🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 149
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 230
R@N, а къде видя жената на Ивайло? Защото аз не съм с подобни впечатления от моментите, когато са я показвали. В смисъл - че е чак "голяма".

Нищо особено не е. Сутрин кой знае на какво прилича...

# 1 231
  • Велико Търново
Да, аз съм наясно. Просто останах с впечатление, че мнението е написано малко след линка към видеото на Ивайло и Цветелина и помислих да не би R@N да е взел Цвети за Христина.

# 1 232
Да, аз съм наясно. Просто останах с впечатление, че мнението е написано малко след линка към видеото на Ивайло и Цветелина и помислих да не би R@N да е взел Цвети за Христина.

Еее, чак пък толкова. Незнайно що съм я последвала в Инстаграм, там ми харесва

# 1 233
Излезе ми в инста фийда тази снимка. Поглеждам лицето - непознато, поглеждам името - Цвети от фермата. Отварям да видя други снимки - наистина е нейният профил. И защо е нужно красиво момиче да се наклепа така с филтри, че и майка ѝ да не може да я познае 🤦♀
Скрит текст:

# 1 234
  • София
Опитвам се да я харесвам тази Цвети, обаче тук вече се смея с глас.
Къде е онзи емотикон с търкалящото се човече???

Дяволе, нито от първата, нито от 58-та минута ще гледам видео, в което участва Ивайло. Simple Smile Нагледах му се във Фермата - дотолкова, че да спра да я гледам заради него и другаря му Кирил.
И аз като Bengun. Шансът да си го причиня отново доброволно клони някъде към минус безкрайност.

# 1 235
  • Велико Търново
На горната снимка все едно не е Цвети. Много ми прилича на едно познато дете.
И понеже тя чете и пише тук - мило момиче, хубава си си и без филтрите в ИГ. Не виждам какъв е смисълът от използването им, още повече когато променят визията до неузнаваемост.

# 1 236
На Гери Никол ми прилича с тези филтри.

# 1 237
  • Велико Търново
И от нея има, и от Сара Драгулева има... пълен сбирщайн е някакъв, но в никакъв случай не е Цветелина Лозанова. Не знам какъв е този стремеж към губене на идентичност у тези момичета...

# 1 238
  • sofia
Здравейте, гледах лайфа на Теодора в инстаграм...тя възможно ли е да е напушена нон стоп,надрусана или като цяло е бавна ,отнесена и като луда ? Много странна жена
Иначе Коцето си имал "приятелка" няколко пъти го подчерта ......  Simple Smile  Simple Smile  Той е много злобен,заядлив,невъзпитан,груб и прост според мен

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 09:12 от YANA1986

# 1 239
  • До морето
Теодора е жена, която отчаяно тича след младостта си. Нищо чудно да е решила да се прави на напушена тинейджърка 😂

Каза ли нещо в лайфа или предимно плака?

# 1 240
  • sofia
Теодора е жена, която отчаяно тича след младостта си. Нищо чудно да е решила да се прави на напушена тинейджърка 😂

Каза ли нещо в лайфа или предимно плака?
хахахах този път не е плакала грам Simple Smile  ами едно и също ,изгубила се била ,някъде между Чикаго,София и Ябланица
Сърдита е на приятелите си в Чикаго -нападнали са я били много
в търсене на себе си ,изгубила много хора в приятелският си кръг ... и така ,но Коцко се държа грубо и се заяждаше

# 1 241
Винаги ми е чудно така като се изгубят тези жени кой им гледа децата? Защото те (не помня колко броя имаше) явно са се установили в САЩ и мама като е открила любовта какво се случва с тез деца? При бащата ли са останали там или тук с Пацо се грижат за тях.

# 1 242
  • Sunshine state
Леле, и аз гледах малко от лайфа.. Някакъв ужас са и двамата просто. 😝

# 1 243
Не разбирам въобще как можете да си причинявате Теодора.
Аз фалшивата Добринка и на картинка не искам да я гледам.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 09:46 от Дидичка

# 1 244
  • Sunshine state
На мен лично ми стана любопитно и за това си го пуснах. Аз й бях върл противник във формата, докато сега направо я съжалявам. Много си е скапала живота.. Коцьо си е същият злобар.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 04:12 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт