Коледата на вратата чука, а ОКТОМВРИйче до елхата гука!- Тема 2

• 27 751
  • 803
  •   1
Отговори
# 135
И моят господин е много тежък. На консултация за третия месец сме на 9.01. Аз доколкото успявам да го изтегля у дома е около 8кг... За сравнение кака му беше 7200 на една година. Много болезнено за гърба ми бебе. Само на кърма е, не знам какво да правя. Както се е под карал на годината ще е станал 15 кила. Как ще го носим докато проходи направо не знам...

# 136
Като ви чета, бебетата ви са доста големи в сравнение в моята мишка. Тя преди седмица стана на 2 месеца и е 52 см 3650, като едно новородено бебе. И двата месеца качва около 600-650 гр., но педиатърката казва че е нормално, предвид тегло, което се роди и виждайки ни и нас. Вече втори ден неможе да излизаме на разходка, че при нас е много ветровито и вали дъжд.
Аз започнах да се подготвям информативно относно захранване понеже с това тегло може би ще се захраним по- рано от 6-ти месец, за да наддава.
И нещо което едвали ви интересува, но да се похваля, че успях да си намеря и поръчам столче за кола, което да пасне на двете ни коли, че на мъжа ми колата няма изофикс, а аз въобще не харесвам тези кошници, та се надявам до средата на януари да пристигне стола.

# 137
  • au bout du monde
Като ви чета, бебетата ви са доста големи в сравнение в моята мишка. Тя преди седмица стана на 2 месеца и е 52 см 3650, като едно новородено бебе. И двата месеца качва около 600-650 гр., но педиатърката казва че е нормално, предвид тегло, което се роди и виждайки ни и нас. Вече втори ден неможе да излизаме на разходка, че при нас е много ветровито и вали дъжд.
Аз започнах да се подготвям информативно относно захранване понеже с това тегло може би ще се захраним по- рано от 6-ти месец, за да наддава.
И нещо което едвали ви интересува, но да се похваля, че успях да си намеря и поръчам столче за кола, което да пасне на двете ни коли, че на мъжа ми колата няма изофикс, а аз въобще не харесвам тези кошници, та се надявам до средата на януари да пристигне стола.

Споделих големият ми син колко беше. На 1м беше едва 3кг, а на 2 месеца 3.500. Децата са различни. Моето също качваше по 500-600гр на месец.

# 138
Елмазче пу пу да не му са уроки , уникален е. Дунда сладка:blush:

# 139
На мен ми е интересно за столчето за кола, каква марка взехте. Всъщност би ми било интересно какви столчета мислите да ползвате след кошниците или вече позлвате. Аз в момента съм в процес на проучване на пазара за столчета.

# 140
Столчето, което аз купих е на Maxi Cosi Beryl  и е от 0-25 кг, в момента в който пристигне ще го монтирам и махам кошницата, че мие много неудобно с нея. И както писах преди това става да се монтира с изофикс и без.

# 141
Бритакс М сайз и за двете деца. Удобно им е. Поръчваме от UK, че са с по 300лв по-евтини. Държа на марката, заради високите резултати на краш тестовете.

# 142
Бритакс М сайз и за двете деца. Удобно им е. Поръчваме от UK, че са с по 300лв по-евтини. Държа на марката, заради високите резултати на краш тестовете.

Задържат ли го на митницата щом е поръчано от Англия или ползвате фирма посредник?

# 143
Използваме услугите на джиджи биджи. Те правят някаква врътка през Холандия и заобикалят митницата  Всичко от UK си пристига тук в офиса им в Младост. Кофти е, че откакто се налага да го правят това, вдигнаха цената за внос от UK, но за стола, мъжът ми сметна, че въпреки цената за доставка, тук е с 260лв  по-скъпо. Доставката на стола май беше към 50лв.

# 144
Аз поръчвам от Германия и е по- удобно и на същите цени като от Англия. Доставката е 50 лв с Габиели и пристига за около  седмица до 10 дни. Бритакс излизаше около 600- 800 зависи от модела, но при нас проблема беше че трябваше да купим две за двете коли в такъв случай, тъй като Бритакс са само с изофикс.

# 145
Честита Нова година! Да е здрава, успешна и много щастлива за всички 🎉
Момичета, минавам да отчета как мина нашето тържество. Пътуването на 30.12 мина добре, въпреки че на пътя имаше и катастрофа и чакахме 1 час в задръстване. Вечерта обаче не беше ок, защото бебка се превъзбиди от шестте деца, които я подмятаха и всички наши приятели, които искаха да я видят. Та вечерта тя си стоеше в апартамента на хотяла, като при нея винаги имаше някой. Но цяла нощ цъткаше и искаше да суче. Явно усети новото място. Вчера на 31.12 след закуската ходихме по разходки цял ден. Ние избрахме дестинация около Сандански, където е най-топло. Времето беше супер и до 5 следобяд бяхме навън. Тя спа почти през цялото време и се притеснявай за вечерта. После се прибрахме в хотела и я държах будна, за да се поумори, но тя явно имаше да навакса от предния ден, защото към 9 вече беше кисела и търкаше очи. Мъжът ми свали другите двама в ресторанта, аз я нахраних в 9 и тя веднага заспа. Имам бебефон с камера и я оставих да си спи. Имам най-послушното бебе 😊 Спа през цялото време, по срещнах новата година долу и чак към 12,15 се разшава. Качих се, нахтаних я и пак заспа. Баткото остана при нея, а аз успях дори да по танцувам с каката и се прибрах към 1,30 😊 Събиди се за храна чак към 5. И сега към 8 вече се събуди спокойна и с усмивка. Дано цялата година ми е такава-усмихната и спокойна, като човечвто, което видях първо на първи януари 😊🙏
Надявам се всички сте от празнували добре новата година. Ще ми е интересно да споделите 🤗

# 146
Честита Нова година, пожелавам много здраве на всички!
И при нас мина добре, ние си бяхме вкъщи с наши приятели, също с деца. Малкия спа от 4 до 9 вечерта, заради което мислех, че няма да заспи после преди 12,но към 11 започна да търка очи, измих го и заспа към 11:30 въпреки голямата шумотевица в съседната стая от баткото и каките. После се събуди чак ктм 6 да хапва😊

# 147
Честита нова година на всички!!! Много здраве и спокойствие Simple Smile
Моят момък заспа чак към 4, което си прави по принцип, много бърка деня и нощта 🙄 днес спа до 12:30.
Вечер яде супер жадно, даже през два часа, а през деня, въпреки, че будува доста хапва през 3 часа и половина, даже 4 и еннозяжда всичко и не знам какво да правя, то нищо не мога да направя, лапа бибата и я бута с езика и ми се хили Simple Smile има ли други, на които децата ядат по рядко и са будни, не говоря за нощен сън (там си яде през 3 часа хахаха )

# 148
Честита Нова Година мами, и татковци! Днес имам рожден ден и ви черпя виртуално. Дано новата година ни донесе само поводи за усмивки и по-малко тревоги.

Отдавна не съм писала. Моника за 2 месеца беше наддала 1кг и малко. Последната седм не съм я мерила. Сега е 5,300. Кърмя я и върви много добре. Почти не плаче, нощем спи, събужда се към 2 или 3 за хранене. Заспива към 9вечер. Сега милата ми е болна и много кашля. Сърцето ми се къса, но го прихвана от каката. На Коледа всички бяхме болнави. С никой не се събирахме и днес ще е така, понеже още не сме съвсем добре. Малко са тъжни и самотни тези празници, защото и на Бг не можах е да си отидем. Абе изобщо радвам се, че влизаме в една нова година, изпълнена с мечти и планове. Бъдете здрави !

# 149
  • София/Севлиево
Честита Нова година от един 3-месечен господин ❤️

Желаем ви здраве,успешна и спокойна 2022-ра.
Уордуайд ,честит рожден ден!
Честито и на именниците ако има такива тук!

Общи условия

Активация на акаунт