ пъзел в България, даже бях набедена веднъж по грешка, че съм разкрила картината без да имам идея за какво става въпрос Joy Но така и не съм се записвала и не съм участвала. Доколкото разбирам при него получаваш кутията с картината, просто преди това не знаеш какво ще получиш, така ли?
Защото на мен вече ми се зароди идеята да пусна още един, но пълна загадка, без кутия, само една торба части Joy Но за момента нямам идея кой би бил походящ за целта и ще изчакам да получа вдъхновение Smile

R_Dew, целият е грубо 3 м Х 1,30 м. Смятам, че ще го съберем вкъщи, въпреки че не съм мерила. И да не се събере не е фатално, аз така или иначе имам идея да го снимам извън къщи, ще видим дали ще се получи.
А частите сякаш са малко по-малки, да, но вече толкова им свикнах, че не ми прави никакво впечатление. Трябва да извадя някой друг пъзел, за да ги сравня.

Мона Лиза, ще почивам между отделните части, да, не мисля да го редя ударно само него, просто още от началото ми тръгна бавно, планирах по празниците да съм я завършила тази първа част, а почнах твърде късно и съм наникъде.

# 403
  • София
Аз пък днес разбрах, че от работа сме имали 10% отстъпка в Озон за пъзели. Обаче трябва да си регистриран със служебния имейл, а аз вече съм категория Сребро с личния. Според вас, дали има смисъл да опитвам да обединя двата акунта? Или да спестя голямото писане с Озон?

# 404
  • Варна
От опит глава не боли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт