Професионални серии за коса- тема 153

• 62 985
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Влизам да подскажа, че в beautymall има 20% отстъпка на Керастаз.
Аз взех шампоан и маска от блондинската серия, тъй като търся някаква умерена хидратация (не съм блондинка вече). Колебаех се между тях и много обичаните от мен Генезис. Разубеждавайте ме докато е време 😂
Редкен също са намалени ..

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 21:40 от Jollie

# 331
  • Варна
Ако става въпрос за Цикаекстрийм хич няма да те разубеждавам. Супер са си и Ш и М и олиото. Не,че Генезис са лоши де,но малко разнообразие не вреди.

# 332
  • София
Здравейте мами , моля за препоръка.
Търся хубав крем за коса , с чиято помощ при изправяне със сешуар да постигам хубав ефект на косата си.
Когато фризьорката ми ме суши ,косата ми е загладена , без фриз ефект и бляскава - също така седи права поне 3-4 дни. Гоня поне близък ефект вкъщи. Моля за мнение за тези продукти

https://www.arlen.bg/product/9803/krem-za-izpravyane-sas-sredna- … 7-prep-200ml.html

и

https://www.parfimo.bg/moroccanoil-hydration-za-blyasak-na-kosata-za-jeni-300-ml/

# 333
paranoir,
Вторият няма да ти свърши работа.

# 334
Някой пробва ли вече обновената серия на керастаз за мазни корени и сухи краища ,много й се чудя ,преди съм ползвала шампоана -нищо особено , подобрение нямаше ,заглеждам шампоан глина , но мисля бяхте давали отзиви преди за скрабовете ,че има по хубави продукти на пазара.

# 335
Смея да твърдя, че съм използвала 99% от шампоаните и серумите за мазна коса/скалп от Златна рибка. Не видях ефект от нито един, като съм давала шанс и някои съм ги купувала 2ри път уж да се натрупа. Може би зависи и за колко мазна става въпрос. Моята я мия вечерта, на следващия ден е супер, на следващия вече не съвсем и я връзвам, а на вечерта пак я пия.т.е през вечер!

# 336
  • Пловдив
Здравейте!
Какви са ви впечатленията от продуктите на Neuma?
Аз имам и ползвам Ш за обем
https://www.zlatnaribka.com/neuma/neuvolume-obem

Много, много ми хареса. Доста пенлив, необходимо е малко количество, въобще не премива, а точно обратното, косата е гладка под душа, такава остава и след това, усещането е за здравина и плътност. За повече обем - не е нещо уау, но косата ми е до кръста и има тежест.

# 337
Имам въпрос за 2 минутния реконструктур на Афоджи.
Косата ми е изсветлена, суха, безжизнена.
Купих го и при първото нанасяне нямаше никакъв ефект, нула. Точно обратното.
Спазих всички изисквания, косата стана още по-твърда и едвам я изправих.
Бях решила, че като обезцветена и много третирана имам нужда от такъв продукт, но явно не й трябва протеин, а хидратация(както обикновено е при мен).
Защото косата ми когато ползвам хидтатиращи маски реагира съвзем различно и се чувства добре става гладка  мека подредена и хубава.
Първоначално мислех, че е прехидратирана и взех 2 мин. реконструктур за да видя как ще ми повлияе и да усетя какви са нуждите на косата.
Значи ли това, че косата ми няма нужда от него и затова реакцията е такава-още по-твърда, бухнала и фризи?
Да давам ли шанс? Все пак това е само 1 во нанасяне.
Опитах и ампулите на Олиосета - и там
 греда, същия ефект.
Явно косата или е много съсипана и са й слаби тези продукти или няма нужда от тях.
И двете се водят точно за силно изтощени коси, за възстановяване след такива процедури.

# 338
  • Марс
Косите са различни и имат различни нужди във времето. Пробвай на следващо измиване : хидратираща маска и хидратиращ балсам.

# 339
Косите са различни и имат различни нужди във времето. Пробвай на следващо измиване : хидратираща маска и хидратиращ балсам.

