Коледата на вратата чука, а ОКТОМВРИйче до елхата гука!- Тема 2

• 28 050
  • 803
  •   1
Отговори
# 165
И нашата е с играчки и пада голяма игра, но като светна за нещо с телефона и виждам колко косми например има в солта и наистина все едно си в пясъка на морето, ама докато там е някак оправдано, в солната стая не ми е приемливо и мъгла от сол не виждам, така че явно от тук идва проблемът. Някоя мама от Пловдив, ако знае читава солна стая, ще съм благодарна да сподели. Bowtie

# 166
На мен все още не ми е дошъл цикъл, почти на 3м. е моето бебе, изцяло кърмено, не знам дали товя оказва влияние на цикъла.
Надявам се да ми дойде, тъй като преди да забременея цикълът ми беше доста нередовен..

Когато бях на профилактичен при АГ, сподели че при всяка жена е индивидуално кога ще дойде, и като период каза до 1-3-6месец.

# 167
  • au bout du monde
На мен ми дойде на 3ти декември и сега никакъв го няма. Апетитът ми стана зверски, не мога да се контролирам направо. Да идва вече, че не се трае така
 Правих си тест дори, че се бяха стреснала. Не знам кога да ида на лекар, никога не съм имала проблем и винаги е бил точен.

# 168
Момичета искам да пирам мамите, които изкараха корона, как се отрази на бебенцата, имаха ли някакви симтоми или неразположение?
Бебето нямаше никакви симптоми или неразположения, въпреки че беше директно изложено на вируса от каката и баща й. Положението при нас, обаче е следното: с баща й сме с три дози, а аз се ваксинирах бременна и бустера сега докато кърмя. Според проучванията, трябва да си има антитела от мен.

От вчера имам зацапване и болки… май се опитва да ми дойде цикълът. Нямам друго обяснение. Кърмя на поискване и се надявах, че този момент ще е далеч във времето. Много е болезнен при мен, дори след първото раждане не се подобриха нещата. Оплаках се…

# 169
  • София/Севлиево
На мен ми дойде на 12.12-болки,много кръв,абе ужас...Сега от 2-3 дни пак ме наболява,върна ми се ПМС ,а си мислех,че е от лекарствата,с които ме стимулираха за инвитрото.Ама явно не е и след всяко раждане ще е по-зле от преди.Преди да родя Станислав не знаех що е болка при цикъл и ПМС,после обаче разбрах(добре че ми е на 32-36 и повече дни,ама сега като гледам ще се скъси).

# 170
Здравейте и от мен! Прибрахме се благополучно. Сега се боря с купа пране, който все още ме надминава по размери 😂 Навсякъде е ужас из къщи, багаж да искаш. Аз обаче съм "Zennn" и ще пия кафе на тишина, защото бебка заспа, а всички ги изпратих на училище и работа 😊
На мен още не ми е дошло. Дълго време имах лохии, два месеца може би. Декември май само нищо не ми е текло 😂 Но както казват и други момичета съм зверски гладна. Апетит голям и то само за въглехидрати. Страх ме е да се кача на кантара 🙄
Док ми беше казала да запазя час за преглед след НГ, та другата седмица се каня да ида и при нея да видим дали всичко е ок и вече да си почвам с тренировките както трябва, че не се понасям.
Нашата бебка на 6.01 става на три месеца и ще звъня да видя кога е на консултация. Интересно ми е да видя колко е порасла. Някой дрехи вече са и къси. Ще бъде фина мадама, дрехите и окъсяват, но не става много пухкавичка. Каката ни беше с бутчета и бузки. Това малкото ще е като брат си, висок и слаб. Добре че таткото принесе този ген, че с моята борба с килограмите е много тегава за момиче.

# 171
При мен лохиите бяха около 35 дни, като последната седмица бяха доста белезникаво-жълтеникави. Вдругиден стават 3 месеца от раждането, а симптоми за първи цикъл все още нямам. Бях на преглед, док каза, че всичко долу е отлично, та....чакам си. Иначе правих вече 2 пъти тестове, понеже с мъжа ми от 42 ден си възстановихме напълно редовните интимни контакти и макар да се пазим, се бях филмирала леко.
Днес бебочка за втори път ще я караме на ортопед, дано всичко си е окей пак.
Хубав слънчев ден желая 🤗

# 172
На мен още не ми е дошло. С баткото ми дойде на 4тия месец, малкия след 10тина дни прави 4,та съм нащрек вече. Не бързам, обаче да ми идва. Страх ме е обаче от секса😂 притвснявам се да не забременея, знам, че след раждане е много по-лесно, след баткото ми се беше случило, неуспешно, обаче. Господ си знае работата, но съм с едно наум винаги.

# 173
  • София
На мен с каката ми дойде чак 9 месеца след като родих. И тя беше изключително кърмена, но вече със захранването явно намаляват и кърмаческите хормони. Надявам се и сега да не бърза да се връща. 😃

# 174
  • София
знам, че след раждане е много по-лесно
[/quote]
В моя случай е така, забременява се след раждане доста лесно
На мен още веднага след раждането ми се искаше да си възобновим интимните нещица 😊, и даже си помислих че вече няма да ги има, но не беше така

# 175

Днес бебочка за втори път ще я караме на ортопед, дано всичко си е окей пак.
Хубав слънчев ден желая 🤗

При кой ще я водите?
Гледах ги специалистите в Пловдив, но не мога да се спра на конкретен.🤷🏻♀

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 12:51 от Paldora

# 176
  • au bout du monde
Мен ме е страх да се доближа до мъжа ми да не забременнея пак 🤣 някакъв страх ме гони🤪

# 177
Божеееве,а на мен защо не ми се прави секс , 😔 мъжът ми постоянно ме подканва ,но аз май не чувствам готова и то не за да не забременея, напротив пожелавам си го,а просто не се чувствам привлекателна...... надявам се този период да премине .

# 178
  • София
Божеееве,а на мен защо не ми се прави секс , 😔 мъжът ми постоянно ме подканва ,но аз май не чувствам готова и то не за да не забременея, напротив пожелавам си го,а просто не се чувствам привлекателна...... надявам се този период да премине .
И на мен почти не ми се прави секс, но от страх, че ще боли. Аз и за прегледите след раждането при АГ се бях стресирала, че ще боли, но не боля. Добре, че ММ е търпелив, като девствена се чувствам. Само дето всеки път като все пак се навия да опитаме и малко след като почнем, бебката се буди, та до същински секс не сме стигнали.
Нямам цикъл още, надявам се да не идва скоро. Не ме е страх от второ забременяване, да не кажа даже, че няма да имам нищо против деца с малка разлика. Тук ММ го е страх повече от мен Simple Smile

# 179
Paldora, при д-р Стефан Димов в МЦ Димед. Изключително много ни хареса (и на мен и на мъжа ми) на първия преглед и като отношение към нас и като отношение към малката. Много е подробен, много е търпелив (това за хора като мен с много въпроси е от голяма важност) и страшно спокоен. Беше ми препоръчан от две случайни мами в парка, а в последствие от педиатърката на малката, та там беше ключовият момент да вземем решение при него да я закараме 🤷🏼‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт