🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 143
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 260
Като гледах Сървайвър и участниците там, които в по-голямата си част бяха приятни, свежи и интелигентни хора, и си спомних какво отвращение и погнуса изпитах миналата година с “фермерите”.
Направо не ми се връща към това предаване, което се превърна в олицетворение на простотията и най-низките емоции.
Още ми държи влага от човешкия отпадък, който бяха събрали Иван и Андрей.
И аз това си мислех снощи,нямаше простотии,интелигентни млади ,умни хора.

# 1 261
  • Sunshine state
Тук се набляга на простотията, а от няколко сезона насам това е доста осезаемо. То ясно, че няма и толкова мераклии да се излагат, ама да си ги подбират по-добре.

# 1 262
Аз искам да върнат историческата част в предаването. По- интересно ми е от вярващата част

# 1 263
Само без Шопски всякакви исторически части, моля.

# 1 264
  • Sunshine state
И на мен това с религията хич не ми хареса и ми беше скучно, превъртах го. Да наблягат на отношенията и бита, мога да мина и без тия части - весели баби и тн.

# 1 265
И на мен религиозната част не ми хареса, но май поизчерпаха историческата. 
Харесваше ми много строителната част и изпълняването на конкретни проекти, мисля, че този път ще върнат повече от тази част.

# 1 266
  • Sunshine state
Да, нека дават повече такива неща, а не как си бъбрят до огъня само. Малко зор да видят. 😉

# 1 267
Само дето, това което искате гледане не прави висок рейтинг - трябват малко скандалчета, сеирчета и т.н.. Съвайвър така като гледам на снимка от фейсбук я съберат 300 лайка, я не и то защото най-вероятно е нямало сеири Grinning Аз не съм го гледал, но по ваши думи хубав сезон се е получил, но сигурно с ниска гледаемост. Но пък забележете - за първи път чувам да има награда от 150к на предаване, което в днешно време не е чак огромна сума от по-добре от 100к Grinning

# 1 268
  • Sunshine state
Е, какво му е скандалното и сеирджийското на бабите? Или на религиозните беседи?

# 1 269
Говоря между самите участници. Каквото и да си говорим тия беседи - пълна скука, на никой в днешно време не му се говори/мисли за вяра, религии и прочие. Трябва си винаги нотката скандали, игри, приятелства, разделения, групички и т.н. Единственото наистина интересно беше историята на телевизора.

# 1 270
Като гледах Сървайвър и участниците там, които в по-голямата си част бяха приятни, свежи и интелигентни хора, и си спомних какво отвращение и погнуса изпитах миналата година с “фермерите”.
Направо не ми се връща към това предаване, което се превърна в олицетворение на простотията и най-низките емоции.
Още ми държи влага от човешкия отпадък, който бяха събрали Иван и Андрей.
И аз това си мислех снощи,нямаше простотии,интелигентни млади ,умни хора.

Или такава е сглобката, че да изглеждат такива...Може и там да е имало доста неприятни за гледане неща, които просто не са отразени...

# 1 271
  • Другата България
Естествено, щом Живка не е участвала.....Sunglasses

# 1 272
Истината е, че в Сървайвър Ивайловците, Кириловците, Мартините и Теодорите ги изгониха супер бързо в самото начало, за наш късмет.

# 1 273
  • Sunshine state
Не беше достатъчно скоростно, особено Кирчо бая се позаседя.. 😝

# 1 274
Само дето, това което искате гледане не прави висок рейтинг - трябват малко скандалчета, сеирчета и т.н.. Съвайвър така като гледам на снимка от фейсбук я съберат 300 лайка, я не и то защото най-вероятно е нямало сеири Grinning Аз не съм го гледал, но по ваши думи хубав сезон се е получил, но сигурно с ниска гледаемост. Но пък забележете - за първи път чувам да има награда от 150к на предаване, което в днешно време не е чак огромна сума от по-добре от 100к Grinning
Имаше скандали, разбира се, но бяха на много по-високо ниво от "ти си дъно" и прочие, забравила съм ги точните реплики, разменяни между Кирчо и Ванчето.
То ако питаш повечето хора, които са го гледали "с едно око", но не са го харесали, проблемът на сезона бил, че имало само интриги и спорове... а реално във "Ергенът", "Фермата" и "Биг Брадър" бяха в пъти по-селски и агресивни.

Лошото е, че в България публиката е твърде малка, за да се правят продукции за всеки вкус и се гони това, което е интересно за масата, а за съжаление нивото не е много високо.

И все пак се надявам Иван и Андрей да са си взели поука, че миналата година допуснаха манджата да се пресоли.

Общи условия

Активация на акаунт