Добър гинеколог-ендокринолог Варна

• 1 578
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте , бихте ли ми препоръчали добър гинеколог-ендокринолог , който се намира във Варна ( желателно да е жена ) .
Имам завишен андростендион и от две години обикалям лекари без резултат. Ендокринолога ме изпраща при гинеколог , а гинеколога при ендокринолог …
Хормона ми е доста завишен Sad  Бих се радвала , ако някой имал подобен проблем ми даде съвет .

# 1
Здравей, малко късно, но ако все още ти трябва проф. Кирил Христозов, знам че е много добър, и е завеждащ отделение в терапията, ако все още ти трябва естествено, дано всичко е наред.

# 2
  • град Варна
Ще ви кажа да не ходите при д-р Гергана Тошева от Клиника Нова град Варна, понеже не може да изчислява дозите на инсулините и беше вкарала една моя приятелка в болница след неправилно дозиране на Апидра Солостар.
Друг човек, при когото да не ходите това е доц. д-р Мира Сидерова от МЦ Санамедик, тя е шеф и на отделението по ендокринология към МУ Варна, болница Света Марина. Предлагала е пробно лечение уж за подобрение здравето на хората със захарен диабет от тип 2 преминали към тип 1, след това има и усложнения заради лечението с нови  неклинично тествани препарати, които тя е предлагала с цял да  осъществяват  терапии хората и тя се спокрива, когато я  търсят по телефона.Не ви препоръчвам тези две жени за алтернатва за лечение за ЗД1, определно! Моля Ви учете се от грешките на другите хора.

За гинеколог бих ви препоръчала д-р Крумовски от МЦ Санита към жк Младост, не  медицинския специалист от МЦ Клиника Нова, когато ходих последно там на преглед  бях в потрес от отношението на  лекарката, която преглеждаше на видеозон. Реших и повече да не стъпя там.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 14:27 от Pepi578

Общи условия

Активация на акаунт