Професионални серии за коса- тема 153

• 63 002
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Момичета за кой продукт на Матрикс пишете -
Total Results High Amplify https://www.notino.bg/matrix/total-results-high-amplify-khidrati … chnost-na-kosata/
 и в цикламена Total Results Keep Me Vivid Color Lamination
 https://www.notino.bg/matrix/total-results-keep-me-vivid-color-l … -bojadisana-kosa/

За първия линк.

*dreamer*, след водата нищо не сложи, така ли?

# 256
  • Пловдив
Аз харесвам ламеларната вода на Матрикс. Ползвам я след балсам/маска, когато ще изправям косата. След нея слагам само термозащита.

# 257
  • Пловдив
Да разбирам, че преди нея се слага маска или балсам?

# 258
Влизам с положителен отзив за Стимулисте серум на Керастаз.
Косата ми беше окапала много последните месеци. Използвам го 2-3 пъти в седмицата вече 2 м и половина и определено косата ми е по-сгъстена и имам много нова коса.
Скоро смятам да поръчам и цялата интенз серия на ГГ.

# 259
  • Пловдив
В описанието не пише, но аз предпочитам да слагам 😊

# 260
  • Някъде там
искрица бустера е 2а стъпка от терапията на Ланза - кератиновото протезиране. Аз го ползвам по описание със стъпка 2 - маската като ги смесвам. Честно казано щом това е принципа може да се пробва с някоя друга маска Ланза - например хийлинг ойл. Но това са само мои съчинения разсъждения 😄
Здравей, това ме интересуваше,дали ще е ок с друга маска на Ланза.
Имам мои мои маската и мисля да добавя и бустерна, но не знам дали ще се активира Blush

# 261
  • Варна
Честно казано за мен тия бустери са доста мижай да те лажем. Имам хидратиращия и тоя за възстановяване. Сама по себе си втората стъпка на протезирането си е перфектна и не виждам кой знае каква разлика със или без бустер.

Предвид факта,че това е кератиново протезиране ми се струва,че Мои-мои не е добър вариант за носител. По-скоро бих я смесила с Ланза кератин или с архитект на керастаз.

# 262
В нотино пише,че може да се ползва вместо балсам при по-тънка коса…и аз не видях особен ефект,но я ползвам между Ш и Б от серията,с гъста и суха коса съм.

# 263
Тази ламерантна вода на Матрикс я пробвах 2-3пъти. Нищо, ама нищо особено.  Даже ми се струва, че изсушава косата. А бая я платих, още като излезе. Сега застоява в шкафа. Припомнихте ми, колко ме беше яд, че съм я взела.

# 264
  • Пловдив
Лили, след водата не ползвах маска/балсам, само финиш на davines от серията nourishing, но преди това бях с еластисайзър+силно хидратиращ Б на ФК мойсчър екстрийм+масла, което си е доста подхранващо.

Stimuliste като усещане много ми хареса и на мен. За ефект, след време мога да кажа, но в момента нямам косопад, ще го ползвам 2 пъти седмично, след миене на косата.
Имам запаси от двата спрея на Меди, ампули Напура, на oway... направо ме отблъскват с миризмата си.

# 265
Имам запаси от двата спрея на Меди, ампули Напура, на oway... направо ме отблъскват с миризмата си.
Сега на големите намаления си взех второ шише Меди нуминокс и забелязвам, че има по-различна миризма  /на старо, застояло/ от първото, което имах. Иначе си е в срок на годност. Rolling Eyes

# 266
  • Варна
Променя му се малко аромата на Нуминокс с времето,но не съм забелязала да се отразява на действието.
Аз довърших предния който беше на повече от година и отворих нов скоро/и той не е от най-пресните/:grinning: преди няколко месеца е купуван.

# 267
  • Пловдив
Здравейте! Бих искала да попитам ползващите преуош  Napura M/9 колко време стоят с него след като са напръскали и изсушили? Също в упътването за употреба пише, че трябва да се ползва минимум 3 пъти последователни измивания, но си мисля, че три поредни протеина ще ми дойдат в повече. Може ли след него да се ползват хидратиращи Ш и Б/М, тъй като до момента съм ползвала цялата серия С/9? Благодаря!

# 268
В рибката има намаление на някои продукти с 22%. 🤣

# 269
А в Нотино при покупка на Керастаз над 85лв получаваме мини шампоан и маска Хроноложист.

Общи условия

Активация на акаунт