Така е. И аз така си мислех да опитам да редувам. Много ми е трудно да определя от какво се нуждае косата в различни пероди. А съм чела, гледала клипове, правила тестове, но явно някъде греша.
Или пък накрая да не се окаже, че трябва да са балансирани продукти.
Нищо чудно. Исках да опитам с Афоджи, за да я възстановя малко от малко.
Но не виждам този уау мигновен ефект, който дават още от 1 во ползване уж.
Явно не е за моята коса и трябва да опитам с друго.

# 340
  • София
С какво изми преди реконструктора? И сложи ли нещо слвд него?

# 341
С какво изми преди реконструктора? И сложи ли нещо след него?

С Лореал Абсолют рипеър, нищо не сложих съвсем умишлено за да видя как ще действа. Баласами нито преди измиването, нито след, олио нищо абсолютно.
То иначе ще заглади много ясно и ще е измамен ефект. Поне това ми е логиката, може и да греша. Не идкам да натрупвам много продукти, а едно по едно последователно, зада видя кое как действа. Иначе как ще разбера кое е имало ефект.
Сега ще пробвам хидратация и ако косата е добре ясна работа.
Просто не знам как да я възстановя. Не мога да оцеля точните продукти.

# 342
  • София
Да, значи според мен сега се измий с хидратиращи продукти  и на следващото миене му дай още един шанс, като преди него сложиш друг протеинов шампоан, ако имаш.
Ако пак има лош ефект го пусни в размените.

При мен има също има изсушаващ ефект и въобще не разбирам хваленията за този продукт.

Както не веднъж съм казвала, ако искаш наистина бърз ефект за суха и изтощена коса си купи това:

1. Kerastase Therapiste шампоан и маска за протеин
2. Joico hydrating shampoo + masque или за маска на марокън с кафявата капачка за хидратация
За финиш нектар термик и капки oway.

Не са евтини нещата, но за разлика от другите наистина помагат.

А за начало може да вземеш само шампоан терапист за проба, който е на много добра цена в нотино
https://www.notino.bg/kerastase/resistance-vzstanovjavassha-sham … no-uvredena-kosa/

Ако вземеш и маската ще получиш комплект хроноложист, имат такава промоция травел да пробваш.

Въпреки че за мен хроноложист е най несполучливата серия на керастаз и след нея косата ми е като измита с веро.

Но пък при теб може да е добър ефекта Simple Smile

Терапист е мек протеин и се харесва от коси, които принципно недолюбват протеин като моята.
А увредената коса има нужда от протеин.
Но ако се прекали с него става суха и твърда, както вс знаем.

# 343
Да, знам за Керастаз, гледах видеа, четох за сериите им, проучих ги, ама са ми скъпички, ако мога да принвам мостри бих взела. Но да изсипя една торба пари и да не действат.
Напоследък нищо не ми действа, каквото и да взема. И само на вятъра. Има някакъв ефект, но не така добър, както очаквам.

# 344
Да, знам за Керастаз, гледах видеа, четох за сериите им, проучих ги, ама са ми скъпички, ако мога да принвам мостри бих взела. Но да изсипя една торба пари и да не действат.
Напоследък нищо не ми действа, каквото и да взема. И само на вятъра. Има някакъв ефект, но не така добър, както очаквам.

Бингли, риск печели-риск губи. Ако не пробваш, няма да знаеш.

Специално за Керастас бих рискувала, дори и да се разочаровам накрая...аз ползвам почти само тяхната козметика, защото соред мен е най-добрата, а дори не ми е изгорена или третирана косата. Просто за да е дълга и в оптимално състояние и да ползвам преса/сешоар от време на време без щети или да не ми се изсушава от тонерите няколко пъти в годината...

Иска си обаче и време. Ти се изсветли наскоро до колкото знам, дай й време на тая коса да се възстанови. Може да инвестираш и в един олаплекс, 3ката примерно.

Общи условия

Активация на акаунт