Професионални серии за коса- тема 153

• 62 993
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
В боята ли се слага ? не съм ползвала коректор ,боядисвам корени и малко надолу дали е съвместим с дрогериини бои.

# 241
  • София
Аз слагам 2-3 см коректор, малко боя, малко оксидант, балсам за коса, някакво олио /най-често хубав зехтин/, правя едно като боза и обливам и натривам/намачквам с него косата последните 10 минути преди да измия. Иначе мажа корен, стоя 30 мин, обливам и стоя още 10ина мин и мия.

# 242
Аз поръчах тонираща маска Christophe Robin Shade Variation Mask - ASH Brown от Амазон. Четох добри отзиви, гледах клипчета... Като дойде, ще кажа как е 😊

# 243
  • Някъде там
Имам въпрос към вас.
Тези бустери само с терапията ли могат да се използват. .
Дали може да се използва първо маска, на накоя друга марка и после бустер на Ланза?

# 244
  • Пловдив
Преди празниците купих Ламеларната вода на Матрикс. Цяла година чета суперлативи за нея, моята фризьорка също я е обявила за хит-продукт. Реших, че ще е нещо уау. Сложих след шампоан и докато разнасям с ръцете усетих затопляне, както при нанасяне на ампулите на Наши например.
Не съм впечатлена. 2 пъти вече я пробвам, няма този ефект, който ми се искаше. Напоследък си харесвам косата - смених четката за сушене, използвам капките на OWAY на всяко миене, слагам хидратиращия тоник на ФК и спрея Нуминокс. През последните 2 месеца косата ми изглежда страхотно и затова след Ламеларната вода не мога да кажа, че нещо се е променило. Може да е по-подходяща за фини коси, не знам.

И тук да питам тези, които я използват - слагате ли балсам или маска след нея и какви - хидратиращи или протеинови? На мен ми е твърде недостатъчна и днес сложих хидр.балсам на ФК, но сега от дясната страна ми стои като мръсна след като я изсуших. Не знам дали беше правилно решение този балсам.

# 245
  • Пловдив
Снощи пробвах и аз водата на Матрикс. Преди това, както всеки уикенд, стоях няколко часа намазана със смес от еластисайзър + силно хидратиращ Б на ФК и масла. Измих с шампоан Екрю за къдрава коса (моята не е къдрава Simple Smile) и нанесох водата за няколко минути. Преди сешоар нанесох от този финиш за 1ви път  https://www.arlen.bg/product/11999/podhranvasht-zashtiten-fluid- … sealer-100ml.html,  след сешоар капки oway, а в корена спрей stimuliste на Kerastase. Всичко много ми хареса. Ефекта е много мека, бляскава и добре ухаеща коса.

Знаете ли колко често може да се ползва водата на Матрикс?

# 246
Момичета за кой продукт на Матрикс пишете -
Total Results High Amplify https://www.notino.bg/matrix/total-results-high-amplify-khidrati … chnost-na-kosata/
 и в цикламена Total Results Keep Me Vivid Color Lamination
 https://www.notino.bg/matrix/total-results-keep-me-vivid-color-l … -bojadisana-kosa/

# 247
  • на последния етаж
Моля за препоръка за протеинов шампоан - имам този на Chi от серията Keratin, но вече свършва, освен това май е по-скоро балансиран. Благодаря!

# 248
Аз с водата на Матрикс не се спогодих. Пуснах я в размените.

# 249
Лита, опитай Редкен Екстрийм, мисля, че ще ти хареса! Вкл. балсама.

# 250
  • на последния етаж
Благодаря, Агентче! Ще ги поръчам. Нали не бъркам:

# 251
За протеинов шампоан имам две предложения. Първото е с бонус грижа за скалпа - Алтерна Клиникал, а второто Оуей ребюилд.

# 252
Момичета, имам дилема с 10годишна госпожица с много гъста коса с не много дебел косъм. Доскоро я миехме веднъж седмично и можеше и още да издържи, без да се омазни. Сега обаче започна да се омазнява на два-три дни. Каква мислите, че може да е причината и какво бихте ми препоръчали да й взема?

# 253
  • Някъде там
Имам въпрос към вас.
Тези бустери само с терапията ли могат да се използват. .
Дали може да се използва първо маска, на накоя друга марка и после бустер на Ланза?
Никой ли не пробвал този продукт?

# 254
  • София
искрица бустера е 2а стъпка от терапията на Ланза - кератиновото протезиране. Аз го ползвам по описание със стъпка 2 - маската като ги смесвам. Честно казано щом това е принципа може да се пробва с някоя друга маска Ланза - например хийлинг ойл. Но това са само мои съчинения разсъждения 😄

Общи условия

Активация на акаунт