Професионални серии за коса- тема 153

• 63 071
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, някоя от вас ползвала ли е Viviscal витамини и дали имат някакъв ефект за растеж на косата? Ако някой може да препоръча някакви други, че си търся.

# 166
Момичета, някоя от вас ползвала ли е Viviscal витамини и дали имат някакъв ефект за растеж на косата? Ако някой може да препоръча някакви други, че си търся.
Майка ми пие на Дюкре по препоръка от лекар след Ковид,но ползва и на Меди ш и спрей. Доволна е.

# 167
Имам малък сет черна серия Керастаз и я редувам с терапист.Доволна съм.Но съм забелязала следното-една и съща серия се е “държала” различно преди време и сега.Явно когата тогава не е имала нужда от нея.Затова у предпочитам да редувам .

# 168
  • Пловдив
Есенция Лимонова  след боя мия задължително с кисел шампоани слагам хидратиращ балсам. Балсам не маска защото ползвам Олаплекс,а неговата втора стъпка е доволно подхранваща. Последния път обаче ползвах дежурната маска на Олаплекс и си ми9сля,че цветът е Ок.

Благодаря, може ли пример за такива шампоани?

Някой да е ползвал нещо на марката Brelil? По-конкретно загледах този лосион: https://makeup.bg/product/451526/

# 169
Изненадващо открих в запасите ( похвалвам се - намалели са значително : ) ) тестерче на
 DEFY DAMAGE PROTECTIVE CONDITIONER на което много се зарадвах, защото имам само маски. Измих с шампоана от същата серия, а на влажна коса напръсках със LUSTER LOCK SPRAY K-PAK COLOR THERAPY MULTI-PERFECTOR DAILY SHIN … mp; PROTECT SPRAY който пустосвах тук няколко страници назад. ( явно с неподходящи протоколи и на суха коса )
Е воала - жилава пригладена коса, която изправих с четка и сешоар, защото къдрици нямаше да се задържат Simple Smile
На суха коса само сложих малко Дропс на върховете.
Само не виждам ефекта SHINE от спрея, но мисля, че е много добра топлинна защита под формата на спрей, ако някой си търси такава.

# 170
Този спрей никога не съм мислила, че мога да го ползвам и на суха коса, Casual... даже погледнах препоръките за ползване, толкова ме озадачи ти Simple Smile

Като каза, че те е изненадал положително, аз пък ще си похваля друг продукт, който първите 2-3 пъти ми утежняваше и изобщо ме тормозеше, но сега в сухия студ много ме радва последните 10-ина дни - Алтерна Тен!

Вие се майтапите с мен, но определено мисля да нарека 2022 за година без покупки ( с изключение на боя). Броят литрови опаковки в банята ми е страшен, за финиши да не говорим!

# 171
  • Пловдив
И аз ще се опитам да намаля запасите, заемам 3 рафта, а продуктите за скалп са в гардероба за запас за поне година напред.

Остана ми само ст.1 от олаплекс. Мога ли да я използвам без ст.2?

# 172
И аз ще се опитам да намаля запасите, заемам 3 рафта, а продуктите за скалп са в гардероба за запас за поне година напред.

Остана ми само ст.1 от олаплекс. Мога ли да я използвам без ст.2?

Можеш! Замени стъпка 2 със силно хидратиращ балсам, като лилавия балсам на Кингсли (moisture extreme).

# 173
Момичета, ориентирала съм се към безаминячна боя L'Oreal Dia Richesse. Ще се боядисвам за 1 път и не знам какъв процент олсидант да избера. Нямам много бели коси, целя освежаване на цвета, ще избера близък кафяв до моя цвят. В такъв случай кой процент е най-щадящ, т.к. страдам и от косопад?

# 174
Момичета, да ви попитам: използвам шампоан алпецин за косопад (само той ми помага) и след дълго четене тук в темата разбрах че трябва да редувам протейн и хидратация ( отдавна използвам профи продукти, но явно съм ги съчетавала неправилно ), покрай коледните намаления си взех 2 минутния реконструктор заедно с балсама и маската с кафявата капачка, косата ми е много тънка, с балеаж но доста израстнал, склонна към заплитане, онзи ден използвах реконструктора с балсама но косата ми се заплете страшно много с много мъки и с много коса по четката успях да се среша, та въпроса ми е възможно ли е да нямам нужда от протейн - да използвам само маската с кафявата капачка или да не би просто реконструктора да ми идва силен защото допреди това използвах филъра и той ми се отразяваше доста добре на косата, но реших да пробвам нещо различно…

# 175
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета, някоя от вас , която е ползвала този термозащотен спрей Osis+ , забелязвала ли е от него косата да става заплетена, суха и твърда? Защото при мен точно това се получава :

# 176
Здравейте! Мисля да си поръчам бонбонената терапия на brave new hair - гледах последното видео на Зорница (Agleu) и тя спомена, че е по-добра терапия от Olaplex 3. Някой който я е използвал може ли да сподели мнение?

Опитвам се да поръчам от Рибката до адрес, но опциите са само до магазин или до офис на еконт - вече не предлагат ли до адрес или аз не правя нещо както трябва?

# 177
Ползвала съм и двете ,бонбонената не си струва според мен ,на мойта коса нищо не видях ,докато и до момента ползвам вече втора опаковка олаплекс 3.

# 178
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук или за темата с прическите. Нахлувам така, за да ви питам за препоръка на термозащите със силна фиксация. Косата ми е права, с тънък косъм, без обем и много мека. Всеки път, когато се опитам да я накъдря седи за около час, след това всичко пада и пак се изправя. Единствено съм се справяла, ако я напръскам с много много лак за коса за по-специални събития, но за ежедневието искам да постигна нещо от сорта.

Скрит текст:

Дълга е до закопчалката на сутиена, небоядисвана.

# 179
Имаше един хубав спрей на Лореал арт техник. Води се нещо от сорта на сух лак. Не втвърдява косата.

Общи условия

Активация на акаунт