Нещо се случва със сина ми.

• 6 447
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Не си мъчи акъла с толкова сложни работи.

# 76
В момента все едно се опитваш да обясниш счетоводството на счеточодител Simple Smile

# 77
Да, да. Лирическата героиня явно следи сина си и е видяла, че се събира с другите равини в Борисовата и под носа на поне 2 хиляди други преминаващи замислят пъклен план да подпалят сградата на НС.
Никой не омаловажава националната сигурност, но - моля ви се.
Аз, понеже съм малко на майната си от центъра, да попитам другите живущи в София - виждали ли сте групичка в черно лятото?

# 78
Вижте, ако наистина има потребители - и мъже, и жени, - които са убедени, че става дума за ислямски тероризъм или какъвто и да е там, наистина смятам, че е по-добре да се подаде сигнал на съответното място, вместо да се изпада в паника, че в Борисовата се събират бъдещи терористи, че по Витошка ходи някакъв и заплашва полицаи, а те го подминават, и т.н.

По горната причина смятам и че темата не бива да се трие, защото поне един-двама ще останат с убеждението, че някъде нещо се готви, но се прикрива от ръководството. И ще се четем по сайтовете "в бг мама писаха, че по Витошка еди какво си" и ходи обяснявай.

# 79
Моля модератор да изтрие темата.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт