🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 117 199
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 380
Тук някой каза явно че ще има фермери от предишни сезони 🤔

# 1 381
Предположението на Дяволо ми се струва най-логично. Има световно по футбол и този път ще е по-късно, а не лятото. Ще се засекат и затова вероятно ще издърпат Фермата
Има резон. Може би ще почне още в края на август, макар и продуцентите като цяло да бягат от подобни ранни стартове. Последно си спомням, че пуснаха един сезон на Биг Брадър (последният с обикновени хора) и доста се гледаше.
Или ще се излъчва в повече дни и ще приключи по-рано.
На 21 ноември почва Световното, така че ще трябва да се изнесат с 2-3 седмици по-рано от обичайното. Другите пъти завършваха около средата на декември.

Според мен могат само да спечелят, ако стартират преди Игри на волята. Със снимките успяха (ИВ започва днес), да видим дали и с излъчването.

# 1 382
Дано изборът на фермери е наистина добър , за да е успешен сезона. Също така да има още нови игри.

# 1 383
  • София
В един епизод Зад кадър миналата година бяха казали, че се редуват, едната седмица единият води, следващата другия, на битки и двамата. По този начин имат възможност да си движат и другите проекти в София. Сега точно снимат и Мен не ме мислете, явно са намерили няколко дни и за Гърция. Няма лошо, иначе ще изпушат.

# 1 384
  • София
Това със световното 100% ще изиграе някаква роля, просто защото и ИВ и Фермата се борят за всеки зрител и лев както се казва, особено в тези гладни години. Трябва да са много глупави да излъчват епизодите си по време на мачовете, защото само ще загубят. Ще загубят и феновете, ще се чудят какво да гледат.
Аз съм лесен - мачовете естествено, сигурно и повечето мъже, но не е сигурно, само предполагам.
Така че ми е любопитно наистина как ще го разиграят.
От Нова обаче явно не се притесняват от световното, защото ето те си стартират снимките както винаги около средата на Юни.
Разбира се това не значи автоматично, че ще си заложат на класиката, от септември до декември. Може снимките да са по-кратки, може да монтират по-малко епизоди като бройка и да не се точи 3 месеца. Същото важи и за Фермата.
Те ако искат могат да извадят материал и за 4+ месеца, а ако искат могат и само за 1 месец.

# 1 385

Всички ще се съобразят със СП, доколкото могат да изгубят някаква част от мъжката си аудитория.

edit: Съвсем отделно, че част от мачовете ще бъдат предавани и по Нова.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 18:47 от fermata72021

# 1 386
Излезе ми новина, че Теодора се е развела с мъжа си, защото си е сменила фамилията в Инстаграм. Влязох да я разгледам - ако има коментари някъде, то все са негативни (по-скоро директно обидни).
Отворих Пламен - той си живее още във Фермата или иска Инстаграма му да се използва само за това.

# 1 387
  • София
Тези дни видях стори на Теодора и Пламен - гушнати, в близък план.
Льобоф. Като дойде - не пита.

# 1 388
  • Великобритания

мамини сладки Smile

# 1 389
Оттърва се Тянко.
И всеки октомври да прави курбан. Беше ми станало жал за него.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 22:32 от Абуто

# 1 390
  • earth
Какво конско лице. Колко време им давате на тези двамата? Аз до 3г.
Тянко се е отървал, но може и да се е изръсил...

# 1 391
  • Варна
Тянко според мен се е възползвал от нея заради Зелената карта, да се добере до Щатите.
Аз все си мисля, че е някакъв скрит насилник.

# 1 392
Пламен е доста мекушав, според мен ще е с Теда, докато някоя друга кака не го сгащи натясно.

# 1 393
  • earth
Знаеш ли нещо за него? Или предполагаш, че всеки, който поживее известно време с Теда би се превърнал в насилник, ако няма изклютелен самоконтрол? Simple Smile

# 1 394
  • Варна
Защо тази злоба хора.От жена,към жена.
Явно си се любят хората Simple Smile Какво по-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт