🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 935
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 335
Мила си е странна, доста остри черти има. И в Сървайвър си изглеждаше така, не е от снимката.
Много неграмотна статия са написали за Виктор.
Защо да е неграмотна ?

# 1 336
  • София
Мила просто ТРЯБВА да махне това желязо от носа си.
Не че Сами е много убав с тия брекети, ама неговото е друго. Simple Smile

Пожелавам на Мила лека и щастлива браменност. Heart

# 1 337
  • Вестерос
Много се радвам за тях, октомври ще се ражда бебето.

Виктор и той, не е знаел ли, че като се откаже, ще трябва да плаща.. Grinning

# 1 338
***gram.com/p/CeEYzSmor-m/
Live на господата опосуми.
Утре 27.05 от 19:00 ще очакваме да се включите в един много важен за нас LIVE.

Ще ви разкажем всичко за предстоящите събития в София Тех Парк. Това са Националната дискусия "Демографията няма цена" и форумът "Живот и кариера - защо в България?".

Заедно с партньорите от @economic.bg сме амбицирани да ви запознаем с нови предложения за работа, вдъхновяващи лектори и конкретни мерки за справяне с демографската криза.

Ще се радваме да се включите в нашия LIVE и да дадете обратна връзка на тема кариерно развитие, демография и живот в страната.

До утре!

# 1 339
  • Велико Търново
Live на господата опосуми.
И какво общо има този лайв с Фермата?
Защото по логиката , че общото са Иван и Андрей, то в една тема трябва да пишем и за "Съни бийч", и за "Мен не ме мислете". Отделно пък, че това прозвище, което им беше измислено преди време (така и не помня защо) и което си използвал, вече съвсем не им подхожда. Особено имайки предвид сериозността на темите-предмет на живото включване, а и изобщо на платформата им Bulgaria Wants You, можеше и по-уважително да бъде написан горният пост...

Защо да е неграмотна ?
Не е ли очевидно, че не са спазени някои правописни и граматични правила?

# 1 340
Извинявам се, но тя....много зле изглежда. Не е фотогенична ли или си изглежда така? А той е сладур.
Така си изглежда, даже на снимката добре е излязла. Иначе има някакъв чар.
Тя се е пробвала за двете Ферми след тази на Сами, но не са я взели и отиде в Сървайвър, без изобщо да знае за какво става дума. Определено той ми е по-симпатичният от двойката дори само по характер, но и тя си има своите предимства. Със сигурност си личи, че много се обичат със Сами.
Желая ѝ лека бременност!

# 1 341
Осъдили са Виктор, копирам дословно статията от жълт сайт:

Осъдиха Виктор от „Фермата” за 50 000 лв.
27 май 2022 | 13:15

Виктор Каров от Чепеларе си навлече проблеми с военната служба.

Каров от Чепеларе го разадаваше голям патриот, а ето на сега е осъден на солена глоба от Министерството на отбраната, тъй като не искал да служи.

Риалити героят, който го раздаваше голям патриот неще да служи на родината си. Заради което ще трябва да връща парите на министерството за това, че не е спазил 15-годишния си договор като възпитаник на Висшето военноморско училище във Варна. Окръжният съд в Смолян му наложи да възстанови средствата, които държавата, в лицето на военното ведомство, е платила за обучението му.

26-годишният строителен предприемач не издържал на режима и подал предизвестие за напускане на военната служба само година след като станал офицер. Виктор е служил на легендарната фрегата „Смели“, плавал е като механик за голяма танкерна компания. Като моряк, далеч от дома осъзнал, че неговият пристан е Чепеларе. Днес е строителен техник и ръководи малката фирма на баща си за сглобяеми дървени къщи. Каров не оспорва предявения иск, но оспорва размера на сумата. Според магистратите дългът на Виктор към министерството е 41 741,21 лв., както и лихва за забава 8 558,14 и 4 841,11 съдебни разноски. Решението не е окончателно и може да се обжалва пред Пловдивския апелативен съд.

Ще си ги плати човека тези пари и няма да се занимава. Нещата много загрубяха напоследък, има и война и човек по-добре да осмисли предишните си решения.

# 1 342
  • София
Няма общо с войната, той още във Фермата каза, че не се е чувствал добре и е сменил работата. В предаването се представи с новата.

Моя приятелка беше полицай, на хубава позиция беше, но се влюби в чужденец. Плати си глобата, но нейната беше значително по-ниска. Явно Виктор си е преценил, в статията пише, че ще спори само за сумата.

# 1 343
  • Sunshine state
Мила си е странна, доста остри черти има. И в Сървайвър си изглеждаше така, не е от снимката.
Защо да е неграмотна ?
Няма да вадя червения химикал, но е доста махленски написана, особено първата част..
Поне като публикуват нещо, да го бяха редактирали. То вече стана масово, та..

# 1 344
Той дължи сумата, само ако е завършил военният профил, не граждански. А в статията пише, че хем е бил на фрегатата , хем работил за голяма танкерна компания.Двете са взаимноизключващи се.Всеки, който бива приет там или в академията в Сиеоново знае,че има задължителен договор след това за работа,ако не иска,плаща сумата. Виктор със сигурност е бил наясно.
   fermata72021 , за каква голотия на Красимира говориш?
   Нещо много си набрал/а на продуценти, участници и всички свързани с предаването.

# 1 345
Не помня какво съм писал, но много вероятно да става дума за инстаграм профила и... Господата Иван и другия от Левски никак не са ми приятни, както на повечето хора у нас. Формата на предаването е/беше интересен. Като такъв ми е най-интеерсен от всички останалите, които се въртят.

# 1 346
Не вярвам да са започнали истинските снимки. По-скоро правят подготовка, строи се арената, съоръженията. Пре продукция както се казва.....

Изненадан съм,че точно Дяволо няма информация.за Фермата 😲 с две думи да фермата се снима от около 10ти май. Да каста мина набързо за седмица и половина, от каста влязоха около половината участници, другите сте ги виждали Wink

# 1 347
Оф, пак ли "звезди"? Не искам звезди, искам обикновени хора, по възможност нормални.
Че то и миналата година не бяха известни и пак не ставаха за гледане половината.

# 1 348
  • Вестерос
Явно няма да са един, двама, а много. 🙄🙄🙄🤦🤦🤦🤦 Не се научиха

# 1 349
  • София
Може пък да са стари участници.

П.п. И на мен не са ми противни Иван и Андрей, въпреки че последната Ферма ми остави лош вкус, надявам се сега да се реабилитират. Дори и да е по-скучно и да мрънкаме заради това, е за предпочитане и не би рефлектирало върху харесването ми на двамата, но ако отново ни покажат агресия, без да се намесят, ще си променя мнението за тях.

Общи условия

Активация на акаунт