Професионални серии за коса- тема 153

• 63 134
  • 745
  •   2
Отговори
# 105
Момичета, имате ли мнение за шампоана за обем на Керастас?

# 106
Здравейте,
Преди време останах доволна от синята маска на Олиосета и ми се иска да изпробвам повече продукти на марката, като за момента имам нужда от шампоан и финиш, но се колебая между шампоана и термозащитата на серията Oro Di Luce или шампоан и олиото от синята серия с арган и ленено семе. Маската, която ползвам най-често е на марокан с кафявата капачка и не ми се иска да объркам протокола, макар че съм останала с впечатление, че са балансирани продукти. Ще се радвам за отзиви, благодаря!

# 107
  • София
Момичета, днес си получих Hmilk.
Доколкото четох по темите назад , мога да го ползвам като преуош , а също и като маска след шампоан. Само се чудя, има ли значение хидратиращ или протеинов шампоан да ползвам преди това? Моля ви за мнение , за което благодаря.

# 108
  • Пловдив
jet, откъде го поръча? Аз не успях да го намеря на добра оферта.

# 109
Здравейте! Може ли да сравните двата шампоана на Керастаз от серията Генезис.
Използвала съм прозрачния и на моята коса се усещаше балансиран, имаше скърцащ ефект.
С гъста, но тънка коса съм. Не ми е утежнявал, но идваше доста силен за поредни миенета.

# 110
Момичета, днес си получих Hmilk.
Доколкото четох по темите назад , мога да го ползвам като преуош , а също и като маска след шампоан. Само се чудя, има ли значение хидратиращ или протеинов шампоан да ползвам преди това? Моля ви за мнение , за което благодаря.

Аз лично залагам на балансиран до протеинов шампоан, не съм го ползвала с чисто хидратиращ (аз и не обичам хидр шампоани де). Самия hmilk е с подхранващи свойства и е балансиран продукт, не е изцяло хидратиращ и не знам какъв би бил ефекта в комбинация с хидр шампоан. Пробвай го според мен първо след ДПШ, за да получиш най ясна представа за ефекта. Аз всяка нова маска/балсам тествам след ДПШ, за да имам  идея ккъв е точно ефекта без помощ от шампоана.

# 111
Получих си пратката от нотино с комплект нощния серум керастаз и еликсира златния, ей голям кеф ,мн хубаво ухаят ,от серума веднага ми омекна изрусената косица ,и олиото екстра ароматерапия ,до момента когато измих с генезис, който ми пратиха в травъл размер като подарък, след шампоана ,все едно след дпш ,такаа хайде маска ,пак никакво омекотяване или разплитане, и накрая термото нъц, та аромата на серията, изобщо нее за мен, мирише ми на билки ,ще й дам шанс ,по нататък . С нетърпение чакам да ми стане за миене косата ,и да си ползвам любимата напоследък комбинация ш.меди ,ш. лилав керастаз,маска или керастаз блонд ,или марокан .

# 112
Имате ли мнение за https://vivian-cosmetics.com/marki/farmavita-156/amethyste/ameth … methyste-hydrate?
С дълга коса след балеаж съм и тя се нуждае от хидратация и възстановяване.

# 113
Имате ли мнение за https://vivian-cosmetics.com/marki/farmavita-156/amethyste/ameth … methyste-hydrate?
Имала съм маската в малкя разфасовка 250мл
Не бях впечатлена изобщо- леко лигава под душа, но още при изплакването косата си стоеше неподхранена. Така и след финиш 🤷♀
Косата ми е изрусена, тънка, жадна.

# 114
Имала съм маската в малкя разфасовка 250мл
Не бях впечатлена изобщо- леко лигава под душа, но още при изплакването косата си стоеше неподхранена. Така и след финиш 🤷♀
Косата ми е изрусена, тънка, жадна.
Ако може да ми препоръчате нещо друго, подобно (шампоан, балсам, маска, ампули) - възстановяващо, хидратиращо?

# 115
Каква промо цена е добра за сешоар Parlux Advance Light? Колко най-евтин сте го срещали?

# 116
Моя го взех за 180лв.

# 117
  • София
jet, откъде го поръча? Аз не успях да го намеря на добра оферта.
От сикозметикс го взех, и аз го чаках на по-голяма промоция , ама няма и го взех.

# 118
Моят първи опит с Morrocanoil Hydration - Ш и маската с кафявата капачка
Скрит текст:
Около намаленията в експертбюти бях взела маската и я бях изпробвала веднъж, но резултатът не ме впечатли особено, само аромата който си познавам .. та не бих я закупила на редовна цена.
Сега .. получих комплекта с Ш, М, Балсам без изплакване и малкото олио от Арлен /всичко точно, нямаше нищо разлято, даже имах и мостра на Алтерна маската My Hair, my canvas, но още не съм я пробвала/.
Измих се преди малко първо с Меди биокленз, след това шампоана Hydration, последвани от маската.
В първия момент на нанасяне на шампоана бях изумена за пореден път от аромата /божествен/.
Нанесох аз, разпених и си казах "какво пък не му харесват на този шампоан, при мен май ще е супер", докато след като го измих, косата ми не се втвърди и заплете и мнението ми отиде на противоположната страна /вече не бях толкова впечатлена, забравих за аромат и всичко/. Въпреки това надеждата ми беше в маската да оправи нещата .... и се оказах права, маската си свърши работата перфектно, разплете, раздвижи косата и стана "лигава". Излязох, напръсках термото на марокан на мокра коса, сложих малко нектар термик, изсуших се и резултата е мека коса с блясък, усещам съвсем лека острота, но е на места та си мисля, че е от термо спрея другия път ще пробвам без него/. Накрая завърших с лекото олио на марката. Като цяло ми хареса комбинацията и съм доволна, че се сдобих с комплекта.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 10:13 от krystall

# 119
Каква промо цена е добра за сешоар Parlux Advance Light? Колко най-евтин сте го срещали?
Моят го взех на 195 и по-евтин не го бях виждала. Този сешоар държи цена, от около година го дебнех.

Общи условия

Активация на акаунт