Отново отхвърлена,кой е виновният?

• 7 645
  • 161
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Пет пъти секс за шест месеца и това млади хора?
Че то възрастните правим толкова за месец, при това сме заети с работа, деца и останалия живот.
За да си отхвърлена от някъде или някого, първо трябва да си приета! Той запознавал ли те ес приятели, родители?

# 91
Пет пъти секс за шест месеца и това млади хора?
Че то възрастните правим толкова за месец, при това сме заети с работа, деца и останалия живот.
За да си отхвърлена от някъде или някого, първо трябва да си приета! Той запознавал ли те ес приятели, родители?

Приятели- общите ни  само, а родители- не,защото така и не отидох в неговия град.
Точно,че когато има желание,има и начин,а той все ме отхвърляше,все “беше много зает”, все “имаше задачи”..

# 92
  • София
Връзка не е имало, а само инцидентни сексуални контакти. Искането на време е учтивият начин да те натирят, спестявайки в прав текст думите, че не ги кефиш толкова.
Непоискан съвет, но ще го дам: насила хубост не става. И за споделяне, и за виждане, и за спасяване и за каквото и да било.

# 93
Благодаря Ви за съветите,отново.. и за това,че ми “отворихте очите”.
Но наистина не мога да разбера за какво е била тая негова игра…. Да се прави на много влюбен,че ме обича,че аз съм човека за него… дори и да е било само заради единия секс,пак не ми се връзва… за един път в месеца секс да играеш чак такава роля..

# 94
  • София
Не е задължително да е игра. Има хора, които са по-експресивни, бързо палят и бързо гаснат. Харесването не е било на достатъчно ниво, че да се получи нещо повече.

# 95
Но наистина не мога да разбера за какво е била тая негова игра…. Да се прави на много влюбен,че ме обича,че аз съм човека за него… дори и да е било само заради единия секс,пак не ми се връзва… за един път в месеца секс да играеш чак такава роля..
А, ако ти беше казал, че иска само секс от време на време, ти щеше ли да се съгласиш?

# 96
А, ако ти беше казал, че иска само секс от време на време, ти щеше ли да се съгласиш?

Не.

# 97
Мисля, че току-що си отговори, защо е си е играел на "влюбен".

# 98
Е ти наколко години си, че още не си разбрала, че мъжете могат да говорят всякакви неща, за да ти влязат в гащите... Много ясно, че ще ти казва, че е влюбен, само за теб мисли, колко си специална и единствена и неповторима и тн. каквото там се сети да каже и ти искаш да чуеш.
Действията се гледат, не думите, особено в началото на някакви отношения.

# 99
  • Най-красивата страна
Че той може и на още две-три девойки да е говорил същите сладки приказки..
Не е важно какво говори,а какво прави.

Не е искал да те представи на родителите си-това е една червена лампа,един знак,че връзката не е сериозна.
Човек не води при родителите си всичките си гаджета..

# 100
Е ти наколко години си, че още не си разбрала, че мъжете могат да говорят всякакви неща, за да ти влязат в гащите... Много ясно, че ще ти казва, че е влюбен, само за теб мисли, колко си специална и единствена и неповторима и тн. каквото там се сети да каже и ти искаш да чуеш.

Знам…просто самото му държание и показване на “любов” ме накараха да му повярвам, че не съм му просто ей така…

# 101
Да напиша ли нещо въз та да заключат темата.
Каква любов. Остави момчето, на 24 е. Не те иска за нищо сериозно. Забавлявай се и стига вещеросва с любови, магии, семейства.

# 102
Каква любов. Остави момчето, на 24 е. Не те иска за нищо сериозно. Забавлявай се и стига вещеросва с любови, магии, семейства.

Моля? Какви вещерства,какви магии?
Боже,колко сте злобна само..
Определено не Ви е мястото във форума.

# 103
  • Пловдив

Знам…просто самото му държание и показване на “любов” ме накараха да му повярвам, че не съм му просто ей така…
 Какво точно ти е показал и как ти го е показал? Че от думите ти друго става ясно.

Декларирането на любов, казването с думи, не е като показването и демонстрирането. Време е да го научиш.

Моля? Какви вещерства,какви магии?
Боже,колко сте злобна само..
Определено не Ви е мястото във форума.
Не се дръж нападателно със стари членове. Ние сме тук от години, ти идваш и се държиш нагло.

# 104
Говорил й е, очевидно.
Не знам какво очаквате от момиче на 21-22 години. Да е закоравяла циничка ли?

Общи условия

Активация на акаунт