Професионални серии за коса- тема 153

• 62 955
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета! Отдавна не съм се включвала, но не спирам да ви чета. И искам да споделя своя опит и спасение за падаща нерастяща коса, късаща се, а и за капак Ковид, защото знам, че това е една от най-големите мъки свързани с външния вид за една жена! Две години се борех с косопад, накъсване и почти никакъв растеж на косата, които получих вследствие на стрес,а имах много здрава коса. Толкова здрава, че за седмица от черна се правех руса без да има никакви последствия. Приятелка, която знае за проблема ми препоръча витамини, които е пробвала и ме увери в ефекта им.

Ето тези, които всъщност имат сходни и тук, но пропорциите са съвсем различни, а и липсва витамин D, който всъщност е доста важен. Могат да се поръчат директно от сайта на производителя Wassen, опаковката с доставката излиза около 50 лв и е за три месечен курс, като допълнително трябва да се пие и Цинк. В сравнение с всички останали, които съм пробвала и ефекта е почти никакъв или само докато се пият съотношението цена- качество е несравнимо. Пиех ги два месеца преди да се разболея, като ефекта беше много нови косички буквално като таралеж, голяма разлика в растежа като цяло, никакъв косопад, дори и в сезона и сравнително по-здрава и почти никакво накъсване. При преболедуването на Ковид не съм спирала да ги пия, и естествено има някакво падане, но дори и това е по-малко от нормалното, по има няма 20 косъма на ден. Курса, който е достатъчен е 3 месеца, но предвид моята ситуация ще ги пия общо 6м. А другият им огромен плюс е, че са и доста добър имуно стимулатор. Нещото, което също използвам от скоро, но доста ми харесва ефекта е тази вода от Инаесеншълс.

За растеж не мога да кажа на 100%, но за омазняване определено има ефект. И естествено за по-сигурно добавих освен всички останали шампоани и този, за който съм чела тук доста положителни отзиви.

Ще кача и снимка на нещата, които използвам ежедневно последните 4 месеца и определено вече нямам почти никакво накъсване, дори и на най горния пласт, който не е подстриган а накъсан.

За почти всички от тях тук се е писало не веднъж, е от своя опит мога да кажа, че от тези съм повече от доволна, а доста експериментирах с различни продукти и в продължение на година, докато попадна на точните продукти и комбинации. Пробвах и няколко на Керастаз, определено за силно увредена коса не помагат, поне на мен. Фълъра и шампоана с хиалурон са уникални , протеина и ампулата на Olioseta са направо невероятни! Аппулата също я добавям и в боята когато се боядисвам, което също видях от момиче тук и определено помага. А кристалите на Lakme и спрея с кератин и зелен чай на Aphogee определено са нещото, без което не мога. И всички са икономични и на смятам допустими цени.
Естествено не е само това, ежедневно правя маски с масла и минавам с ултразвуковата преса.
Това е от мен момичета, надявам се моя опит с косопада да помогне и на някоя от вас! Нямам снимка сега да приложа на разликата, но тези дни ще направя!
Хубав ден на всички! 😊

# 376
Здравейте момичета,
бихте ли ми казали серията Blondifier на Loreal хидратираща ли е или балансирана?
Имате ли впечатления от тези два продукта, добре ли неутрализират жълтите оттенъци:
шампоан https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/blondifier-za-s … -blondifier-cool-
и балсам https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/blondifier-za-s … -cool-conditioner

# 377
Да кажа и аз за CHI Silk Infusion Reconstructing Complex: изключително действие на моята коса (фин косъм, сухи краища). Благодаря и за тази хубава идея! Hug Два пъти го ползвам на морка коса в краищата и дължините и въпреки влажното студено време, нямам фриз и запазва приличен вид.

Имам едно ходене до Златна Рибка (вече в истински магазин, не онлайн, ако успея да излетя на 26-ти) и може би ще си набавя и други неща от серията Gift Heart

# 378
  • София
Момичета , терапията на Keune стъпка 3, как я ползвате понеже виждам,че има описани няколко начина- като преуош, маска или като балсам, или ако сте го пробвали и трите варианти от кой сте най-доволни?  ии също с  какъв Ш измивате ако я ползвате като преуош- протеинов ли? Например за олаплекс 3 знам,че преди протеин се ползва, и с keune ли е пак така?

# 379
Ползвам я като преуош, най-често комбинирам с балансирана серия, но съм пробвала и с протеинова, харесва ми и в двата случая ☺️

# 380
Може ли линк за кой точно продукт говорите Keune?

# 381
Здравейте,
От къде поръчвате Алтерна caviar.
Аз поръчах от Zlatna ribka?, но знаете ли има ли представител за България?

# 382
  • Някъде там
Ползвам я като преуош, най-често комбинирам с балансирана серия, но съм пробвала и с протеинова, харесва ми и в двата случая ☺️
Аз също я използвам с балансиран шампоан.
Пробвала съм я само като маска, предстои да пробвам и като преуош тази седмица.

# 383
# 384
Благодаря. Пише за химически третирани коси,аз по дължините не се боядисвам но се замислям дали при намаление да не взема да поръчам да пробвам щом се харесва.

# 385
Здравейте,
От къде поръчвате Алтерна caviar.
Аз поръчах от Zlatna ribka?, но знаете ли има ли представител за България?
Алтерна имат 20% намаление в Арлен.

# 386
И рибките ли нещо са се объркали и са пуснали -20% на всичко ?!?

# 387
Аз поръчах без намеление в неделя Sad.
А от Арлен, Алтерната на опаковката, може ли да проверите какво пише като вносител?

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 16:59 от Valerians

# 388
правят официално намаление, преди малко получих съобщение:

# 389
Благодаря. Пише за химически третирани коси,аз по дължините не се боядисвам но се замислям дали при намаление да не взема да поръчам да пробвам щом се харесва.

Аз си го поръчах и съм много доволна - косата ми е по-загладена след него и няма фриз - никога не съм се боядисвала, зимните месеци използвам сешоар, а преса и маша от празник на празник Sweat Smile .. та исках да кажа, че не ми утежнява косата и го препоръчвам с две ръце. Simple Smile За мен е сто пъти по-добър продукт от Еластисайзера на РК - той не прави нищо друго освен омазняване и утежняване.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 10:28 от WonderWoman

Общи условия

Активация на акаунт