🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 862
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 135
Интересно, че не са го дали това за правилата, особено след като Иван и Андрей толкова обичат да влизат в някакви псевдо морални тиради, и то най-вече като стане въпрос за неспазване на закони, липсата на дисциплина на българина и т.н.

Този сезон ще го запомня и с това. Не е имало сезон, в който участниците да имат толкова малко респект към правилата. Не знам дали се сещате за сезона с Франческа и Елена, които се наговаряха и толкова бяха порицани, че наказанието общо взето доведе до отпадането на Франческа, а Елена толкова продължително й беше натяквана издънката , че като играеше дуела за класиране на финала срещу Валерия беше останала без всякаква мотивация и ако не се лъжа се отказа. Общо взето съсипаха психиката на момичето за същите неща, които правиха Коце, Пламен и Мартина.

Да, и аз се чудя как ги помня тия неща от предни сезони Joy

# 136
Хванаха половината лайф на Ваня. Каза, че след наказанията, които наложи като фермер, част от готините са събрали около огъня и мислели как да продължават да саботират и да заобикалят правилата. Тогава влязъл Ники Николов и им казал “На който не му изнасят правилата, вратата е там”.

Другото съществено е, че тя се е надявала Ивайло да я удари, за да го изгонят…Но той се бил въздържал. Визира момента, в обора, когато бяха буквално на един дъх разстояние. Ако не ме лъже паметта - каза че нарочно го е провокирала, за да я удари, което е…думи нямам!
Виж тии, много интересно става, значи продукцията все пак се е намесвала тайно. А Ваня е водила тихата си война, както и очаквах. Ще излезе по-умна и отколкото си мислех.

# 137
  • В тъмната гора.
И кои се събраха с нея? Все магнити, Любо, Киро, Ива, малките, Тедка, Коце.
Ми като изключим лагера на Живка състоящ се от 5-6 човека другите си бяха все около нея,дори Стефан в началото я харесваше. Може да не я харесваме, но нека признаем, че явно жената има някаква харизма с която дърпа хората към себе си

Не се заяждам, дай ми една причина да я харесам, една.
Не агитирам да я харесваш,то и аз не я харесвам, но гледам обективно. За да привлече толкова народ около себе си явно има с какво

Привлече празноглавците. Защо изгуби Стефан? Защото той мисли, за разлика от другите. Стана необходима на повечето и те не си представяха начин да застанат срещу нея. Точно мафиотска тактика.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 21:48 от _Мishel_

# 138
Мисля,че повечето наистина се харесваха по между си,а не толкова от необходимост са се въртяли около Мартина. Да не забравяме,че в живота работи в сферата на услугите, със сигурност знае как да се държи и предразполага хората.
Относно Стефан е обречен контакта между двамата,коренно различни и на акъл и като темперамент, затова и не им се получи

# 139
Мисля,че повечето наистина се харесваха по между си,а не толкова от необходимост са се въртяли около Мартина. Да не забравяме,че в живота работи в сферата на услугите, със сигурност знае как да се държи и предразполага хората.
Относно Стефан е обречен контакта между двамата,коренно различни и на акъл и като темперамент, затова и не им се получи

Абе мъжете си се въртяха... за носа ги водеше Мартина:)

# 140
  • В тъмната гора.

Да де, то е ясно кой е без акъл.

Гледах лайфа на Ваня. И на мен ми идва нанагорнище, но покрай тирадите каза интересни неща. Например, че на 18.12.2021 се е опитала да говори с Живка и последната я е отрязала, според Ваня, заради подкрепата и за Пламен. Между другото, като се замисля, колко да са различни Живка и Мартина по темперамент и светоглед? Според мен, разликите са малко.

# 141
Единствената разлика между двете е ,че Живка има повече акъл или поне успешно създава такова впечатление

# 142
Мартина е обаятелна само за определен тип хора, които лесно може да привлече към себе си. Но за малко по-мислещи хора тя никога няма да е толкова интересна, нито ще е предпочитан събеседник. Wink Вътре никога не я видяхме да заема някаква позиция по важен въпрос пред групата, а единствено злобееше по ъглите. А там чувахме само "ще мачкам; ще газя; такива хора не трябва да дишат и т.н.". Един път не я чух да каже нещо смислено.

Гледах част от интервюто й и направо ми стана трудно да я слушам. Много беден изказ с липса на логична аргументация.

# 143
  • София
Ваня лайф 2

леле, скандални разкрития от Ванчето. Изплиска легените, изби рибата, изкърти мивките. 🙄

Ваня е разочарована от продукцията. Според нея последната седмица е преправяна така че да е приемливо всичко след масовите реакции на зрителите до СЕМ. Т.е. имало е яки манипулации.
Също така са и орязали яко прощалното писмо.
Масово я питат защо е подарила победата на Живка, защо с лека ръка е изтървала сигурни 100 000 лв. (имам усещането, че има вманиачени нейни фенове дето и държат едва ли не сметка, защо не се е класирала на финала и да го спечели заради тях).
Отново отговори като снощи, че не съжалява и че така го е решила на момента, имала си е принципи. И не е отишла за парите.
Избрала е Мартина, защото и е била неприятна и е шушукала срещу нея. Вътрешните и принципи не и позволявали да изпрати Мартина на финала без битка.
Живка е заслужила победата, въпреки манипулациите и, така е решила, така го е направила.
Но тя си се чувства истинския победител!
Останала е меко казано учудена от избора на публиката да дадат приза за най-работлив фермер да се даде на Живка (е, добро утро, да това си беше мега простотия с което според мен олекна и другия вот за крайния победител).

Според Ваня всички са работили този сезон, кой повече кой по-малко, но скатавки не е имало.

В момента не поддържа никакви отношения с Живка. Разочарована е от нея. Почувствала се е предадена и използвана от нея!
Лагера на Живка (Ваня, Живка, Жоро, Ралица и Стефан) си имали вайбър група и там Ваня директно е казала на Живка, че на финала ще подкрепи Пламен и Живка се ядосала и демонстративно напуснала групата?!
Не са излъчили синхрон с Ваня на който още там във Фермата е казала, че ще е за Пламен.
Живка я е било страх от нея. Не е искала да е с нея на финал, защото щяла да загуби вота. Живка е лицемер според Ваня?! И е използвала тяхната група, за да върви напред за тяхна сметка.
Ваня е поздравила Живка за победата, но Живка я отрязала и казала, че не иска да има нищо общо с нея и няма какво да си каже с нея?!
Според Ваня продукцията умишлено я е приключила. Не са искали тя да се класира на финала и умишлено са дали силови битка в полза на Мартина, защо продукцията??? Ваня е знаела, че Мартина ще спечели още като е видяла битките. Не теглят те битките, а продукцията им ги избират (ние го коментирахме, това беше скандално наистина за този сезон). Защо продукцията? За да нямаме Хепи Ванче номер 2? Но Ваня веднага каза, че няма нищо общо с Хепи Ванче като поведение и ценностна система.

Ваня не посмя да го каже директно, за това аз ще го кажа.
Живка беше победителя на Иван и Андрей. Заради синхроните и, още от началото, от първата седмица ние гледахме как Живка ни разказва/преразказва целия сезон. Но Иван и Андрей са знаели, че Живка не може да бие Ваня на финала и са решили да отрежат главата на Ваня на полуфинала с Мартина.

Ваня не е гледала нито един сезон на Фермата досега. :о
Не е знаела правила, нищо. Един нов свят за нея.

Умишлено е провокирала Ивайло да я удари и да го изгонят (когато го заяде като ратай и бяха на сантиметри лицата им), но Ивайло се е въздържал.
Хех, коварно Ванче...

Ники Николов се е ядосал и е казал на групата на готините, че ако продължат да саботират Ваня могат да си хващат мешките и да напуснат. Това не е излъчено разбира се.

Писали са и много адвокати, които са и предлагали услугите си, за да осъди продукцията и Ивайло и Кирил, но тя самата се е отказала, защото не било това начина. Продукцията е знаела и за тази заплаха.

