Професионални серии за коса- тема 153

• 63 009
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
От Numinox на Меди ми се лющи скалпа, а го нанасях през вечер. Спрях го и сега съм ок. Пак ще го пробвам, да видя. Лошото е, че ми омазнява и косата.
Трябва ми нещо против косопад, което да не омазнява.
Стимулисте серум на Керастаз омазнява ли корените?

# 271
Не съм ползвала средства за скалп на Керастаз, или Нуминокс, но като пета, че се зачервява и лющи скалпа, ми минава меракът. Мога да препоръчам това
https://moiatakozmetika.com/product/taini-ot-iztoka-vitalizirash … -krio-efekt-doori. Ползвам го 2 месеца и има голям ефект. Косата ми се уплътни и сгъсти видимо, има нови косъм чета, а и расте по - бързо. Но за по - ускорения растеж, може да ми е помогнало и приемането на Астаксантин. Пия го 3 месеца вече.
Мога да похваля и шампоан и балсама на Miriam Quevedo, black baccara е линията. Снощи ги пробвах за първи път. Косата е хем жилава, хем мека и управляема, с хубав блясък и приличен обем, скалпът е много спокоен, все едно е добре нахранен. Тази линия я дават за спиране на косопад, събуждане на космени фоликоли и израстване на по - качествена коса - здрава, плътна и с блясък. В руски форуми има малко отзиви при ползването на тези продукти, видимо имало голям ефект за 2 месечно ползване. За мен е рано да давам оценки за дългосрочен ефект. Безсулфатен е шампоанът, но измива като сулфатен - прилична пяна, без заплитане и без ефект"груба коса".
За протокола - аз съм с тънка и слаба коса, нормален скалп, сухи и изтормозените дължини.

# 272
Бихте ли сравнили два шампоана на Macadamia professional.

- Weightless repair
- Nourishing repair

Първия ми действа добре. Леко ми пресушава връхчетата на косата само за разлика от Rejuvenating.

Дали ще ми е добре Nourishing repair. Нямам бебешки фина коса. Средно гъста и среден косъм, чуплива. Нямам проблем с омазняване.

# 273
  • Пловдив
На мен от Нуминокс нито ми се лющи скалпът, нито ми се омазняват корените. Ползвам го през ден. Загрява приятно при нанасяне и това е.
Ползвам и хидратиращия тоник на Филип Кингсли и също много го харесвам. Спряха сърбежите и косата ми расте по-бързо като същевременно се заздрави и не цъфти толкова. Преди да започна да използвам тези два серума се подстригвах максимум на 3 месеца, защото цъфтеше непрекъснато.

# 274
  • София
На мен също не ми се лющи скалпа от Numinox, нито ми омазнява, а загряването е осезаемо единствено в тила, никъде другаде. А слагам щедро..явно... защото го започнах на 1 ноември по веднъж на ден  и до няколко дни ще ми свръши.. Но като ефект нищо не виждам за момента,  няма да го подновявам, ще пробвам серума на Епруваж за косопад.

# 275
Здравейте, може ли да препоръчате кой шампоан от серията на Керастасе би бил най-подходящ за обем? (Densifique ли е?) И също - ако сте го използвали, бях чувала, че трябвало да се нанася по някакъв "специален" начин - съвсем малко, да се разреди с вода и тн.. Има ли нещо такова?

# 276
При мен също няма лющене на скалпа от Нуминокс, зачервяване имам само ако ми потече по челото или ако попадне върху горната част на дланта  /много интересно, че пръстите въобще не се зачервяват, а като попадне отгоре на ръката е като изгорено, но преминава/.
Ефект имам и то осезаем /косата ми е доста сгъстена и си имам постоянно нови косички/, като аз пръскам главно отгоре на 'пътя', отстрани на места, където има накъсани кичури и има нужда от по-бързо израстване и отзад/отгоре на върха, защото и там е накъсана косата, но вече с прилична дължина.
Използвам само на мокра коса, след къпане и нямам омазняване. С първата опаковка и на първото ползване направих грешката да го пробвам на суха коса и .. да, омазни.

# 277
Момичета, какво ви е мнението за шампоан и балсам Joico K-Pak за увредена коса? Сториха ми се на добра цена в Емаг и ги поръчах, а и имах ваучер за имен ден и исках да го оползотворя.

# 278
Благодаря, Агентче! Ще ги поръчам. Нали не бъркам:

^^^ Точно тези! Забелязала съм, че най-различни коси ги харесват много, не само аз с моя тънък косъм! И не ми утежняват като Керастаз Терапист при многократно миене.

Момичета, какво ви е мнението за шампоан и балсам Joico K-Pak за увредена коса?
Кои по точно поръча? Тези?

По принцип продуктите на Джойко от линията К-ПАК са много добри!

# 279
Да, същите. Предполагам са протеин. Нещо напоследък се презаредих с хидратиращи, та ще ми дойдат добре да редувам.

# 280
Здравейте, моля да ми препоръчате марка професионална, щадяща боя за коса, с добра покривност на белите коси. Търся цвят около 7ца

# 281
  • Пловдив
ЗР, пак са вдигнали цените на  някой продукти на Филип Кингсли Sad

# 282
Здравейте, може ли да препоръчате кой шампоан от серията на Керастасе би бил най-подходящ за обем? (Densifique ли е?) И също - ако сте го използвали, бях чувала, че трябвало да се нанася по някакъв "специален" начин - съвсем малко, да се разреди с вода и тн.. Има ли нещо такова?
Не съм чела и чувала такова нещо, ш определено придава обем и плътност но трябва да се редува с друг иначе утежнява и губи ефекта си.

# 283
Не съм чела и чувала такова нещо, ш определено придава обем и плътност но трябва да се редува с друг иначе утежнява и губи ефекта си.
При мене започна косопад от Densifique.
С 2 ръце препоръчвам серията за обем на Kevin Murphy Plumping Rinse и Plumping Wash, както и терапията без отмиване Full Again. Ефектът е поразителен и се задържа над седмица при мене.

# 284
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, моля да ми препоръчате марка професионална, щадяща боя за коса, с добра покривност на белите коси. Търся цвят около 7ца
Аз също имам голям проблем с покривноста на боите. Пробвала съм какви ли не професионални. Последно опитах Олиосета 7.31 с 6 процента оксидант и за първи път изкарах 1 месец до следващо боядисване. Определено това ще е боята, с която ще продължа. Принципно на третото измиване започват да прозират белите коси, но сега не беше така. Чак на третата седмица започнаха да прозират. Препигментация не съм правила, но се замислям, даже си взех чиста осмица за да опитам, но няма да е този месец.

Общи условия

Активация на акаунт