🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 935
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 530
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Промо като всяко друго промо - хубаво направено,обещаващо и накрая един досаден сезон.
Да очакваме ли стари срещу млади? На мен на това ми звучи "моста на времето" и снимки с деца,после като възрастни.
Ако има възрастни любимци от предните сезони тип мама Галя,Райно и тн.. то това не е честно към новите,защото първите са вече с предимство сред зрителския вот.
Аз(като участник) бих се опитала да ги разкарам при първа възможност.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 01:17 от Adoralova

# 1 531
  • Велико Търново
 Мирон беше казал, че ако почнат да се изчерпват, то ще направят all stars сезон. Това леко звучи като наполовина такъв.
Според мен в случая е по-краткотто време за кастинги, предвид по-ранното снимане. Все пак по-малко участници се избират по-бързо. Контактите със "старите" си ги имат, само са прозвънявали на тоя и оня.

# 1 532
Глупости. Мариана беше в конфликт с Шопски и единствената, която го постави на място без той да има възможност да се прави на интересен и умен. Шопски не смееше да ѝ гъкне, след първоначалните опити. Толкова спокойно, интелигентно и твърдо го отряза, че свят му се зави

Не помня да са имали голям скандал, както други участници. Може да е било някакво уточняване, но групичките бяха в началото Сами, Караиванов, Елизабет и Брънзалова. Останалите бяха в другата групичка още първите три семдмици се заформиха...Та Маринова и Шопски по-скоро бяха заедно, отколкото да е имало нещо по-сериозно между тях...

За мен 1/2 All stars сезон е доста голяма грешка като ход, но нека видим. Да не говорим, че зрителския вот като основен елемент трябва да бъде ограничен, защото предишни участници биха имали сериозна преднина. Естествено, може и да има хора като Габриела Мартинова или Македонеца от 6- примерно, или други отпаднали поради здравословни проблеми...

# 1 533

Изненадан съм,че точно Дяволо няма информация за Фермата 😲 с две думи да фермата се снима от около 10ти май. Да каста мина набързо за седмица и половина, от каста влязоха около половината участници, другите сте ги виждали Wink

Както ви казах преди 2 месеца, половината участници са стари муцуни. Някои от тях са победители в сезона си. Познахте няколко,но пък и бая споменахте, все пак ще подскажа-Райно не участва в сезон 8.

# 1 534
  • Другата България
Я като знаеш толкова дай жокер - може и на ЛС, кои участват, да преценявам докато е време дали да поглеждам с едно око, че съм се зарекла да не гледам този сезон. По принцип мразя бивши, не само гаджета. Grinning

# 1 535
  • Вестерос
Е хич не искам да ги гледам старите муцуни...

Яни и той явно не участва, защото си качва редовно във фб снимки.

# 1 536
Само да не са вкарали Надка, Кирил и Ивайло пак. 🙃 Няма да ги изтърпя отново. Предпочитам сезон или само с нови, или само със стари участници. А сега се получава малко нечестно. Любимците от предишни сезони ще са с предимство на фенския вот и освен това вече имат опит в играта, а пък тези, които са трупали негативи, по - трудно ще са харесат на публиката, като са се изложили веднъж.

# 1 537
  • Sofia
...
Както ви казах преди 2 месеца, половината участници са стари муцуни. Някои от тях са победители в сезона си.Познахте няколко,но пък и бая споменахте, все пак ще подскажа-Райно не участва в сезон 8.
Оф,дано не е Веселка,че няма да мога да я изтрая.
И аз предпочитам да няма стари,ама...

# 1 538
  • Вестерос
Ако е Веселка, аз няма да го гледам 🙄🙄

# 1 539
Ако е Веселка, аз няма да го гледам 🙄🙄
+1 почти сигурно. Нямам желание да си я причиня доброволно.

# 1 540
  • София
На Веселка номерът вече не минава.
Разкрита е. И няма да я покровителстват цял сезон.

# 1 541
Гуспата не ми се вярва да влезе ,той там си води периодично неговото си предаване Максимал. Очаквам Красимир
да се появи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 542
От сезон 6 бих гледала пак Боби и Македонеца, защото той нелепо отпадна. Абсурд да вкарат Надя това ще е автогол на ИиА. От сезон 5 не съм гледала. От сезон 4 може би Роман, Дидо?? 🤔🤔 До там , защото не мога да гледам от начало всички сезони.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 18:30 от itshristina

# 1 543
Направо да направят сезона Heroes vs villains 😂

# 1 544
Гуспата не ми се вярва да влезе ,той там си води периодично неговото си предаване Максимал. Очаквам Красимир
да се появи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Краси ще участва отново в новия сезон на Максимал. Не че е фактор, защото снимките на сезона на Максимал бяха през април, но все пак мисля, че е много малко вероятно той и Гуспата да са част от Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт