The Witcher - тема 2 - Destiny is a beast

• 17 743
  • 264
  •   1
Отговори
# 255
  • Somewhere far away
Точно подновен не е , а е нащракан набързо и е сниман заедно с четвърти сезон защото онези разбраха на къде духа вятъра и побързаха да приключат всичко. Което... честно казано е единственото правилно решение, което направиха.

# 256
Дори не пробвах да го гледам
Освен сценария, смяната на Хенри...не, не и не

# 257
  • София
Точно подновен не е , а е нащракан набързо и е сниман заедно с четвърти сезон защото онези разбраха на къде духа вятъра и побързаха да приключат всичко. Което... честно казано е единственото правилно решение, което направиха.

Т.е. да разбирам, че сезон 5 ще е последен? 🙂
Не съм се ровил за инфо, просто проверих дали ще има пети сезон.

# 258
  • Somewhere far away
Да, 5 сезон е последен.

# 259
  • София
А, като е последен 5-те сезон, ще приключат ли историята?
Аз не съм чела книгите, затова не мога да отлича разликите. А и новият вещер не ми пречи толкова много.

Но ще е неприятно. Така спряха и Колелото на времето, а тъкмо взе да ми става интересно. И там не съм чела книгите.

# 260
  • София
Дано поне да е 10 епизода или ако са 8 да са 1 час, някои и +1 час, защото има да разкажат още доста неща, но явно ще съкратят или обединят много неща. Не е като да не сме го виждали...

# 261
  • Germany
Понеже съвсем наскоро завърших книгите, но това за Цири не е вярно. Не е насилвана от никакъв си водач, точно връзка с момиче си има, Мистле (или нещо подобно). И си убива доста хора, малка гадинка си е в този си период😉
Аз съм малко раздвоена в чувствата си към книгите. Книжният Гералт ми се струваше леко глуповат, Йенифър кучка, а Цири … абе с мъка ги прочетох. Но вече не се учудвам, че и сериала им е такъв тюрлюгювеч.

# 262
  • Вестерос
Аз не съм го почвала още, а бях такъв фен на предните сезони. Мисля ваканцията да го изгледам, все пак да си мине от реда Grinning

# 263
  • addicted
Понеже съвсем наскоро завърших книгите, но това за Цири не е вярно. Не е насилвана от никакъв си водач, точно връзка с момиче си има, Мистле (или нещо подобно). И си убива доста хора, малка гадинка си е в този си период😉
Така е, да. Да речем, че водачът им се пробва да направи нещо и Мистле я спаси в този момент. Съвсем романтична си беше връзката им после. На мен най-голямата чуденка винаги ми е била защо, след като в книгите има всичко, което Нетфликс така обичат, е необходимо така да обезобразяват героите и историята.

Изумена съм, че ще има 5-ти сезон, това си е живо мъчение.

За протокола - още не съм гледала четвъртия, за мен (може би съм го казвала и друг път) пътуването на групата с Регис, Милва, Кахир и останалите е любим момент от книгите и не знам дали имам желание да видя как са го омазали.

# 264

Изумена съм, че ще има 5-ти сезон, това си е живо мъчение.

След смяната на Хенри Кавил ...все едно сериала стана друг. Още от следващия сезон вече не вървеше...

Общи условия

Активация на акаунт