🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 144
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 245
  • earth
Винаги ми е чудно така като се изгубят тези жени кой им гледа децата? Защото те (не помня колко броя имаше) явно са се установили в САЩ и мама като е открила любовта какво се случва с тез деца? При бащата ли са останали там или тук с Пацо се грижат за тях.
При баща си, а през ваканциите, от време на време, може и при мама. Имам един колега, който така отгледа дъщеря си сам. Не е българин.

Ако бившият на Теди е добре материално и се разведедат в САЩ, тя ще получи добра издръжка. Ако са били женени поне 10г, тя също така ще получава един ден social security в размер на 50% от неговата осигуровка (той си получава 100%). Би могла да има доста безгрижен живот в България.

# 1 246
Предаването на Калайджиев и Красимира за час време е в пъти по-полезно дори и от гледане на трите водещи канала през уикенда примерно. Това, което Ивайло е почнал, няма да просъществува дълго, защото няма стойност.

Как за определени участници може да се не пише нищо, пък точно Теодора са я подхванали с Косьо... Ами, защото тя самата дава повод за такива неща. Три имена - всеко едно в едната или другата крайност или просто в средата - Кирил Михов, Живка и Пламен. Крили и Живка изчезнаха тотално след Нова година, а Пламен само в чужди лайфове можеш да го видиш. За тях почти нищо не се пише, не дават повод - влязоха и директно излязоха от предаването. Даваш повод, следователно трябва и да търпиш следствието от поведението си ! Това е нормалната логика на разсъжденията в ситуацията.

# 1 247
Хоп, хоп - пускам се да кажа, само че

1. Участниците са вече избрани
2. Следващите дни ще се снимат визитки най-вероятно/казват го като репетиции/
3. Местоположението е село близо до София, както и д/г на брега на язовир, но нищо конкретно засега не съм научил.

# 1 248
Даам, и аз това научих днес от познат на мой приятел, който работи в самата телевизия. Тази година много бързо са ги избрали....не знам защо така (още преди месец някъде). Също така мога да издам още няколко неща - както всички тук се досетихме, миналият сезон наистина е ударил анти-рекорд по гледаемост. Следователно, телевизията ще излъчи сезон 8 тази година и при същата гледаемост като миналата година, предаването ще излезе "в почивка" - така че от този сезон зависи дали ще го има следващите години. Хайде сега направо да ви издам и една от участничките - Дими Христова, на 20 години, от Старо Оряхово. За нея научих съвсем случайно от YouTube. Не съм на 100% сигурна, че ще участва, но във описанието на видеото пише, че е "одобрена за участие в новия сезон на Фермата". Ето и видеото - https://www.youtube.com/watch?v=j8ZkXHukA1o .

# 1 249
На Дими Христова това може би е репетицията. Поредната Веселка, омъжена на 20 с речник на 4-годишна. Sad

# 1 250
Дано Продукцията е разчела правилно какво отблъсна хората от Фермата и да успее да нанесе корекции, да върне Фермата към корените и от първите сезони. Дано една голяма част от нововъденията от последните два сезона ги няма през новия сезон. Защото в противен случай рейтинга ще продължи да пада.

# 1 251
Миналата година гледаемостта я имаше в някаква степен, но поетапно се оттегли поради липса на сюжет първите 20 епизода, а след това поради отблъскващия такъв останалите епизоди. И пак продукцията си е виновна, защото лошите можеше да не са чак толкова лоши и противни, ако бяха поискали да изглежда така. А и самият сюжет пък се завъртя някак си около изсмукана случка...Социалната игра между участниците беше слаба, единстветно Коцето имаше силна такава до опредлен етап, а единственото движение целия сезон беше Георги - Живка и имаше някакви надежди Пламен или Виктор да сменят боята... Е, последния я смени, ама последните 3-4 епизода.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 12:39 от fermata72021

# 1 252
  • при късмета
Дано Продукцията е разчела правилно какво отблъсна хората от Фермата и да успее да нанесе корекции, да върне Фермата към корените и от първите сезони. Дано една голяма част от нововъденията от последните два сезона ги няма през новия сезон. Защото в противен случай рейтинга ще продължи да пада.
Абсолютно, всички които гледат от първите сезони повтаряме това от 5 насам. Особено миналата и тази година. разбирам, че искат да привлекат зрителите на ББ след като падна, но изначало беше ясно, че няма да се получи. Новопривлечените гледат защото няма какво и често не повтарят, просто защото това не е тяхното изначало, а старите фенове все по-разочаровани . Няма как и вълка сит и агнето цяло, просто няма

# 1 253
  • Другата България
Аз ви чета, защото гледах миналия сезон.
Но все още съм с нагласа, че този няма да го започвам.
Освен ако не участва някой познат.

# 1 254
Аз ви чета, защото гледах миналия сезон.
Но все още съм с нагласа, че този няма да го започвам.
Освен ако не участва някой познат.
Аз ще си я гледам Фермата, отново на запис, защото фаворит така или иначе ми е ИВ. А за Игрите съм казал, че ще им дам още един шанс през тази година. Харесвам и Фермата, но ако сезона е подобен на последните два може и да не го догледам, всъщност почти сигурно няма да го догледам през тази година. Последния сезон го точно догледах, малко и на инат. Няма да си го причиня отново доброволно това усещане.

Но съм оптимист. И&А са умни хора, надявам са да са разбрали посланието на зрителите към формата.

# 1 255
  • София
Въпреки, че Сървайвър ми е най-любимото реалити, то каквото и да си говорим, Фермата е най-близкото до нашия бит и култура, реалити предаване. Донесло ни много велики и епични моменти. Няма как един/два по-слаби и скандални сезона да ме накарат да се откажа. Аз след като харесам дадено нещо си гледам докрай. А и вярвам, че И/А не са идиоти и ще сменят курса. Почти съм сигурен, че ни чака силен и позитивен сезон и ще е грешка да се откажат хората точно сега. Но всеки има своето лично право разбира се. Ако отново направят същата грешка за трети пореден път, то тогава вече си заслужават масово наказание и откази (не и от мен, но напълно ще разбера всеки), но все ми се струва, че заслужават още един шанс. Simple Smile

# 1 256
  • при късмета
Те Иван и Андрей имат най-голям интерес да върнат рейтинга на предаването. Със сигурност не са идиоти, в никакъв случай не бих ги определила така, но вероятно са се предоверили на нови хора в екипа. То не зависи от тях двамата изцяло, затова наемат хора на отговорни позиции. Само трябва да си преразгледат персонала и наетите "специалисти". Каквото и да си говорим, последните 2 сезона си беше мъка, не развлечение.
Сега, ако и за сезона са замислили мото като "Завръщане към началото/традициите/българското/корените" или нещо в този дух, може да са си взели някаква поука.

# 1 257
  • Разпиляна във въображението
И пренасочват част от парите - вече правят сериали и то добри.

Надявам се са позитивен сезон.

# 1 258
  • earth
Със сигурност не са идиоти… но вероятно са се предоверили на нови хора в екипа.
Противоречиш си.

# 1 259
Като гледах Сървайвър и участниците там, които в по-голямата си част бяха приятни, свежи и интелигентни хора, и си спомних какво отвращение и погнуса изпитах миналата година с “фермерите”.
Направо не ми се връща към това предаване, което се превърна в олицетворение на простотията и най-низките емоции.
Още ми държи влага от човешкия отпадък, който бяха събрали Иван и Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт