Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 29 472
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ей, Тони, на този съм му мераклия. Ако го продаваш, имай ме предвид.

# 436
  • Варна
И аз готова. Някой беше питал за този дали няма да го пускам да пътува после, но засега смятам да го задържа Simple Smile И аз съм моторджия и въпреки че на сърце са ми по-друг тип мотори, този ме докосна Simple Smile

# 437
  • София
Ей, Тони, на този съм му мераклия. Ако го продаваш, имай ме предвид.
Твой е Simple Smile

И за да не остана без пъзели случайно... поръчката иде Grinning

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 13:27 от ToniShu

# 438
Аз понеже редя бавно и не всеки ден, ако може ме запишете и мен за пътуващия пъзел- накрая.😊

# 439

Ето я разликата в големината на парчетата. Отгоре е 13-хилядника, отдолу 1000 части на Gibsons. Не ги усещам много малки.
Досега не бях ревала на пъзел, вече и това се случи 🙄 Вчера след като нервите ми вече бяха докрай опънати единият комплект сортери тръгна да пада от масата. Не се разпиляха почти, но беше достатъчно да се изсипят на една страна всички части, а ги бях подреждала по форма.

Иначе съм тръгнала да превземам социалните мрежи, но те са някак основно доминирани от американци. И какво гледам нонстоп - американски пъзели. Ами красиви са, мамка му. Направо се пръскам от яд, че не мога да сложа ръце поне върху някои.
Аз и преди съм го казвала, според мен меката на пъзелите е в Европа и по качество трудно някой може да се сравнява с германските. Обожавам си Равенсбургерите и да ги редя е голямо удоволствие. Ама защо не вземат да вкарат малко повече разнообразие 😒 Това, което виждам като изображения там, тук просто го няма.

# 440
  • София
Тони, благодаря. От мен Фалкон 1000, много забавен, нещо снимката не я направих както трябва.

И да не пропусна Laughing
Скрит текст:

# 441
  • Срещу планината:)
Някой редил ли е  пъзел на Роден пъзел.
Миналата година получих за подарък  ей това
https://roden-puzzle.bg/product/meandrite-na-arda-pazel/ - само го отворих да го видя като качество. Не съм впечатлена, даже обратно, пък като му гледам цената Thinking Тя и картинката не ме привлича, прекалено много зелено и синьо Satisfied

# 442
  • София, България
Sali, този Фалкон щеше да си го пазиш, нали?
Ако не - имай ме предвид.

Бухтичка и аз ги гледам по групите, най ме е яд, че имат магазини втора употреба и от там понякога купуват по 10-20 пъзела за по 50 цента парчето. И аз си харесвам много от техните пъзели като картинки, но съм сигурна, че като качество не са топ (успокоявам се хаха)

# 443
  • София
Мона Лиза, писах ти на лични.

# 444
  • София
R_Dew, първо ще кажеш как са. Не съм редила никога чужд пъзел и после винаги ги лепя. Затова се и чудех дали да се записвам за пътуващия Simple Smile

elfi_f, аз използвам любими и съм със скомните 84 Satisfied
Jumbo съм редила и ми хареса, на Арт поръчах едно дърво, много добре изглежда, като изключим че е размазано, като рисувано, но съм и с едно на ум след коментарите тук. На Cobble Hill и Master pieces и аз не съм редила. И Анатолиан. Имам един добавен в любими с подправки и се чудя кога ще се прежаля. Като цяло до сег асъм залагала на Едука, Трефл, Блу бърд и Шмит, но ми се иска да разнообразя, да опитам нещо ново Sweat Smile

А за кои групи говорите?

# 445
  • Варна
Обмислям, но засега само обмислям дали да се разделя с този Гибсън. Ако някой се интересува, да пише, но пак казвам, не съм решила на 100%. И ще му търся хубава цена.

# 446

Досега не бях ревала на пъзел, вече и това се случи 🙄 Вчера след като нервите ми вече бяха докрай опънати единият комплект сортери тръгна да пада от масата. Не се разпиляха почти, но беше достатъчно да се изсипят на една страна всички части, а ги бях подреждала по форма.

Колко си наредила от 13-хилядника ?
Има ли за всеки пакет отделно изображение или се реди по изображението на кутията ?

Аз от пъзела на Eurographics съм разочарован. Пъзела ми се струва доста размацан и има парчета които с дни не мога да им намеря мястото, въпреки че частите са доста големи. на кутията един нюанс на цвета, на пъзела друг. Все едно са от друг пъзел. Вече съм на около 80% от 2000 парчета и става много тегаво вместо обратното.
Да не говорим че парчетата ги изсипвам на един килим като се прибера че няма място на масата, детето си играе, прескача. Ще е цяло чудо ако не съм загубил някое парче.

# 447
Обмислям, но засега само обмислям дали да се разделя с този Гибсън. Ако някой се интересува, да пише, но пак казвам, не съм решила на 100%. И ще му търся хубава цена.

Нареждам се на опашката, много е хубав този Гибсън ,ака решиш имай ме в предвид 🤗

# 448
  • София, България
Заредили са няколко нови пъзела, този как ми хареса, но 3000 части е абсурд, аз на 1000 не бих могла да го наредя
https://www.ozone.bg/product/pazel-aquarius-ot-3000-chasti-friends-photo/

# 449
Мона Лиза, и аз го гледах този с Приятели и ми хареса, но аз съм казала, че с тази марка няма да рискувам. Но да, и 3000 части вече ми се виждат доста. Не толкова за реденето, а просто пространствено не ми е удобно.
Колкото до американските пъзели, да, това им е другото нещо, там с пъзели можеш да се сдобиеш почти без пари. Да не говорим, че големите им вериги имат и убийствени намаления.

Happy eyes, има няколко големи групи във фб, напиши jigsaw в търсачката и ще ти излязат. Но аз странствам и по други места - инстаграм, реддит.

IvanGeorgiew, на първия плик от 6 съм. Няма край това чудо. Има един голям плакат на цялата картина, аз съм си я сгънала по отделните отрязъци.
Колкото до Eurographics за съжаление и аз не съм с добри впечатления от марката, но съм редила само един техен. Още като пита за тях и за Арт бях тръгнала да пиша - нито един, но докато ми остане време да обясня всичко вече ги беше поръчал и си викам айде, дано имаш повече късмет.

Общи условия

Активация на акаунт