🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 152
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Шест месеца по-късно част от фермерите се завърнаха в манастира.
Всичко било много запустяло и неподдържано.
Все пак в манастира има двама монаси, но явно те се грижат само за самия манастир.

# 1 216
  • Другата България
Това до Боби Пацо ли е?

# 1 217
  • Варна
Това до Боби Пацо ли е?
[/quot

Да.

# 1 218
  • Другата България
Тенкс, Стела.
Мислят си, че като Теодора е в другия край на групата ние не знаем, че са заедно двамата, и тя 6 месеца след предаването "случайно" е в България.....

# 1 219
  • Варна
Тенкс, Стела.
Мислят си, че като Теодора е в другия край на групата ние не знаем, че са заедно двамата, и тя 6 месеца след предаването "случайно" е в България.....

Наистина трябва да са много наивни. То даже излезе, че още във Фермата са се почнали, въпреки напъните на Тедка.

# 1 220
Още по време на предаването стана ясно, че си имат вземане даване. Иначе Пламен нямаше да й пише за "кривите" палци. Като само сваляш някоя, не й обиждаш палците. Joy А и реакцията й не беше - Пламен флиртува с мен, но аз съм обвързана и обичам мъжа си, ясно му е, че с мен няма да се получи или нещо подобно, а - "какво ще каже мъжът ми като види това"? Направо се ужаси, че това ще стигне до мъжа й. А последният явно не яде доматите с колците и я е натирил при Пламен. И общите им снимки беше изтрил, станало му е ясно и на него.

# 1 221
Тенкс, Стела.

Той май към нея се опитва да гледа Grinning

# 1 222
  • Вестерос
Аз пък забравих кой бяха Теодора и Коцко, помислих, че някой е объркал темата, ходих в сайта да гледам участниците

# 1 223
  • София
Цвети и Иво в нов подкаст, 'Будоар'
за нещата от живота...

# 1 224
Всички се изявяват като някакви световни звезди. Едва ли някой се сеща за тях

# 1 225
Шансовете ми да си причиня Ивайло са по-малки от нулата Simple Smile Ама много по-малки.

# 1 226
А къде е детето на Теодора?
Жената на Ивайло обаче е голяма красавица

# 1 227
  • София
Всъщност гледайте от 58-та минута.
Тези 9 минути до края са най-интересните (общо видеото е 67 мин.)

# 1 228
  • Велико Търново
R@N, а къде видя жената на Ивайло? Защото аз не съм с подобни впечатления от моментите, когато са я показвали. В смисъл - че е чак "голяма".

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 19:46 от DamaPika

# 1 229
  • earth
На тая пръндия Теодора главата и винаги извъртяна около две оси.

Общи условия

Активация на акаунт