с една дума, мама мия 😮😀

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 23:26 от Diavolo

# 144

Абе мъжете си се въртяха... за носа ги водеше Мартина:)
За всичко помогна според мен силикона и златното горнище....как да не идеш да се къпеш с нея! Joy

# 145
Ваня лайф 2

леле, скандални разкрития от Ванчето. Изплиска легените, изби рибата, изкърти мивките. 🙄

Ваня е разочарована от продукцията. Според нея последната седмица е преправяна така че да е приемливо всичко след масовите реакции на зрителите до СЕМ. Т.е. имало е яки манипулации.
Също така са и орязали яко прощалното писмо.
Масово я питат защо е подарила победата на Живка, защо с лека ръка е изтървала сигурни 100 000 лв. (имам усещането, че има вманиачени нейни фенове дето и държат едва ли не сметка, защо не се е класирала на финала и да го спечели заради тях).
Отново отговори като снощи, че не съжалява и че така го е решила на момента, имала си е принципи. И не е отишла за парите.
Избрала е Мартина, защото и е била неприятна и е шушукала срещу нея. Вътрешните и принципи не и позволявали да изпрати Мартина на финала без битка.
Живка е заслужила победата, въпреки манипулациите и, така е решила, така го е направила.
Но тя си се чувства истинския победител!
Останала е меко казано учудена от избора на публиката да дадат приза за най-работлив фермер да се даде на Живка (е, добро утро, да това си беше мега простотия с което според мен олекна и другия вот за крайния победител).

Според Ваня всички са работили този сезон, кой повече кой по-малко, но скатавки не е имало.

В момента не поддържа никакви отношения с Живка. Разочарована е от нея. Почувствала се е предадена и използвана от нея!
Лагера на Живка (Ваня, Живка, Жоро, Ралица и Стефан) си имали вайбър група и там Ваня директно е казала на Живка, че на финала ще подкрепи Пламен и Живка се ядосала и демонстративно напуснала групата?!
Не са излъчили синхрон с Ваня на който още там във Фермата е казала, че ще е за Пламен.
Живка я е било страх от нея. Не е искала да е с нея на финал, защото щяла да загуби вота. Живка е лицемер според Ваня?! И е използвала тяхната група, за да върви напред за тяхна сметка.
Ваня е поздравила Живка за победата, но Живка я отрязала и казала, че не иска да има нищо общо с нея и няма какво да си каже с нея?!
Според Ваня продукцията умишлено я е приключила. Не са искали тя да се класира на финала и умишлено са дали силови битка в полза на Мартина, защо продукцията??? Ваня е знаела, че Мартина ще спечели още като е видяла битките. Не теглят те битките, а продукцията им ги избират (ние го коментирахме, това беше скандално наистина за този сезон). Защо продукцията? За да нямаме Хепи Ванче номер 2? Но Ваня веднага каза, че няма нищо с Хепи Ванче като поведение и ценностна система.

Ваня не посмя да го каже директно, за това аз ще го кажа.
Живка беше победителя на Иван и Андрей. Заради синхроните и, още от началото, от първата седмица ние гледахме как Живка ни разказва/преразказва целия сезон. Но Иван и Андрей са знаели, че Живка не може да бие Ваня на финала и са решили да отрежат главата на Ваня на полуфинала с Мартина.

Ваня не е гледала нито един сезон на Фермата досега. :о
Не е знаела правила, нищо. Един нов свят за нея.

Умишлено е провокирала Ивайло да я удари и да го изгонят (когато го заяде като ратай и бяха на сантиметри лицата им), но Ивайло се е въздържал.
Хех, коварно Ванче...

Ники Николов е казал на групата на готините, че ако продължат да саботират Ваня могат да си хващат мешките и да напуснат. Това не е излъчено разбира се.

Писали са и много адвокати, които са и предлагали услугите си, за да осъди продукцията и Ивайло и Кирил, но тя самата се е отказала, защото не било това начина. Продукцията е знаела и за тази заплаха.

с една дума, мама мия 😮😀
Ахам, така го видях и аз отстрани, както Ваня го е разказала, съгласна съм и с добавката на Дяволо. Само за продуцентите съм изненадана. Мислех си, че са мишкували и са се радвали на големия сеир.
Браво на Ванчето, смелчага си е тя. По-смела от всичките мъже накуп..

# 146
Само да кажа, че гледах набързо интервюто на Мартина.
Леле, не съм срещала, човек, който толкова неистово възхвалява себе си и си прави комлименти! Честно хора!
"Аз съм харизматична, хората искат да общуват с мен...аз съм добра....аз съм истинска."

Въпро от водещите: Защо се омъжи на 19?
Отговор- Ами, аз съм много смела.

Честно да ви кажа, била съм на 19. Не съм се омъжвала на 19 за (вероятно заможен) евреин.
Но когато разбера, че човек се е омъжил на 19, в главата ми изникват 5 други определения за него, но не и "смелост".

Не съм виждала човек, който обяснява всяко своя постъпка със свои големи добродетели и положителни качества.

Отрече да е "сив кардинал", но тя самата се определи така, като стана фермер на седмицата.

Четох коментара под видеото на Ваня.
Ако е истина това за Живка - не съм учудена.
Живка си използваше наистина в един момент Ваня да отстранява хора.
Не може да ИЗИСКВА от Ваня кога и с кого да ходи на дуел.
Под предтекст, че Ваня й била казала едно, после се отвърнала.
Ваня има право на свободна воля.
На много хоар се е случвало в една или друга ситуация да си променят решението.
Живка не беше толкова разочарована, че Ваня симпатизира на Теди - чисто заради това че Теди е от вражеския лагер,
а по-скоро от това, че Ваня няма да отсрани играч и да проправи път на Живка.
Това е моето мнение.
И според мен също - Живка не е чак толкова силна.

# 147
  • София
лайф с Ивайло
==> ЦЪК <==

В събота или неделя на ютюб канала на Иво и Влади ще се излъчи първото интервю с участник от Фермата и този първи участник ще е Живка. Видеото ще е близо 2 часа и Живка щяла да разкрие много тайни и изобщо щели да взривят интернета със скандални разкрития?! 😮

Мнението на Иво за Живка:
Живка е играч и Живка е превъртяла играта. Няма никакъв проблем с победата на Живка, макар че е щял да бъде много по-щастлив ако спечели Кирил.

Фаворитите на Ивайло: Кирил, Любо и Мартина. Били истински!

Киро е трябвало да спечели Фермата 7, защото е бил най-силния на Арената!

Хранят го грозно, той ги храни още по-лошо.
Но има и не малко фенове.

Питат го за Ваня.
Според него той не е направил нищо лошо спрямо Ваня. И не се е държал лошо с нея.

Слуша рап музика

Любо и Лора не са гаджета (то е ясно, вчера се бъзикаха, ама не е истина какви шарани са повечето зрители).

По-късно се включиха Боби и Мариян

Деси не знам дали няма да се кара на Мариян. 😄 Ама Иво и Мариян се имат покрай ЦСКА.

Нищо интересно от тях освен, че Боби е голям фен на Фермата и е гледал всичките сезони.

# 148
Ваня каза нещо, което и други отбелязваха из коментарите. Че когато тя стана втория път фермер, и трябваше да има двама мъже ратаи? Защо? За да не може да има женски дуел и случайно Живка да си тръгне?

# 149
  • при късмета
Ваня каза нещо, което и други отбелязваха из коментарите. Че когато тя стана втория път фермер, и трябваше да има двама мъже ратаи? Защо? За да не може да има женски дуел и случайно Живка да си тръгне?
Не трябваше да е женски дуела, за да може да са равен брой жени и мъже на финала, а не защото конкретно Живка не е трябвало да отпада. Те бяха останали само 3 жени, т.е. само 1 да отпадне на полуфинал, а от мъжете имаше цели трима за отпадане. Това Ваня, ако го е казала (не съм гледала, въпреки, че и тук е пуснато) изобщо не ѝ прави чест.

По преразказа на Дяволо, абе как тези хора отиват на кастинг, за предаване, което никога не са гледали? Доообре

Общи условия

Активация на акаунт