Cardinal Bites – спечелете луксозна кутия с протеинови бонбони

• 7 926
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
По никакъв начин не го контролирам. Купувам много сладки неща. Обичам ги и с удоволствие си ги хапвам. При мен проблема е по- скоро, че почти няма модел, марка и конкретен продукт който да не съм пробвала. А в даден момент ми омръзват и започвам да търся нови продукти. Често мъжа ми се шегува, че и всеки ден да измислят нови модели за мен пак няма да ми стигнат.

# 256
Трудно. Когато искам - мога, но трябва да изключа напълно сладкото, тогава е по-лесно.

# 257
Не успявам да го контролирам, но внимавам с грамовете сладко Simple Smile

# 258
  • Пловдив
Не много успешно, но понякога си правя отвара от канела или добавям повечко канела в кафето си. Това малко убива желанието ми за сладко.

# 259
пия много вода и плодови натурални сокове.

# 260
Кажете ни по какъв начин контролирате апетита си за нещо сладко? 
Обожавам сладко! Трудно ми е да се контролирам, но имаше период, в който се опитвах да замествам с по-здравословни варианти. Например кленов сироп с какао /течен шоколад/, печива без бяло брашно с еритритол /кокоски, крем карамел/, протеинов шейк с прясно мляко и желатин /пудинг/ и тн.
Сега гледам по-скоро, да нямам дразнители вкъщи...😁

# 261
Избягвам да купувам 🙂

# 262
Избягвам да купувам сладко, за да не се изкушувам. Както се казва апетита идва с яденето.Трудно устоявам на шоколад.

# 263
  • Пловдив
Не го контролирам, живея на сладки неща..уви.

# 264
Когато ми се дояде нещо сладичко имам 2 възможности:
1. или хапвам малко ядки или/и черен шоколад/ лъжица мед;
2. позволявам си някакъв по-специален десерт като например любима шоколадова торта;
Вафли, бисквити, кроасани и други подобни буклуци ми се дояждат и си позволявам много, много рядко благодарение на точно тази стратегия.

# 265
Ям само качествен шоколад.

# 266
Пия повече вода. Ако ми се дояде много хапвам две-три парчета черен шоколад.

# 267
  • Samokov
Не мога да го контролират.

# 268
Пия повече вода.

# 269
  • There I was on a July morning
Изяждам някакъв плод.

Общи условия

Активация на акаунт