Професионални серии за коса- тема 153

• 63 140
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
И моята Ламеларна вода пристигна, още не съм отворила кашона от Нотино.
Поръчах я, защото има само положителни отзиви, а в салона, в който ходя, е някакъв хит просто. Аз не съм я пробвала, не ми се дават 5лв допълнително да ме полеят с нея след като цялата бутилка струва 15.
Руса мамма, твоят отзив ме озадачи и сега съм още по-нетърпелива да я пробвам Simple Smile Обаче чак в петък ще мога. Дано да получа гладка коса, както обещава описанието. Цял живот съм си мечтала за такава.

Относно шампоана Shu Ultimate Reset - за мен това е откритието на годината. Наистина съм като излязла от салон. И ароматът е прекрасен.

# 91
И моята Ламеларна вода пристигна, още не съм отворила кашона от Нотино.
Поръчах я, защото има само положителни отзиви, а в салона, в който ходя, е някакъв хит просто. Аз не съм я пробвала, не ми се дават 5лв допълнително да ме полеят с нея след като цялата бутилка струва 15.
Руса мамма, твоят отзив ме озадачи и сега съм още по-нетърпелива да я пробвам Simple Smile Обаче чак в петък ще мога. Дано да получа гладка коса, както обещава описанието. Цял живот съм си мечтала за такава.

Относно шампоана Shu Ultimate Reset - за мен това е откритието на годината. Наистина съм като излязла от салон. И ароматът е прекрасен.

Lili, а след шампоана какво слагаш? Изненадана съм че толкова хвалите шампоан, аз все си мисля че шампоана няма чак такова значение, а маската/балсама са най-важни за крайния резултат, та тук ме озадачавате... струва ли си да се инвестира само в конкретния шампоан?

# 92
  • Пловдив
Честно казано не помня предните пъти какво сложих, но вчера използвах хидратиращата маска на Oway. Преди това беше балсамът за боядисана коса на ФК, мисля.
Междудругото при мен още от шампоана си личат нещата, така да се каже. Ако той не е ок за косата ми, после нищо не може да я оправи.
За мен абсолютно си струва да се инвестира в този шампоан. Преди около месец аз го купих за  49лв, сега цената му е още по-добра. Напълно е възможно на различни коси, с различна нужда, действието му да е различно, но аз отдавна търсих продукт, който да ме впечатли и го намерих. Няма да го използвам на всяко миене, но поне веднъж в месеца ще си доставям това удоволствие на косата. След него се изправям по-лесно с четка и сешоар, става по-загладена, но си има и обем.
Да припомня - моята е боядисана, гъста, дебела и остра.

Не съм отговорила и на другите въпроси в темата: Не ползвам плексове, за заплитането от шаловете все още не съм намерила решение (като слагам олио на суха коса, става много зле положението), другите ми открития са капките на Oway, Ламиниращия спрей на Матрикс Total Results Keep Me Vivid и хидратиращия тоник за скалп на ФК. Разочарования май нямам, но аз вече не купувам импулсивно.

# 93
А шампоанът на Шу по- скоро хидратиращ ли е, протеин или балансиран. Чудя аз с кои от продуктите, които имам, мога да го съчетая🤔 Шампоани (май залагам повече на последващата грижа) имам най- малко и бих добавила този. Но пък моята коса е противоположност на Лили. Фин косъм и лесно омазняваща се, с почти вечен косопад, въпреки че напоследък доста се позаздрави и спря да пада ( мисля че покрай бремеността).

# 94
  • Пловдив
Не мога с точност да ти отговоря, защото съм го ползвала 2-3 пъти, но според мен е с хидратираща насоченост. Не ми уплътнява косъма, което значи, че не е протеинов. Овлажнява добре, т.е косата не е суха на следващия ден примерно.

# 95
  • Варна
Snowwhite12 потвърждавам, крема на Schwarzkopf Mad about curls лепне в началото, после със сешоара коригирах нещата, една идея по-къдрави станаха, но преди това е имало термо крем на керастаз Extensioniste , Rolling Eyes кога ли ще ми окапе косата от тия безумни смесици. Ще го пробвам все пак самостоятелно. Изобщо има ли такова чудо, което пази от топлината на сешоара и да оформя къдрици?
  Филтър имаме, някъде вързан преди душа, представям си без Scream!
  В шкафа стои маската на Genesis и чака,  Ш от серията, за моята коса прозрачния. Термото го тествах на дъщерята,но нея 1 макс 2 пъти седмично я суша. Супер й е.
  Подходяща четка за дълга коса права под дупето? Има чупки заради плитка!
  Ще трябва да си записвам какво използвам. Сигурно и вие сте минали през това, едва ли не да ти се иска да опиташ от всяко нещо обещаващо някакъв ефект. То дори физически е невъзможно, до момента срещам основно в мненията Kerastase, Аlterna, Olioseta, Maracesh, Oway, Napura, Medcuticals, Joico, Philip Kingsley , Shu Uemura и още и още всички със своите продукти за търсения ефект. И търпение си трябва.

