Лакове за нокти - 157

• 46 527
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Олгарита, няма да е на чаршафи, съхне доста бързо и без топ 😉 Приятен престой в България! 🙂
Витаминче, и на мен ми прилича и на този лак, а и поне още на 2 други, но всичките (поне аз така ги виждам) ми синеят. Включително и ГР Кератин, а така се надявах да е перлено зелено (цветът от палитра на ГР Кератин)...
Какви красиви цветове на ГР Кератин видях онлайн, но не мисля, че са налични в България 😕

# 706
  • Стара Загора
Нещо и от мен .

# 707
Мери, кой е лакът? Много е красив. 😍

# 708
Момичета, вижте снимки на този Кератин и в нета. Камерата ми може да го изкарва и  по-син! А на   живо е най-добре Simple Smile Но със сигурност няма нищо общо с miss sporty, който показах.

# 709
  • софия
Здравейте и от мен, искам да се погрижа за маникюра си, затова ще съм ви благодарна, ако ме насочите към определена марка продукти.Трябва да взема база, топ, масло за почистване на кожички и хубава пила, пропускам ли нещо.
Предварително ви Благодаря

# 710
  • София
Аз спрях с базата, само заздравител слагам отдолу. Сега съм със заздравител на СНБ, 3 вида пили за нокти пак техни, препоръчани ми в магазина, и масло за кожичките, които много хубаво се чувстват, но не го слагам редовно.

# 711
С Джаста може да направим сервиз. 😂

Номер 76

# 712
Момичета някой знае ли каква е разликата между тези два вида капки и кои са по-добри.

В описанието на първите пише, че след изсъхване остатъка се втрива в кожичките като масло. Ако някой е пробвал моля за мнение 😊 Не успявам да видя коментари, въпреки че пише че има поставени оценки...

# 713
  • Варна
С уточнението, че не съм ползвала на Катрис - май всички капки за бързо съхнене имат в състава си масла (най-често бадемово). Аз съм доволна от Есънс, но напоследък вземам и други - едни полски от мейкъп, и изсушителя на Avon. Последният прехвърлих в шишенце с капкомер. Доволна съм и от тях. На avon като че ли не са толкова мазни като Есънс, но пак бързо изсушават. Тъй като ги ползвам много, ще се насоча към по-евтините алтернативи.

# 714
Освен капките, мисля, че и спрейовете за по-бързо съхнене имат овлажняващ и подхранващ ефект върху кожичките. Макар спрейовете да се усещат не чак толкова мазни...предполагам, че са на принципа на сухото олио...🤔

# 715
Благодаря за отговорите, поръчах капките на Есенс и един гел за по-лесно отстраняване на кожички😇 Бях сложила в количката и два лака, но с голямо усилие ги махнах, защото имам прекалено много лакове вече 😊😊😊

# 716
Преди 3 години на  този ден с  едни много любими стикери

# 717
  • София
Нещо ми се доиска лято с жълтичко.
Бел 60 и бел 64

Другата ръка Relaxed

# 718
Тази седмица съм с Rimmel Super Gel 031 FAB:

# 719
  • В полите на Пирин планина
Pastel 615, с глитър на 3d Holografic: