Професионални серии за коса- тема 153

• 62 952
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Кои четки за коса хвалите на OG 😁
Поръчах капките и терапията на Кюн, темата действа разоряващо 😵💫

# 361
Момичета, имам спешна нужда от съвет. Преди време писах за проблема, но не получих отговор, а сега нещата се влошиха, затова ще питам пак. Дъщеря ми е на 10г, с прекрасна гъста коса. Отскоро започна да се омазнява доста, на 2-3дни, а издържаше по повече от седмица. Забелязвам обаче, че е започнала и доста да пада, а косъм не й падаше от главата. Може би започва някакъв ранен пубертет и затова е омазняването, но косопадът вече ме притеснява. Какво бихте ми препоръчали? Много ще съм благодарна за съвет!
Магнолия някъде беше коментирала, че взима o’right дъщеря си, но не съм сигурна, не знам кой точно, а и не успях да открия публикациите.
Косата й може да пада по много причини, повишеното омазняване може да е една от тях, ако скалпа не диша, се случва. На първо време може да й вземете нежен шампоан за ежедневна употреба, не е задължително да е профи. Аз съм много доволна от един на Фито - Прогениум. Ако е здрава и не е карала Ковид на скоро, няма видима причина за косопада и той продължи, най-добре потърсете лекар, да пусне необходимите изследвания. На тази възраст почват хормоналните промени, може да се разбута кръвна картина, много неща. Специалист ще ви насочи най-добре. По-добре не атакувайте от сега детския скалп с профи козметика, за да няма обратен ефект.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 21:10 от SitaraB

# 362
  • София
Bria зависи каква ти е косата. Аз съм с нормална гъстота, тънък косъм, средно омазняване в корена. Не съм боядисвана също така и косата ми е в баланс вече.
Та светло синята - хидрасплаш ми дойде идеално. Тъмносинята е по-тежката артилерия за коси с нужди - жадни, с нужда за повече хидратация. И аз се бях засилила към нея, но след мостри, за мен успешна се оказа хидрасплаш.

# 363
Момичета, имам спешна нужда от съвет. Преди време писах за проблема, но не получих отговор, а сега нещата се влошиха, затова ще питам пак. Дъщеря ми е на 10г, с прекрасна гъста коса. Отскоро започна да се омазнява доста, на 2-3дни, а издържаше по повече от седмица. Забелязвам обаче, че е започнала и доста да пада, а косъм не й падаше от главата. Може би започва някакъв ранен пубертет и затова е омазняването, но косопадът вече ме притеснява. Какво бихте ми препоръчали? Много ще съм благодарна за съвет!
Магнолия някъде беше коментирала, че взима o’right дъщеря си, но не съм сигурна, не знам кой точно, а и не успях да открия публикациите.
Освен изследвания, бих препоръчала отвара от коприва или от готовите води на Ина. Копривата спомага и за двата проблема - омазняване и косопад.

# 364
Аз имам питане - гледам в някои салони предлагат услуга “гланциране”, което според моята интерпретация е добавяне на блясък и да кажем отенък.

Не знам може ли да се направи в домашни условия и ако да - как? Гледах, че Lakme имат безамонячна Gloss боя с ниски проценти оксидант. Предполагам това би свършило работа...

Искам нещо такова

Което 100% не се постига само с гланц..Каква боя и номер са ползвани според вас тук?

# 365
  • София
Здравейте , много  харесвам  кристалите за коса на OROFLUIDO  ,
Скрит текст:
и искам  да попитам  дали някойима  наблюдения над  този продукт от марката ?
https://www.parfimo.bg/orofluido-amazonia-oil-rinse-2-shampoan-za-jeni-500-ml/

# 366
Това гланциране се прави с прозрачен тонер на киселинна основа, най добре в комби с олаплекс 1 и 2. Да, диа лайт на лореал примерно е такъв тонер, прави се с вол 6 оксидант. Само където ефектът е кратък и има потенциал с времето да изсуши. Не всички виждат ефект от него дори. Има много продукти за глосинг, цена около 10 евро на нанасяне вкъщи.

# 367
Благодаря за отговора! Май ще се откажа от тази идея. Струва ми се много занимание за нищо и с подозрителен (лош в дългосрочен план) ефект.

И все пак се чудя - каква боя и цвят е използвана на показаната горе снимка от мен... цветът ми изглежда просто жесток.

# 368
По- добре вместо глосинг продукти за косата, подкрепям те в избора да не го правиш. Не съм колорист, но залагам на пепелна 7ца. 7,1 примерно... зависи от вида боя. Пепелните 6ци изглеждат почти черни често, за 5 и надолу да не говорим. Затова според мен е сравнително висок номер с неутрализиращи подтонове.

# 369
Момичета, откъде си взимате големи опаковки на еластисайзер и Олаплекс 1 и 2?
Също и да кажа, че съм насреща, ако някой иска да си поръчаме и поделим нещо от двете или пък, ако си е взел голяма опаковка и би я разделил.

# 370
  • София
Според мен цветът е 6.1. Много е тъмен за пепелива 7-ца според мен. Но има и коректор си мисля..

# 371
...

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 15:08 от Impatiens

# 372
  • Някъде там
По- добре вместо глосинг продукти за косата, подкрепям те в избора да не го правиш. Не съм колорист, но залагам на пепелна 7ца. 7,1 примерно... зависи от вида боя. Пепелните 6ци изглеждат почти черни често, за 5 и надолу да не говорим. Затова според мен е сравнително висок номер с неутрализиращи подтонове.
За мен отива към 7 ца, 7.1, с коректори.
Аз съм 6 ца и 6 цата стоимного тъмно Simple Smile

# 373
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали Ш за чувствителен и сух скалп? Дължините ми са бих казала в добро състояние, не ми се омазнява бързо косата, но скалпа ми е много сух. Предполагам ми трябва нещо хидратиращо.

# 374
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали Ш за чувствителен и сух скалп? Дължините ми са бих казала в добро състояние, не ми се омазнява бързо косата, но скалпа ми е много сух. Предполагам ми трябва нещо хидратиращо.
Медисютикъл от профи продуктите, от дрогерийните шампоан за чувствителен скалп на Клоран или Алверде от ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт