🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 103
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 290
Ужасвн тип беше. Смесица между Ивайло и Киро. 😝

Ееее, Кирето никой не може да го стигне. Да се надяваме.

# 1 291
Малко пресилено се демонизира Шопски. Теодора умишлено е преместена от другата страна на Пламен...

# 1 292
  • Sunshine state
Пресилено? Ааа, моля ти се. 🤣

# 1 293
  • София
Ужасен беше Шопски, добре, че излезе рано. Не можа да се разгърне, защото нямаше подкрепа. Не, че всички участници вътре харесваха Митко, но виждаха кой е агресивният и искаха да се свърши и те. Нямаше, както тази година да се подкрепят простаците.

# 1 294
Не знам дали се демонизира Шопски, но за мен лично той е причина за смяна на канала. Нито повече, нито по-малко. Отказвам да го гледам доброволно.

# 1 295
  • при късмета
Никога не е имало по оплюван участник от онова фъфлещото и с право. Лично за мен е най-противния участник евър и дори пианката и цигането не можаха да го надминат, нито невестулката от предишния сезон, колкото и да ми бяха ужасни за гледане. Не мога да си обясня единствено напъните на продукцията да ни го навират, при положение, че са напълно наясно с нагласите към него

# 1 296
Не мога да си обясня единствено напъните на продукцията да ни го навират, при положение, че са напълно наясно с нагласите към него
Хейта генерира най-много трафик и коментари.

# 1 297
  • при късмета
Вероятно си прав. Но някой гледа ли изявите на Шопски през сезоните в които не беше участник, а го вкарваха в различни проекти? По мои наблюдения и споделяно в темата всеки е сменял канала или се е разсейвал от предаването, докато тече въпросната активност. Само в началото имаше коментари защо пак го гледаме и после престанаха, защото никой не го гледаше. А идеята не беше лоша в действителност, даже напротив, само трябваше да върнат симпатичното момче, което водеше историята, вместо него

# 1 298
  • Вестерос
Кой е невестулката?

# 1 299
Сигурно злата пчеларка.

# 1 300
  • при късмета
Надка от 6. Физиономията ѝ беше хем на плъх, ама и хем подъл и коварен, хем се мислеше за хитра

# 1 301
Ужасен беше Шопски, добре, че излезе рано. Не можа да се разгърне, защото нямаше подкрепа. Не, че всички участници вътре харесваха Митко, но виждаха кой е агресивният и искаха да се свърши и те. Нямаше, както тази година да се подкрепят простаците.

Шопски и опосумите си имат предистория,т.е. преди предаването,  и прекалено добре се познават от доста време, което е доказателство, че случайности в реалитита няма. Защо му подляха обаче е дргуга тема. Шопски действаше твърде агресивно по отношение на почти всички състезатели. Лично на мен Караиванов ми беше по-противен като цяло, но Шопски обра негативите именно заради твърде агресивното си поведение.

Съвсем отделно, обаче, активността на Шопски извън Фермата е в съвсем различна насока.

# 1 302
Тази Надя, добре че Дяволчето и беше фен, че да си има един. Беше супер неприятна.
Миналия сезон го зарязах още в началото, защото не ми беше интересен и там не знам какви е имало. Чела съм, но не съм се задълбочавала.

# 1 303
  • Sunshine state
Надя беше въплащение на зла жена. 😝

# 1 304
И за мен Шопски е най-антипатичният герой във Фермата (да благодари на една от дамите в Ергенът, че не е във всички риалитита) , със сигурност е по-кофти от Кирчо и Ивайло, просто си тръгна по-рано, докато бяха повече хора и нямаше толкова екранно време за него.

Покрай това се сетих, че четвърти и пети сезон (други дори не съм гледала бегло) бяха разделени на два отбора до един етап - как смятате, за вас това по-интересно ли е или е излишно?

Общи условия

Активация на акаунт