# 96
Кремът за къдрици на Moroccainoil, както и този на O'raight си имат термозащита. Съвсем скоро се замислих, че доста експериментирах със стилизанти за къдрици и много от тях залежават в шкафа, но най-добър ефект виждам от този на O'raight.

# 97
Момичета, този комплект от Робката заслужава ли си ( сега има 15% отстъпка) или да си взема голям спрей Нуминокс просто?

# 98
Зависи дали искаш другите продукти. Аз бих взела голям Нуминокс, редовно купувам биокленз, а балсама не съм го пробвала.

# 99
Зависи дали искаш другите продукти. Аз бих взела голям Нуминокс, редовно купувам биокленз, а балсама не съм го пробвала.
Ами и на шампоана се чудех, но за балсама пък не съм виждала никакви отзиви.

# 100
Snowwhite12 потвърждавам, крема на Schwarzkopf Mad about curls лепне в началото, после със сешоара коригирах нещата, една идея по-къдрави станаха, но преди това е имало термо крем на керастаз Extensioniste , Rolling Eyes кога ли ще ми окапе косата от тия безумни смесици. Ще го пробвам все пак самостоятелно. Изобщо има ли такова чудо, което пази от топлината на сешоара и да оформя къдрици?
  Филтър имаме, някъде вързан преди душа, представям си без Scream!
  В шкафа стои маската на Genesis и чака,  Ш от серията, за моята коса прозрачния. Термото го тествах на дъщерята,но нея 1 макс 2 пъти седмично я суша. Супер й е.
  Подходяща четка за дълга коса права под дупето? Има чупки заради плитка!
  Ще трябва да си записвам какво използвам. Сигурно и вие сте минали през това, едва ли не да ти се иска да опиташ от всяко нещо обещаващо някакъв ефект. То дори физически е невъзможно, до момента срещам основно в мненията Kerastase, Аlterna, Olioseta, Maracesh, Oway, Napura, Medcuticals, Joico, Philip Kingsley , Shu Uemura и още и още всички със своите продукти за търсения ефект. И търпение си трябва.

Аз слагам дори термо (някой термик на Керастас или по-натурален крем за хидратиране на къдрици) и олио под крема и пак имам усещане за лепнене или втвърдяване и на следващия ден слепнати, гадни къдрици, нищо, че дефинира. Подкрепям Викториаи, че кремът на Марокън е много по-добър, но и него ползвам с доволно количество финиши отдолу и само 1-2 помпи за цялата ми коса (която е много и до кръста), иначе и при него идентифицирам леко слепване поне на следващите дни, което мразя. Къдриците стават сравнително ситни, но по-скоро буклести, меки и остават меки следващите дни.

Кремът на Орайт не го знам, но мисля да го пробвам.

За перфектно меки къдрици с един продукт мога да кажа, че това е възможно, но трябва самата коса да е достатъчно чуплива или къдрава, а твоята (Деси) си се нуждае от фиксация. Но иначе е супер, че кремът на Шварцкопф работи за теб.

# 101
Някой тества ли тази комбинация? Харесвам филъра и мисля да взема и този шампоан, жалко че не го продават отделно.

Аз си взех серията и в началото много ми хареса, но после няма първоначалния ефект :/
На втория ден резултата е мазна коса.

# 102
Уточнявам, че говоря за този крем:

Защото имат още един, който за моята коса е брутално гаден. Но аз също не суша само с него, задължително слага или капките Оуей, или термик, най-често Дисциплин и накрая запечатвам с малко количество пяна Олиосета, тъй като моята коса също не е къдрава, а по-скоро чуплива с разни букли тук таме и има нужда от фиксация. За това и харесва крема на о'райт, защото той си има такава и там мога да мина само с капките и с него.

# 103
И аз за него говоря. Ползвам го от години на периоди. Зимата суша по-често с дифузер, лятото оставям по-често на въздух и пак дефинира супер без втвърдяване, но само ако съм сложила нещо отдолу. Не съм открила до сега продукт,който да има силата на фиксиращ крем, гел или пяна и да може да се ползва ,,на голо" за оптимални резултати. 🙂 Само с нектар термик, олио и дифузер пак си постигам хубави буклички, но не държат чак 3 дена в същата изписана и стегната форма както с фиксиращ продукт, особено ако спортувам през това време или си връзвам много косата.

# 104
Аз имам и ползвам Терапевтичния балсам на Меди в комбинация с маската им за скалп. Идеалната среда е. Много приятна охлаждаща комбинация. Харесвам и двата продукта с уговорката, че аз нямам проблеми с косата и скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт