Иначе ни се размина първата ваксина, тъй като таткото нещо го дразнеше гърлото вечерта преди прегледа, та отложихме за следващия път. Станала е 5 килограма и 57 см, на точно два месеца беше, педиатърката беше доволна.
Аз отдавна не съм писала, но при нас се оказа че има висок риск от лактозна непоносимост. Това излезе от скрининга, които ми беше към пакета със стволовите клетки. Та реално повръщането може и да не е било от рефлукс, а от това. Педиатърката обаче каза, че не пречи да си има и двете. Единствено като мине на АМ трябва да е безлактозно и да съм по внимателна при захранването. Е поне за глутена излезе, че няма да има проблеми
че аз съм голям любител и на хляба. Сега се опитвам аз да огранича повечко млечните въпреки, че главно на тях живея
Днес си купих безлактозно прясно мляко 
Положението със спането продължава да си е главно на ръце или в раницата, а нощно време върху мен. За сега го предпочитам пред реването в кошарата и после едночасови проби отново да я приспя.
Някъде из темата прочетох, че бяхте писали как се обличат дечицата когато са в слинг или раница, та да кажа че четох, а и консултантите по бебеносене казват, че трябва да са задължително с панталонки и чорапи, а не в ромпър или ританки (нещо свързано с опъването им, което води до изкривявания или нещо такова). Аз лично не бях наясно и с каката не съм го спазвала, но пък тя и доста по-рядко е носена - обичаше си количката и си спеше в кошарата, за различка от Никол...
Колко често правихте масаж и линекс тогава ли го почнахте?
Ние приемаме омнибиотик панда от 10 дни и смених био амиката с абоколикен, но май ще се върна пак на био амика, че не трябва да се цедя предварително и мога да ги давам в устата направо.
и започваме да го къпем 🤣