🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 883
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 560
Имам усещане, че ще вкарат, които не понасях
Нора бързата
Макето от сезон две
Алек сълзата
Роман
Христина
Маргарита
Веселката
Шопов
Бобито
Кирото
Ивайло

Сигурно и отпадналите нелепо Жоро и Макето мъж.

Може и такива, които са си тръгнали в началото.

# 1 561
Щом ще има стари , и то победители- подозирам участието на Хепи Ванче. Струва ми се айляк човек.

# 1 562
  • Варна
И аз за нея се сетих, като се спомена победител. Може да вкарат и Ачо че да си продължат конфликта.

# 1 563
Хепито няма и тя как да е влязла. 😆 Виж за Митко шестака може или Калоян от сезон 6.

# 1 564
Kaлоянчо беше доста отблъскващ персонаж за мен. Гечо?

# 1 565
Балан няма да се навие. Има бебе и успешна инфлуенсърска кариера в момента.

# 1 566
За другия Калоян. Гвардеецът.

# 1 567
Ако това за връщането на участници от предходни сезони се окаже вярно, със сигурност предаването отива в категория ВИП Брадър. А много хора го харесваха и го гледаха точно защото през първите сезони беше различно от масово наложените комерсиални риалити формати.

Може да имат някаква по-специфична роля старите участници - да обучават новите в битки, да ги учат на някои тънкости от престоя им, това би било по-разумен довод за въвличането им в новия сезон. Ако пък се даде шанс на тези, които са отпаднали още на първата битка или поради някакви контузии, също има резон.

Но ако вкарат най-скандалните играчи от всички сезони, за да има интриги, сплетни и да отчитат рейтинг, много сериозно ще сбъркат. Защото целта на това предаване е друга. Или поне в годините назад беше друга. Ако намерението е да се създаде еквивалент на ВИП Брадър, добре, но в такъв случай нека не се застава с фалшиви лозунги и каузи.

# 1 568
Гвардееца Калоян и той е сериозно обвързан ,а и без Пешо самолета и компания незнам дали би влязал .

Данчо Фокусника  ,ако няма много ангажименти  може да се е напънал да влезе .

# 1 569
  • Вестерос
Балан със сигурност не е вътре, следя го, все пуска неща.

# 1 570
Имам усещане, че ще вкарат, които не понасях
Нора бързата
Макето от сезон две
Алек сълзата
Роман
Христина
Маргарита
Веселката
Шопов
Бобито
Кирото
Ивайло
Ще вкарат точно тези изброените, и ще им дадът 5 седмици имунитет 😈

# 1 571
  • Вестерос
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Очаквам тогава и Косъма

# 1 572
  • при късмета
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Очаквам тогава и Косъма
Пепел ти на клавиатурата

# 1 573
Може да сте спокойни Шопски няма да участва. Grinning В пост в инста го каза.

# 1 574
Отсега мога да ви кажа, че ще има образ на мъж около 30, който ще дрънка за традиционни ценности, как гейовете трябва да бъдат екстерминирани, а жената трябва да ражда и да мие краката на мъжа, но в същото време традиционникът ще се влУби в първата кифла 🤹‍♀️❤

Общи условия

Активация на акаунт