🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 120
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 275
Само дето, това което искате гледане не прави висок рейтинг - трябват малко скандалчета, сеирчета и т.н.. Съвайвър така като гледам на снимка от фейсбук я съберат 300 лайка, я не и то защото най-вероятно е нямало сеири Grinning Аз не съм го гледал, но по ваши думи хубав сезон се е получил, но сигурно с ниска гледаемост. Но пък забележете - за първи път чувам да има награда от 150к на предаване, което в днешно време не е чак огромна сума от по-добре от 100к Grinning
Имаше скандали, разбира се, но бяха на много по-високо ниво от "ти си дъно" и прочие, забравила съм ги точните реплики, разменяни между Кирчо и Ванчето.
То ако питаш повечето хора, които са го гледали "с едно око", но не са го харесали, проблемът на сезона бил, че имало само интриги и спорове... а реално във "Ергенът", "Фермата" и "Биг Брадър" бяха в пъти по-селски и агресивни.

Лошото е, че в България публиката е твърде малка, за да се правят продукции за всеки вкус и се гони това, което е интересно за масата, а за съжаление нивото не е много високо.

И все пак се надявам Иван и Андрей да са си взели поука, че миналата година допуснаха манджата да се пресоли.

Няма как да се знае при положение, че много голяма част от заснетото е в кофата. Просто давам хипотеза, не твърдя това, което се опитват да извъртят. С последното изречение не съм съгласен, защото това си беше целенасочен ход, който се оказа неуспешен.

Ако има следващ сезон, то да не бъде орязан поне, а и да се наблегне повече на основата на социалната игра, а не само финалния резултат с дай/чукни пет...

# 1 276
Само наивник може да се върже на "ама то много е орязано", "ама то не са излъчили същността", "ама то са го монтирали така, че да променят смисъла" и прочие глупости.
Защо се чувстваш длъжен да коментираш всяко мнение, различно от твоето? Няма нужда. Представи си, че е просто хипотеза

Заради туй...Хора и от двата лагера въртяха тоя "шлагер". Георги в лайф с Ваня си го каза директно, че ако продукцията беше поискала шоуто да е забавно  - то щеше да бъде такова, а не каквото сглобиха в крайна сметка. Живка го каза индиректно при Ивайло...че или щеше да бъде като образ това, което излезе в края на предаването, или щеше да бъде нещо като Кирил примерно...Останалите от другия лагер не ги коментирам по простата причина, че смятам, че е безпредметно и нелепо да се опитваш да промениш общественото мнение след това, което на практика излъчиха...Процентът успеваемост в такова начинание е изначало е около нулата.

Съвсем съгласен съм с последния коментара на @Bengun !

# 1 277
# 1 278
Тази с черното Теодора ли е?

# 1 279
Тази с черното Теодора ли е?

Теодора не е ли със съпруга си?

# 1 280
  • Варна
Винаги ми е чудно така като се изгубят тези жени кой им гледа децата? Защото те (не помня колко броя имаше) явно са се установили в САЩ и мама като е открила любовта какво се случва с тез деца? При бащата ли са останали там или тук с Пацо се грижат за тях.
Teoдора има само едно дете.
Може би зависи от самото дете, дали иска да остане в САЩ или да се върне в България.
На Теодора майка и от години живее в Щатите, предполагам  няма да е проблем да пътуват когато могат и да се виждат. Майката на Теодора я е оставила като дете и е заминала в САЩ.
Скептична съм към откриването на любовта, но Теодора за мен не е била никак щастлива с мъжа си. Личеше и че е с разбити нерви.

# 1 281
  • Велико Търново
Гледайки снимките на Танко Дяков, този до Теодора не е той. Иначе си е тя на общата снимка.

# 1 282
  • София
Момчето до Лора (на горните снимки)  не е ли приятелят й?

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 15:54 от Vivi

# 1 283
  • Велико Търново
Много повече прилича на него, да.

# 1 284
Той е 100 процента.

# 1 285
Само без Шопски всякакви исторически части, моля.
Определено.

# 1 286
Ох, и аз си мечтая да се отървем от Шопски, ама едва ли.
Трети сезон му чистят образа, почти съм сигурна, че пак ще ни го натресат. И задължително някой от каста развълнувано ще сподели, че Шопски е пример и вдъхновение.

# 1 287
  • Варна
Аз не съм гледала сезона на Шопски и той  не ми пречи или да ме дразни.

# 1 288
  • Sunshine state
Ужасвн тип беше. Смесица между Ивайло и Киро. 😝

# 1 289
Сменям канала видя ли Шопски, не го понасям.

Общи условия

Активация на акаунт