🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 771
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 60
Някой по-рано беше казал, че Мартина е участвала в репортаж на Карбовски преди време относно браковете ѝ с евреи. Истина ли е това и ако някой има възможност, да ми го прати, че търся, търся ама нищо не намерих. 😁

# 61
  • при късмета
Много ми хареса Деси как я затапи на интервюто. Както обясняваше колко искрена е била с всички и на всеки всичко казала, водещата преразказа думите на Пламен, че видял отношението към него, едва след излизането си. Толкоз за честността на Винету Joy

# 62
  • гр.София
Деси можеше да я пита, защо като не е одобрявала отношението на Кирил и Ивайло не го обяви на масата пред всички. Също така каква е тази предистория, за която всички говорят, но никаква конкретика не съм чула, която е предизвикала въпросната агресия.
Доста по-мека беше Деси в сравнение с интервюто ѝ към Ваня, където си беше направо рязка на моменти и я прекъсваше по средата на изречението.

# 63
Girls Power! 😮

Ами така си е, Фермата се превърна в женско царство. 🙂
Потресаващо са облечени Ванчето и Веселка. Веселка с тази коса се е докарала точно на такава, каквато е ...

И защо да се прави на нещо, което не е?
А цял сезон не го ли правеше ?

# 64
Не съм я гледала Марта, но от вашите коментари ми става ясно, че тя съвсем се закопава. Супер искрена и честна била. Ха-ха. 😂

# 65
Много се радвам, че Пламен, а и "дъщерите и" са видели отвън за какво става въпрос. Колко е възвишена тяхната джоконда....колкото 2 невъзвишени

# 66
Аз я гледах.
Съвсем накрая каза, че поздравява Живка в нац. ефир "тъй като, явно не е било отбелязано това нещо"
Смотолеви, че била играла страхотно играта си и я поздрави за победата...ама с половин уста😆
Не я харесвам МарЧина, но водещите доста нахално, леко подигравателно и без никаква връзка с предаването я заразпитваха, що се оженила на 19, що се развела, що пак се оженила...🙄

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 12:29 от Чисто луда

# 67
Мартина, Мартина, гледах те при Деси и Сашо  и започнах да си задавам въпрос-  аз  истинска ли съм, бе джанъм, или съм лъжовна. Ами пипнах се с ръце, извих меден глас и си викам – амчи за сега явно да. Ала няма да го повтарям като нея на всеки пет минути, щото сякаш не е голям плюс да си показваш без спирачка целия негативен и злобен вътрешен мир. Ала това, което силно ме впечатли е способността и да подчинява и въздейства. Уж мъжкарана, за мен поне има липса на интелигентност  и обща култура, но във фермата и извън нея/трима патньори -ехе-хей/та се чудя каква е тази харизма която притежава.

# 68
Аз съм сигурен, че Мартина се е виждала победителка в главата си.
Според мен вота на хората я свари леко неподготвена, независимо, че е чела какво се пише за нея и Киро през седмиците преди финала.

# 69
Аз съм сигурен, че Мартина се е виждала победителка в главата си.
Според мен вота на хората я свари леко неподготвена, независимо, че е чела какво се пише за нея и Киро през седмиците преди финала.

Ма тя чела, че хората я харесвали....много странно къде, и във фейса, и тук аз лично един човек не видях да я харесва

# 70
Пишели и в инстаграм да я поздравяват , даже майки с деца и тук-таме имало по някое негативно мнение.
Т.е. лична кореспонденция до която ние нямаме достъп😆

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 12:46 от Чисто луда

# 71
А тя в какво точно е успешна?
Извън преодоляната зависимост.
Обучава други кукувици как да работят върху себе се😂
 Любопитно ми беше какво е казала на лайфа, но след резюмето на Дяволо просто не мога да си я причиня. За което голямо благодаря , че ми спести 40 минути Grinning
Мартина я изтървах, но като чета нищо не съм пропуснала и няма да си я пускам,нищо ново Grinning

# 72
  • при късмета
Каза, че като се прибрала вкъщи, семейството ѝ не допуснало да чете мнения, а да се подготвя за него. И даже сама не стопля защо не са ѝ дали и напълно обяснява изумлението ѝ на финала. Пиандето явно беше по-подготвен

# 73
А откъде тръгна това, че Кирил е алкохолик?
Не го харесвам хич, но не видях да се налива в предаването и се чудя, защо навсякъде пишат, че е фиркандела?!

# 74
  • при късмета
Защото просто така изглежда. А и не не пусна бирата през цялото време. Не, че е наистина алкохолик, а че изглежда пияница

Общи условия

Активация на акаунт