🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 003
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Разпиляна във въображението
Едно от най-любопитните ми неща във форматите са представянията на участниците. Нови, непознати. Обаче като видя стари познити лица първата ми мисъм е "пак ли".

# 1 351
  • Вестерос
Още по-ужасно ще е да гледам стари участници... Като знам кои биха върнали, няма да са от приятните

# 1 352
Милена от сезон 6 ако е една от участниците ще бъде интересно Grinning

# 1 353
Още по-ужасно ще е да гледам стари участници... Като знам кои биха върнали, няма да са от приятните

Я пробвай да познаеш няколко Smile

# 1 354
Стари участници ли? Аз нямам нищо против да го гледам, даже ако има някой, който съм харесвала, ще ми възвърне ентусиазма. Преди четвърти сезон не съм ги гледала, така че сигурно и голяма част от тях ще са ми "нови". Единственият минус е, че те ще са малко по-опитни в битките, не е като в "Сървайвър", където пък са много по-опитни в стратегиите и начина на мислене.

Със сигурност Калайджиев и Красимира не са там, качват си сторита на поразия. Давайте да ги хващаме по инстаграмите кои са другите Simple Smile Петър Пилота също не е, други май не следвам. Даяна Ханджиева ми е малко съмнителна, качват се някакви фотосесии в профила ѝ и няма сторита, но не знам колко е активна по принцип.

И друга тема за размисъл - кои завръщащи се участници биха ви накарали да не гледате новия сезон? Аз веднага се сетих за Теди Сълзата, но едва ли ще взимат някой от предния сезон - едно, че каста беше потрес, друго, че е твърде прясно.

# 1 355
Аз реално от сезон 6 започнах да гледам Фермата така че бих се зарадвала отново да видя Боби , Ангел дори и Данчо, от жените си казах Милена може Мария. Иначе от сезон 7 Жоро , защото остана онзи горчилка че отпадна така от Кирил.

# 1 356
Да, уникален беше шести сезон на Фермата.
Имаше много добър каст- всички участници ми бяха любими, дори й Надежда Joy
Много съм се смяла с Петър и Кано, Ангел, Марето, Дана...абе, всички.
Така че бих ги гледала отново с удоволствие.
В никакъв случай не искам да гледам Веселка от пети сезон, и абсолютно никой от последната Ферма.

# 1 357
Mирон беше намекнал преди време, че няма да правят all-stars сезон. От други реалити формати - може.

# 1 358
  • София
Гледам Елена от 3 сезон в рекламата на бтв. На мен тя ми беше симпатична тогава, много я нападнаха, че била направила така, че пирятелката й Франческа да си тръгне. Тя тогава не помисли как да я спаси, но и в крайна сметка, някой може да ти е приятел, но това не означава, че трябва да го пазиш докрай. Това си е твоята игра, като приятелката ти е най-слаба, ще си ходи. Тя и без това беше толкова слаба Франческа, че най-много да беше избутала още седмица.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 12:21 от Niya-

# 1 359
Не ми се гледат стари участници все още, или ако са такива, поне да са от първите сезони. А пък ако видя Шопски...

# 1 360
  • при късмета
Къде виждате информация за участниците? Аз до сега не съм попаднала.
От 3 сезон всички ги харесвах, с изключение на гимнастичката и футболиста, това ми е любимия сезон.
А ако вкарат пак Шопски, са наясно, че им е последен сезон, а и него никой няма да гледа. Моите наблюдения сочат, че е запомнен като най-неприятния участник евър. Във всеки сезон има такива, този също не беше изключение, в миналия невестулката имаше рекордно нисък вот, прецедент във формата, нооооооо, като стане дума за Шопски и всички забравят, дори за такива участници

# 1 361
  • Sunshine state
Ни стари участници искам да гледам, ни "випове". Безинтересни са ми много и ще бъда силно разочарована, ако действително половината участници са такива.В нашата държава и в политиката, и в телевизията явно старите муцуни са на почит.

# 1 362
  • Калгари, Канада
Разсъжденията ми за любилейната  Фермата 10 само със стари участници. Избирала съм ги според личните ми критерии.  😃 Все пак да има от всяка ферма и да се получат хубави игри.

От Фермата 1:

Нора Димитрова (била е на 24 години тогава, стига до финала)

Рая Агонцева ( била е на 19 години, най- вероятно ще иска да участва пак, дано да не се изложи като останалите от семейството й, второ участие явно не им е "на късмет")

Симеон Найденов ( бил е на 33 год, стига до финала)

Асен Митев (бил е на 23 години, манекенчето, дано покаже повече в игрите, все пак 10 год. разлика)

От Фермата 2:

Силвия Сергеева (била е на 29 тогава)
Надежда Георгиева ( била е на 27 години)
Юлиана Попдимитрова ( била е на 25 години, макето)

Красимир Колев ( бил е на 26)

Николай Давидов ( бил е на 32 години)

Тодор Маринов ( бил е на 39 години, викинга)

От Фермата 3:

Валерия Дочева (била е на 23 години, тогава с Алек сълзата голям сериал стана, дано без него да е по-добре)

Божидара Бакалова ( била е на 36 години, но ако им трябва някой по-куку, предпочитам да е тя) или Ивона Пенчовска (била е на 25 години, искаше да е стратег, но не й се получи тогава)

Станислав Ласкин (бил е на 29 години)

Калоян Димитров „Ballan“ (бил е на 24 години, така и не игра дуели)

От Фермата 4:

Радилена Миткова ( била е на 25 години, лудата Радка)

Александра Пенова (била е на 25 години)

Калоян Златилов (бил е на 21 години)

Симеон Томов (бил е на 28 години)

Знам, пропускам Гого и Христината, ама хич не са ми на сърце.

От Фермата 5:

Велислава Димитрова ( била е на 25 години, тоз път без маминка)

Красимира Цочева ( била е на 30 години)

Маргарита Христова ( била е на 36 години)

Красимир Джунов (бил е на 37 години)

Александър Тодоров (бил е на 40 години

Станислав Борисов (бил е на 32) или Сами Хоссни (бил е на 27), въпреки че ми е все тая, даже по- добре да ги няма

От Фермата 6:

Антония Сандова (била е на 28 години)

Мария Георгиева (била е на 39 години)

Даяна Ханджиева (била е на 26 години, искам да влезе без Йордан за да видим на кой балама ще се лепне и дали жените ще я изхвърлят първо нея като най- слаба и безполезна)

Борислав Стефанов (бил е на 35 години, " циганчето")

Ангел Тенев ( бил е на 41 години)

Калоян Донков (бил е на 28 години)

От Фермата 7:

Мартина Чанева (била е на 40 години)

Стефан Григоров (бил е на 38 години)

От Фермата 8:

Още 2-ма

От Фермата 9:

Още 2-ма

Общо стават 36, делим на 3 отбора по 12 човека (6 мъже и 6 жени) и се почва

# 1 363
Такава Ферма аз бих пропуснала.

# 1 364
  • при късмета
И аз. От 6 един не можах да харесам. Даяна ми беше симпатична, единствената, която казваше точно каквото мисли на всеки в очите, дори на мишата муцуна, но не изигра играта правилно.
А Маргарита от 5 ми е в топ 5 на най-противните за всички сезони

Пак да питам, от къде излезе това, че ще има стари участници, че се обсъжда като даденост и факт?

Общи условия

Активация на акаунт