Cardinal Bites – спечелете луксозна кутия с протеинови бонбони

• 7 924
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Трудно го контролирам, а понякога не успявам. В опит да го овладея хапвам една-две натурални сушени кайсии.

# 271
Не го контролирам. Яде ли ми се сладко, ям. Но съвсем малко парче от нещо, вече ме е заситило Smiley

# 272
Обичайно сладко ми се прияжда след хранене; просто изчаквам 10-ина минути да премине (не че е лесно) Simple Smile

# 273
Избягвам да купувам,за да няма запаси в къщи Smiley. Старая се да ям мед и домашни сладка, когато няма на къде.

# 274
Ям плодове, или пия вода когато ми се прияде сладко.

# 275
Пия повече вода.

# 276
На моменти е извън контрол..
Не го контролирам много.
Като ми се дояде слако, ям. Старая се да не прекалявам.

# 277
Протеинови вафли и плодов скир. Grinning

# 278
Не го контролирам НО НЕ прекалявам. Вашите бонбони САМО ЧЕ ще си ги изям целите сам.Flowers Four Leaf CloverGrinningFlowers Four Leaf Clover

# 279
  • Стара Загора
По принцип трудно го контролирам, но когато си навия на ината хапвам сушени плодове - най-вече фурми и сини сливи Joy Flowers Peach

# 280
Не мога да устоя. Просто си похапвам. Но често си приготвям здравословни бонбони от сушени плодове и кокосово брашно.

# 281
Трудно ми е да го контролирам. Или ам, или не ям. Понякога се опитвам да хапна плод или си правя мляко с плодове и ядки, но не винаги се получава да пристъпи глада за сладко.

# 282
Контролирам го умерено като пия повече вода или изяждам 1 плод. Обичам сладкото, но гледам да хапвам  с мярка.

# 283
Пия топла вода и воля.

# 284
Избягвам да ям няколко дни и след това нуждата намалява, пия повече вода. Протеинови десртчета също хапвам.

Общи условия

Активация на акаунт