🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 181
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sunshine state
От поста, че вече имало еди си колко избрани, а останалите сме ги познавали.
Даяна ми беше изключително противна,хич не я искам. 😆

# 1 366
  • Велико Търново
Ето оттук, ма ко:
Да каста мина набързо за седмица и половина, от каста влязоха около половината участници, другите сте ги виждали Wink

# 1 367
Днес видях Теди и Георги, бяха в едно заведение в Манастирски ливади.
Чух, че той я питаше: защо си дойде в Бг, а тя каза: да разбера дали дъщеря ми ще свикне тук, че сравнение с Америка живота е доста различен.

# 1 368
Да не са станали първи дружи? Знам, че са в добри отношения принципно. Георги беше един от първите, който след предаването директно си каза, че тя е била радетел за двете фракции и в основата на разделението.

# 1 369
  • София
В предишни сезони снимаха Фермата дълбоко в гората, а сега са позиционирали всички на брега на язовира.
Миналата седмица толкова силно се чуваха виковете по време на битките, че рибарите в околността се стреснаха. Simple Smile

# 1 370
Уау! Аз, подобно на Нинес, съм в пълен “шашинг”.😱😱😱 Много рано започват снимките, но има логика. Най-вече да не умират от студ вечер, и на арената и по принцип. Ще ви следя зорко от тук насетне.

# 1 371
То пък най-големите жеги да снимат. Да се чуди човек. Дали да пукнат от жега или да умират от студ- Grinning Значи би трябвало снимките да съвршат края на юли или началото/края на август?

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 17:55 от itshristina

# 1 372
Явно този път са решили да пробват схемата на Сървайвър и Игри на волята и да заснемат целия сезон, преди да започнат да го излъчват. Май този вариант има повече плюсове.

Дали не са се стреснали от травмата на Георги и не са решили възможно най-много да избягват по-дъждовните септември и октомври?

# 1 373
  • при късмета
Предположението на Дяволо ми се струва най-логично. Има световно по футбол и този път ще е по-късно, а не лятото. Ще се засекат и затова вероятно ще издърпат Фермата

# 1 374
Едва ли. На тях инструкциите им за безопасност са едни и същи от години: "Внимавай да не паднеш!"
А нещо каска, наколенки... "Аааа, ние им даваме, ама те, участниците, не ги искат!"

# 1 375
  • София
Сигурно ще гледаме и как садят градина и отглеждат после. Предишните години получавах готова градина, само трябваше да я оберат.

# 1 376
  • София
Тоя сезон постройките са изградени някакси прекалено близо до местните хора, до туристите... На практика, ако посетиш заведението на язовира, ще видиш постройките, а от главния път се вижда арената. Пак да кажа- плажувахме си в събота точно срещу снимачната площадка и буквално чувах как фермерите крещят в еуфория по време на битките.

# 1 377
  • Другата България
Кой язовир?

# 1 378
# 1 379
В профила на Иван и Андрей в инстаграм, по нищо не личеше, че Фермата е започнала. Дори наскоро Иван и Ирина бяха на почивка в Гърция, често качва видеа с малкия си син Сами.
Но от друга страна, Андрей пък днес качи “дневен влог”, ала инфлуенсър, как минава един негов ден. И показа фургона, в който е нещо като тяхната гримьорна и гардероб може би, тактично каза само “отивам на снимки извън София за 4-5 часа”.
Усещам, че ще има много спойлери още преди да започне излъчването.

Общи условия

Активация на акаунт