🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 902
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 545
Гуспата не ми се вярва да влезе ,той там си води периодично неговото си предаване Максимал. Очаквам Красимир
да се появи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Краси ще участва отново в новия сезон на Максимал. Не че е фактор, защото снимките на сезона на Максимал бяха през април, но все пак мисля, че е много малко вероятно той и Гуспата да са част от Фермата.

Снимките на максимал са 3 дни. И са преди старта на Фермата, казвам го само за да не си вадите изводите спрямо него.  С това не казвам дали са вътре или не са.

# 1 546
Имам подозрения за Боби и Макето от сезон 6, ако съм познала, ще ви кажа защо… сега няма да се излагам 😂
Но гледам, че Макето е качвал снимки, така че май не е влизал.

# 1 547
Очаквам Яни и Стоян / победителите/ също отново вътре Grinning

Редактирам се ,Стоян Спасов пише във фейса в групата,така че няма как да е в предаването Kissing

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 21:17 от Еlpida

# 1 548
Иначе снимките кога почнаха по-принцип?

# 1 549
  • Велико Търново
Те да не са и свършили даже. Като гледам - Иван и Андрей ходят насам-натам.
Иначе в темата днес гледах - някой беше писал, че още през май били започнали снимките.

# 1 550
Не мисля, че Яни ще влезе. Редовно публикува нещо във фейса,  много работи момчето. Не, че не може някой друг да поства от негово име, но не ми се вярва. Можем да караме по метода на изключването.

# 1 551
Имам подозрения за Боби и Макето от сезон 6, ако съм познала, ще ви кажа защо… сега няма да се излагам 😂

Май, май има нещо такова... Grinning

# 1 552
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,не искам Боби. Онзи Боби с родителите,които въртят схеми с просящи в Западна Европа?
И същия онзи Боби дето лъжеше като дърт циганин,как щял да плати екскурзия на родителите му,че милите те, цял живот не били излизали от Махалата...
Ай сиктир.

От старите муцуни никой сякаш не искам да гледам,освен може би Стоян,победителя от сезон 2 и Райно.
Сега като се замисля,само хора от първите сезони си спомням,когато наистина гледахме "фермата",не ядене на суши и пушене на пури,отрупани с кошници храна всяка седмица последните сезони.

# 1 553
Мен идеята за стари муцуни много ме радва. То новите са все зле. Искам почти всички от сезона на Яни, искам Роман, Альона, Майора, Стоян, Райно, Финци, мама Галя, искам Сами(за да радва окото), Краси, също и Жоро от последния сезон.

# 1 554
Снимките почнаха Май и вече свършиха.

# 1 555
Сами го изключвам да влезе,все пак приятелката му чака бебе .Стоян Спасов победителят във втори сезон също го изключвам –във  фейса е доста приказлив Smile .Роман също изключвам и той май се ожени ли ,напълня и доста и май не е във форма за Ферма. Тези ,които се ожениха (омъжиха ) , които родиха ( от дамите ) ,също и които напълняха след формата ,а имаше и мрънкалници ,едва ли ще влязат вече .

Според мен ,ще влязат   по-дейните незагубили физиката си до сега,трениращите ,ергените и момите все още Smile  ,разведените готови за емоцията отново ,а също и тия дето се бутат във всяко физическо предаване Satisfied .

# 1 556
  • Вестерос
Имам усещане, че ще вкарат, които не понасях
Нора бързата
Макето от сезон две
Алек сълзата
Роман
Христина
Маргарита
Веселката
Шопов
Бобито
Кирото
Ивайло

Сигурно и отпадналите нелепо Жоро и Макето мъж.

Може и такива, които са си тръгнали в началото.

# 1 557
Жоро от миналия сезон няма как да влезе. Той доста снимки публикува в периода на за снимане на сезона.

# 1 558
  • Вестерос
Дано да няма никой от миналия тогава и от по-миналия, че тогава бяха масово дразнители

# 1 559
  • Sofia
Сигурно ли е ,че ще е със стари участници🤨 ?

Общи условия

Активация на акаунт