Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 406
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • някъде в орбита...
Винаги има шанс. Преди няколко години се разправях с Бритиш Газ, бях стигнала до омбусман и комисията по стандартите (или както бяха тези разследващите), и ми върнаха дължимото Hands Plus1

# 316
  • София
Каква прекрасна картина, Brumm!❤

Уморих се да споря у дома. Първо за това, че не е е нормално за мен да ми вземат по £200 месечно и да имам над £400 допълнително на кредит в акаунта и да ми обясняват, че въпреки месечните ДД и Смарт митър, пак имало на всеки три месеца сметка и авериджа дори бил £300 месечно ..
Благодаря ви, че ми споделихте! Сега зная, че не съм луда ..

# 317
  • Манчестър
Каква прекрасна картина! ❤

Уморих се да споря у дома. Първо за това, че не е е нормално за мен да ми вземат по £200 месечно и да имам над £400 допълнително на кредит в акаунта и да ми обясняват, че въпреки месечните ДД и Смарт митър, пак имало на всеки три месеца сметка и авериджа дори бил £300 …
Благодаря ви, че ми споделихте! Сега зная, че не съм луда ..

Добре де...ти не си ли засичаш метрите и да видиш какви показания ти вклюват в сметката?
Смарт метър работи само при компанията, която го е поставила....Ако си сменила доставчика не работят.

Смени ДД...на Бълб има възможност да си го променя, но ти препоръчват каква сума. Нямате ли такава опция?

# 318
SSE са уникални "сладури" въпреки smart meters са ми пратили имейл за незабавна реакция 😀 че нямат показания за електричество от юли 😀
 Чудя се, да им пиша ли, или да изчакам те да се свържат с мен Sunglasses

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:23 от D.D

# 319
SSE са уникални "сладури" въпреки smart meters са ми пратили имейл за незабавна реакция 😀 че нямат показания за електричество от юли 😀
 Чудя се, да им пиша ли, или да изчакам те да се свържат с мен Sunglasses
Охххх, и при нас беше така. Луди са, тотално. И ние инсталирахме техен smart meter, сега виси, даже не помня къде е. Да си го заврат де слънце не грее. Пращах показания в началото на Октопус, от няколко месеца спряха да ми искат. Имахме надвнесени почти 200 паунда, миналия месец намалих ДД, този месец ще засека показанията, ще им ги пратя и ще увелича в зависимост от сумата. Няма нищо общо с SSE.

# 320
За първи пъти ги чувам тези SSE. Какво е тяхното обяснение за такава огромна разлика между отчетено от смарт метър в дома и отчетено при тях? Да няма и друго нещо закачено към вашия акаунт при тях?

# 321
  • Шотландия/Абърдийн
И по добре, че не си ги чувала Блу най лошото че тук във Шотландия са само те и нямаме избор.

# 322
  • UK
И по добре, че не си ги чувала Блу най лошото че тук във Шотландия са само те и нямаме избор.

Не е вярно, можеш да си смениш на когото искаш. Аз съм сменила 4 доставчика, в Шотландия съм точно.

Като почнаха да вкарват масово смарт митърите преди години и направих проучване и на много места предупреждаваха, че не са надежни и водят до много големи сметки. От тогава, категорично отказвам смяна и 'модернизиране' като започнат да ми пращат съобщения и да ми звънят.

# 323
  • София
Нали уж за добро тези Смарт митър и … аз изпратих жалба с конкретни цифри и поисках обяснение за това разминаване, което продължава с месеци и планират и да ми увеличат ДД, че нали още повече сме били потребили, което не е истина според данните на собственото им устройство.. получих мейл, че моят интерес към компанията им е важен за тях. Толкова за сега.

Момичета, по един друг въпрос. От началото на тази година е взето решение да се прави цитонамазка (cervical screening )вместо на 3 години, на 5. Има петиция срещу това, която аз подписах. Това е линка. Моля, ако имате време и възможност да я подпишете, става за минутка. Благодаря!

https://www.change.org/p/public-health-wales-keep-cervical-scree … c9b23c8c551b16d15

# 324
Хепи, подписах и споделих. Това е пълна малоумщина, след определена възраст е добре даже и всяка година да се прави.

# 325
  • Шотландия/Абърдийн

Не е вярно, можеш да си смениш на когото искаш. Аз съм сменила 4 доставчика, в Шотландия съм точно.

Като почнаха да вкарват масово смарт митърите преди години и направих проучване и на много места предупреждаваха, че не са надежни и водят до много големи сметки. От тогава, категорично отказвам смяна и 'модернизиране' като започнат да ми пращат съобщения и да ми звънят.
За Северна Шотландия където сме ние основния доставчик е SSE

# 326
  • UK

Happy, и аз подписах петицията.

За Северна Шотландия където сме ние основния доставчик е SSE

Е, основен доставчик е различно от няма алтернатива. Няма как определен район да е само с един доставчик, тъй като се нарушава т.нар. fair market competition. Най-малкото Scottish Power трябва да оперират и там.

Happy, подписах и аз.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 23:28 от adorable Jinx™

# 327
  • Bristol
Момичета, по един друг въпрос. От началото на тази година е взето решение да се прави цитонамазка (cervical screening )вместо на 3 години, на 5. Има петиция срещу това, която аз подписах. Това е линка. Моля, ако имате време и възможност да я подпишете, става за минутка. Благодаря!

https://www.change.org/p/public-health-wales-keep-cervical-scree … c9b23c8c551b16d15
И аз подписах. А това е статия в ББС обясняваща защо в Уелс са взели това решение и че не било, за да пестят пари 🤔
https://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-59878409

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 23:45 от Merry

# 328
Подписах и аз. 5г е много време дори за жени без риск. На майка ми го откриха случайно преди година в съвсем ранен стадий докато правеха други изследвания и я готвеха за друга операция...Чакам следваща среща със сестрата в поликлиниката, за да ѝ кажа да го впишат в досето ми.
Разбирам да сме ваксинирани (почти)всички, както е в Австралия и вече нямат нови случаи, но не сме...😤

# 329
Прочетох, обаче никъде не видях за колко време се развива този вид рак. Ако е за 7-8 години средно от първа приява до развитие, бих оправдала подобно решение. Всичко останало е оправдания. Нищо де, ще го променят, ние ще си правим изследване в България, англичанките на частно, а след 10 години ще преразгледат ситуацията, ще я преоценят, пък може отново да го променят. Както и да е, важното е, че тази година са открили, че Прогестерон в ранна бременност предотвратява част от спонтанните аборти, живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт