Професионални серии за коса- тема 153

• 63 083
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Марс
LoLo, според мен, ползвай каквото косата ти харесва. Не е нужно да ползваш целия рафт, защото и някой друг го използва.

# 151
Използвала съм тази серия, към която си се ориентирала ти.
Хубавите страни са, че мирише хубаво. И до тук. Според мен. Моят скалп се раздразн от шампоана. Маската ми правеше косата тежка и без обем. Не беше моята със сигурност, но има много доволни момичета от серията, та не изключвам проблемът да е в моята коса. 🙂🙂🙂

# 152
  • София
Здравейте,моля ви предложете шампоан и маска на Kerastase от които сте доволни.От известно време ми се омазнва косата,а надолу е суха и накъсана.Обмислях серията Genesis,но ще съм благодарна да чуя мнения Simple Smile

Трудно е да се препоръча продукт при толкова откъслечни описания....

# 153
Аз използвам Kerastase като го редувам с друг всеки път.Ползвам черната серия и терапист.Сега и генезис ще пробвам.
Момичета търся мнения за корейската козметика за коса Doori.Някой да ползва в момента и какво препоръчва?

# 154
Аз в момента се боядисвам с половин боя и съответната част оксидант, например ако трябва да сложа 50 боя и 75 оксидант /1:1.5/, виждам до къде е оксидантът и на око преценям, но аз се боядисвам тъмна и дори да ми липсват 5мл примерно или са в повече няма да е проблем.
А ако съотношението е 1:1 е още по-лесно!
Правила съм го и с везна, като везната си имаше и грамове и мл и други мерни единици..
Скрит текст:
Момичета, аз имам един въпрос, който не съм виждала да коментирате. Как отмервате определеното количество боя и оксидант? Аз го правех на везна, но това не е най- правилният начин, защото везната грамове, не мл. Или? Ако измерван например с мерителна чашка оксиданта, мога ли и боята в такава чашка да меря? Правилно ли ще е?
Анастасия, пробвала ли си да използваш на първо шампоаниране медицински шампоан, някой от тези на Меди или пък Напура?

# 155
Благодаря за предложението, но вече нямам интерес към професионални серии. Корейска козметика използван от доста време и косата ми е чудесна. Дори не знам как попаднах в тази тема 😀😀😀, но нищо, ще чета пък може и да ме заинтригува нещо.
😇😊

# 156
Момичета, аз имам един въпрос, който не съм виждала да коментирате. Как отмервате определеното количество боя и оксидант? Аз го правех на везна, но това не е най- правилният начин, защото везната грамове, не мл. Или? Ако измерван например с мерителна чашка оксиданта, мога ли и боята в такава чашка да меря? Правилно ли ще е?
На тубата на боята (ми) има разграфяване, а оксиданта го меря с мерителна чашка
Другият вариант е когато смесвам 2 различни цвята - да отсипвам от боята в контейнерче 20 мл първо от единият цвят, премествам количеството в купичката за смесване,  после от другият, и после същата процедура с оксиданта Simple Smile
Не зная дали е правилно, но вече когато познавам боята мога да преценя дали е точното количество.

# 157
  • Варна
Точно конейнер от аптеката ползвам.Понеже смесвам по няколко бои слагам примерно 20мл. от първата, 10 от втората и 30 от третата.Контейнерът е 50мл. но събира 60. Слагам ги една върху друга няма кой да се занимава да ги човърка една по една. Окдидант пак по същия начин меря тъй като ползвам литрови.

# 158
Благодаря за предложението, но вече нямам интерес към професионални серии. Корейска козметика използван от доста време и косата ми е чудесна. Дори не знам как попаднах в тази тема 😀😀😀, но нищо, ще чета пък може и да ме заинтригува нещо.
😇😊
Имам спомен, че по едно време беше доста активна в темата, в какъв смисъл не знаеш как си попаднала тук? Rolling Eyes

# 159
  • София
И аз ползвам литрови оксиданти. Везната съм я тествала със закупена точна доза оксидант към боята и отмерва много точно (настроила съм везната на милилитри). Другият вариант е да се ползват мерителните очертания на самата купичка за боядисване.

# 160
Точно конейнер от аптеката ползвам.Понеже смесвам по няколко бои слагам примерно 20мл. от първата, 10 от втората и 30 от третата.Контейнерът е 50мл. но събира 60. Слагам ги една върху друга няма кой да се занимава да ги човърка една по една. Окдидант пак по същия начин меря тъй като ползвам литрови.

Принцеса, този контейнер специален ли е? Може ли да се ползва например мерителна чашка от сироп или нещо от този род?

# 161
😇😊
Имам спомен, че по едно време беше доста активна в темата, в какъв смисъл не знаеш как си попаднала тук? Rolling Eyes
Да, но спрях да следя темата от няколко месеца, защото се насочих към корейска козметика, иначе наистина преди бях много активна. 😊

# 162
  • Пловдив
Дами, бихте ли ми препоръчали серия за измиване точно след боядисване? Вие какво ползвате на първо миене? Досега ползвах мицеларен шампион на Шварцкопф и каквато маска хвана 🤫

# 163
Аз използвам Kerastase като го редувам с друг всеки път.Ползвам черната серия и терапист.Сега и генезис ще пробвам.
Момичета търся мнения за корейската козметика за коса Doori.Някой да ползва в момента и какво препоръчва?
  Точно черната серия си поръчах днес.Може ли да споделите мнение?
Колкото до Doori,аз не съм доволна изобщо,получих ужасен сърбеж на скалпа.

# 164
  • Варна
Есенция Лимонова  след боя мия задължително с кисел шампоани слагам хидратиращ балсам. Балсам не маска защото ползвам Олаплекс,а неговата втора стъпка е доволно подхранваща. Последния път обаче ползвах дежурната маска на Олаплекс и си ми9сля,че цветът е ОК.

OliaMirchovska
съвсем обикновен контейнер за урина Grinning. Удобен ми е защото е широк и разграфен. Става разбира се и с мерителна чашка.

Общи условия

Активация на акаунт