Лакове за нокти - 157

• 46 536
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Скрит текст:
На всяка светли е различен.

Имам и този Бел 59, но Кератина ми харесва повече.

# 631
Дайс, много интересен Катрис! 😍 Бел го имам и аз, ГР Кератин не помня дали съм го виждала на живо (в нашето Лили няма от тази серия).

# 632
Дайс, много интересен Катрис! 😍 Бел го имам и аз, ГР Кератин не помня дали съм го виждала на живо (в нашето Лили няма от тази серия).
dolce,
Скрит текст:
Аз Кератина го взех от Лекси на центъра. В Лекси в Смирненски няма ли лакове?

# 633
  • Варна

Golden rose City color и Golden rose Color expert

# 634
  • Sofia
Мен червената вълна ме удари месец след Коледа Smile
Един червен Пастел. Чудни са тия пастели.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 16:36 от Сиена М.

# 635
Плюс едно от мен за Пастелите,покривни дори на един слой.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 13:58 от Mimeto74

# 636
Маникюрът стъкмен набързо вчера. Даже не съм оформяла ноктите и си личи.... На вълна шаренийка съм 🤣
И лаковете:

# 637
Сиена М., кой номер е Пастелът?

# 638
Eл, нямам никаква представа, не съм ходила в Лекси от години...🙂
Мен снощи ме удариха 2 вълни, затова съм с един цвят на лявата ръка и с друг на дясната. 😅 По-късно ще показвам.

# 639
  • Sofia
Ivelionora, Пастелът е номер 28, но реалният цвят е малко по-тъмен от снимката, по-наситен, кърваво червен е.
И аз с въпрос – има ли алтернатива (на друга марка) на този лак на h&m? Търся тоя тип частици, не знам как се казват точно.. Нещо ми се върти, че е коментирано назад в темите, но сега не мога да открия.

# 640
Сиена, Flake it се казва лакът, от снощи съм с него. 🙂 Някои наричат подобни частички флейксове. Сещам се само за един Перфект, който обаче вече е неоткриваем, не и за други лакове с точно същия ефект. Виждала съм в Али такива частички в кутийка, но по снимка не мога да се ориентирам дали не бяха по-големи. Има и златни люспички/фолио, но не са чак с този ефект на начупено стъкло. Но пак са много ефектни.

# 641
  • Sofia
Ехааа, благодаря ти за бързото инфо! Значи май ще се наложи да търся точно този на h&m.
С нетърпение чакам снимка на твоя маникюр.

# 642
Аз си го поръчах преди 09.01., когато имаше безплатна доставка и връщане, имах и код за намаление. А и в нашия ХМ не беше наличен точно този лак.

# 643
  • Варна
Китайчето не се представи добре откъм трайност и го смених с flormar purple with pink 409. Малко крели си пада, но ми хареса, много "сочен" цвят е.

F5 също е в ужасно състояние, но него го оставих заради декорацията.

# 644
Аз също успях да си взема този лак, ползвах и намаление за регистрация 😉 взех и други

Общи условия

Активация на акаунт