За косопада няма какво да направите освен да хвърлите едни пари на вятъра. Нарича се хормонален косопад и като се нормализират хормоните ще спре. Няма да останете плешиви, ще поникне нова коса. Мисълта ми е, че с разни мазила и шампоани няма как да нормализирате хормоните. На мен също ми пада, но поносимо, докато при първата бременност ми падна половината коса без да преувеличавам. Моята е много гъста коса и това определено биеше на очи и ме стресираше, че и челото ми отстрани се оголи. После новата докато израсте бях като гнездо в ремонт. Новите косъмчета стърчат като антени една година докато слегнат. Преживява се.
Относно пелените, винаги съм ползвала Pampers, но сега се разочаровах. При всяко преобуване сменях поне боди. Пропускаха ужасно. Смених бели със зелени, после зелени с бели и накрая смених марката и нещата се оправиха. Понякога слагам останали бройки и е същата работа. Явно е до физика на детето или са влошили качеството.
Споделете за очите на вашите бебета… какъв цвят очаквате и сега какви изглеждат? С баща й сме с кафеви очи, но моят баща е със сини, както и по майчина линия имам пъстри и сини. В рода на баща й всички са с кафеви. Твърде рано е знам, но ми е интересно. Много ми се иска да е със сини очи.
Перем дрехи, не е драма.