Коледата на вратата чука, а ОКТОМВРИйче до елхата гука!- Тема 2

• 28 054
  • 803
  •   1
Отговори
# 180
  • au bout du monde
Не ме е страх от второ забременяване, да не кажа даже, че няма да имам нищо против деца с малка разлика. Тук ММ го е страх повече от мен Simple Smile

Внимавай какво си пожелаваш🤣
Не можеш да им се нарадваш.

Ако не беше станало при нас случайно, не бих си го причинила целенасочено.

# 181
  • София
Не ме е страх от второ забременяване, да не кажа даже, че няма да имам нищо против деца с малка разлика. Тук ММ го е страх повече от мен Simple Smile

Внимавай какво си пожелаваш🤣
Не можеш да им се нарадваш.

Ако не беше станало при нас случайно, не бих си го причинила целенасочено.

При теб разликата е екстремно малка Grinning
Говоря за разлика между година и половина и две години и половина. Grinning Предвид шубето, което ме е обхванало от секса, не знам как ще го правим това второ,а със сигурност засега ще се пазим.

# 182
За много години, мамчета!
Пожелавам ви цялото здраве на света!

На мен ми дойде още преди бебка да навърши 2 месеца. Буквално дни имах почивка от лохиите до цикъла. Винаги съм била с малко нередовен цикъл, баш на мен ми дойде рано-рано 😅 иначе сега ми закъсня седмица и нямах време още да се филмирам и тази нощ ми дойде. Малко по-оскъден е от обикновено и за щастие само леко ме наболява кръста, а преди да забременея беше ад.
Иначе и ние се шегуваме и искам да имаме второ бебче с малка разлика, но това ми е прекалено рано все още 😅

Относно контактите - единствено ми беше притеснено дали нещата ще са си както преди, за щастие няма разлика след естествено раждане. Simple Smile

Иначе аз почнах диета (след като спрях да кърмя вече) и ми остават едни 9 кг да смъкна. След като ги смъкна тях почвам с тренировките.

# 183
На мене миналата седмица ми приключи първата менструация, обилна и болезнена, не че съм очаквала нещо друго с моя късмет. 😄
Аз пък искам деца с по-голяма разлика, 6-7 години ще ми е перфектно според мене, един ученик и едно новородено, страхотна комбинация. 😂

Минах на кето режим аз и започнах по малко да тренирам, една мама тук беше споделила едни тибетски упражнения - правя тях, няма кой да гледа бебето, за да ходя да тренирам, та всичко ме боли, последно съм тренирала преди първия локдаун.
Моя мъж снощи се шегуваше с мен, че секс не иска тези дни, приличала съм му на Робокоп. 😂

chrissie, благодаря.🤗Ще потърся мнения за този доктор.

# 184
Ние искахме породени. Да имат около година и половина разлика. И те толкова си имат, година и осем месеца. Сами ги гледаме и се оправяме. Много им се радвам. Трудно е, но ще стане по-лесно.
Аз не си представям след 5 -10 години пак да кърмя по 482974 пъти нощем, да сменям памперс и т.н.  Но все пак всичко става, ако оттървем работата с мъжа ми, може и до там да стигнем...

# 185
Палдора, при нас е 5 годино разликата и мога да кажа, че баткото ми помага. Мога да му оставя бебето и да вляза в банята да се изкъпя. Знам, че ако плаче ще го занимава, ще му даде биба, ще му пее. Иначе както ММ го няма по няколко месеца сигурно просто нямаше да се къпя😂 И аз исках такава разлика, така и стана.

# 186
  • Варна
Аз бях категорична, че преди баткото да стане 1 клас, не искам второ дете. Това с породените е голямо мъчение, но това зависи изключително много от децата. На мен ми трябваше доста време да забравя гадния бебешки период и да се навия за втори път да мина през това хахахаах Сега със 7 г дете мога да кажа, че наистина помага, представям си ако беше момиченце, щеше да е още по-добре. Няма грам ревност, изключително осъзнат е, пък и той си искаше бебе. Даже сега говори как искал пак да съм бременна, тоя път с близнаци хахахха Голямата разлика зависи и кога е родено първото, аз бях на 23 години, винаги съм искала да съм млада майка. Но сега времената са такива, че и на 40+ раждат. Честно казано сега усещам разликата, пък не мога да си представя след 10 години ще съм съвсем амортизирана.....

# 187
  • София/Севлиево
Аз много искам трето дете,този път с по-малка разлика поне с Росен,но ММ не ще и да чуе.Не защото и той не иска,а защото се страхува за мен.И двете ми бременности се водеха патологични,втората я изкарах почти цялата на легло,с тромбофилия съм,сдобих се и с гестационен диабет,пък за трето ще съм минала и 40 и той го е страх да не ми стане нещо.Аз не се страхувам.Сега съм доста по-осъзната, търпелива и спокойна.Мога да държа нещата под контрол и дори имам нагласата ако трябва цяла бременност да лежа в болница,но май няма да го бъде.От четиридесет и някой си ден си възобновихме контактите,никога не сме се пазили,но не се надявам на естествено настъпила бременност (то с инвитро ми трябваха 9 години)...Исках деца с малка разлика,пък тя отиде на повече от 13 години.Ама да са ми живи и здрави.
Ето ги и тях

# 188
За много години. Да сте много здрави и усмихнати и спокойни бебета ви пожелавам.
Моите деца са с разлика 2.8 г. И аз исках да е малка, за са не загубя инерцията от неспането.
Елислава, нищо не се знае в този живот. Първото ми дете е инвитро. Докторите казваха, че естествено не мога да забременея. Шансът бил под 1%, но по скоро никога. И след две години бум. Изненада. Толкова не очаквах, че си направих тест 10 дена след закъснението. Мислех, че ми има нещо. Но не и бременност. А то, късметчето, сега ми спи в ръцете. Шегувам се, че ми е бонус от инвитрото. Имам и замразени 3 ембриона. Но честно казано не искам да раждам вече. Трето секцио ще ми дойде повече. А и вече съм на 40. И аз исках да родя малко след 30, но не ми се получи. Сега с мъжа ми се пазим. Не не се беше случвало от години.
Така че, никога не казвайте никога Stuck Out Tongue Winking Eye

# 189
Разликата между баткото и каката е 6 години, ние искахме да е някъде 3, но не се получи, дълго време правихме опити, имах един спонтанен аборт, после се оказа, че едната ми тръба е запушена, хубаво продуха докторката ми тогава другата и калта стана моментално след това, а трето многнискахем и понеже баткото сега е на 10, му казах на мъжа ми, давай да правим трето ако ще роаивм, защото не искам д сумата най-големия и бебето някаква разлика 12-13 години, или сега или никога, ако не стане тази година (това беше миналата) спираме и това е, то пък стана от първия път, с едната ми тръба, и сега са на 10,на 4 и бебо на 2 месеца Simple Smile

# 190
Ох аз винаги съм искала 3 деца. За мен бременностите ми са най-хубавия ми период от живота ми, с цялото гадене, повръщане и тн. Не искам да забраввям ражданията си, с всичките болки и тн. Не искам да мисля, че повече няма да мина през това, че няма да прегръщам новородено бебче и тн. Почти съм сигурна, че ще имаме 3то дете, ММ малко се дърпа за сега, иска да взрмем по-голямо жилище, всяко дете да си има стая и тн., а баткото от сега пита кога ще имаме и друго бебе 😂

# 191
Здравейте, относно деца с малка разлика, моите лично не са, но според мен е защото така ми се е стекъл живота. Например бебка е планирана откак каката беше на 5, но реално забременях 2 години по-късно. Има си и плюсове и минуси. Плюса на деца с малка разлика е, че ги изтикваш наведнъж. После като поотраснат и тръгнат на градина, можеш да мислиш и за кариера, да си излизаш спокойно и тн. С по-голямата разлика пък плюса е, че голямото се оправя само и ти гледаш само бебе. Но пък както сме ние, баткото тийн яде като за трима и готвя постоянно, та ангажимент винаги си има. При мен са през 5 и 7 години. Минусът за мен беше, че и двамата вече са на училище, големи деца и изведнъж пак се връщам в памперс период. На почивка с приятели все аз отсъствам, че гледам бебето и тн. На работа тъъъкмо малко ме повишиха и айде пак майчинство. Но пък на мен не ми е тежест, защото тя си е искано и чакано бебе. Освен това знам как този период минава много бързо и не ми е особена драма. Във всеки случай с голяма или малка разлика, децата са благословия ❤️
Имам въпрос. Мамите, които се ваксинирахте след като родихте имали ли сте проблем? Искам да се ваксинирам, но най-много ме е страх за кърмата, защото още е малка и е само на кърма, а не ми се дава АМ. И втори въпрос, понеже аз като кърмя и много ми капе косата всеки път, кожата ми се влошава и тн. Абе с една дума много ми се отразява, та ми препоръчаха да пия сироп Регулатпро. Някоя от вас пила ли го е? Имам много добър отзив и от приятелка, но понеже хич не е евтин, та реших да се информирам добре преди да купя.

# 192
  • София/Севлиево
Аз си сложих ваксина след като родих.Освен по два дни болка на мястото на убождане нищо друго нямах.Но пък не кърмя,даже ме питаха за това и ми казаха,че ако съм кърмела е трябвало да изчакам половин година.А ММ от вчера е и с бустер и този път няма никакви реакции(първите две са му АЗ и бе доста успан след тях,бустера е Модерна,с такива две съм и аз).

# 193
Аз сложих ваксина, когато детето стана на 1м. Не съм спирала да кърмя, не съм имала и проблеми с количествата. Сега ще ходянза втора доза.

# 194
и ми казаха,че ако съм кърмела е трябвало да изчакам половин година.
Това са глупости, не знам кой ви го е казал.

Общи условия

Активация на акаунт