Професионални серии за коса- тема 153

• 63 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ами намерих още няколко одеве, но не сметнах за нужно да ги посочвам, а сега виждам, че е нямало смисъл и от този, който публикувах! Котка на гръб не пада! Joy
Ок,един коментар от преди 5 месеца. Явно не е чак такава практика щом ми е убегнало . Дамите, които си разреждат да бяха отговорили на питащата съфорумка 🤗

# 301
  • Варна
И за какво е цялата драма? Да аз си разреждам шампоаните с вода преди да ги нанеса на скалпа. Не наливам вода в шишето,а дозата шампоан разбърквам в чашка с вода.  Скалпът ми реагираше навремето на Архитект неразреден от там тръгна и тая практика и започнах да го правя с всички шампоани. Преди няколко месеца обаче когато Магнолия заговори за Медавита с огромно учудване го прочетох като препоръка за ползване на техните.

Шампоан: нанесете  с масажни движения върху скалпа и дължините. За оптимално активиране на съставките Medavita препоръчва да разтваряте шампоана с вода. Използвайте купичка или друг удобен съд сложете  1 част шампоан и 3 части вода разбъркайте и полейте върху вече мокрите скалп и коса с масажни движения създайте пяна, след което изплакнете с вода.

# 302
Драма няма, krystall е решила да затвърди техниката с разреждането на ш за тези като мен,които не са разбрали 🙃 вярвам, че вече е ясно на всички! ✌

# 303
  • Варна
Не бих го нарекла техника,но за хора с по-чувствителни скалпове е вариант да могат да ползват  Керастазките шампоани,които са си доста големи агресори. Моят не е точно чувствителен и освен на архитект на друго не е реагирал,но навикът си е навик.....

# 304
Пийч, засега с един ден повече ми държи косата с Bumble and bumble thickening шампоан, но не е панацея. Като поприключа със запасите за скалп ще взема новия серум за омазняване на Керастаз и тази цялата терапия на Орайт ми изглежда много добре:
https://www.zlatnaribka.com/oright/mazni-koreni-parhot-i-chuvstv … lp-serum-a-240-ml
има доста интересни продукти тази марка и ще се раздвам и аз на отзиви.
Може ли да споделиш кой е серума против омазняване на Керастаз и ако някой има отзиви да сподели

# 305
# 306
Бърза справка. Моля, кажете ми зеленият коректор ли убиваше рижавите оттенъци?

# 307
  • София
Според мен синият.

# 308
  • Някъде там
От намаленията в Арлен си поръчах терапията на Кюн, дано да я хареса косата ми Simple Smile

# 309
  • Пловдив
От намаленията в Арлен си поръчах терапията на Кюн, дано да я хареса косата ми Simple Smile

И аз да не прочета за нещо ново.
Вече 2 пъти я ползвам. Мирише много добре. За ефект е рано още.

# 310

При мен със зелен е като че ли по-добре (но аз съм страхлива, слагам малко и ефекта е минимален).
Синьо + червено = виолетово.
Зелено + червено=кафяво.
Но си зависи и от точната гама на рижаво/червено Simple Smile
Може по малко и от двата...

# 311

Този сутрин я загледах и аз. Споделете после отзиви Simple Smile

# 312
Вики,зависи какво рижаво е.Ако е жълто-оранжево със синьо-лилаво,ако е червено-оранжево със синьо-зелено.Чисто оранжево едва ли е.
Ако ще нанасяш на естествена коса до ниво 6,по-скоро е червено-оранжево,но ако косата вече е изсветлена от ниво 7 нагоре,най-вероятно е жълто-оранжево.
Моята естествена коса е ниво 6,когато боядисвам корен слагам синьо и зелено по равно и се получава идеално.Само със син коректор не се получава при мен.Не матирам с коректор,защото дължините ми са много светли и се получават неприятни нюанси

# 313
Благодаря ви за отговорите. Майка ми иска да се изсветли с един тон. Боядисва се на ниво 8ца, а сега иска да мине на 9. Така, както обясняваш Ванеса, е по-скоро жълто оранжево, но вече пуснах поръчка със зелен коректор. Обаче пък мога да се обадя и да помоля да ми го сменят със син. Боята е Oway,забравих да уточня.

# 314
  • Пловдив
Момичета въпросът ми не е по темата, но как мога да си поръчам 1000мл. балсам moisture extreme на ФК от feelunique? На лично съобщение ще може ли помощ? Изписва ми ограничение, защото е 1000 мл..

Общи условия

Активация на акаунт