🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 937
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Вестерос
Излишно.
Те пак може да са като във втори за игрите, ама да си живеят заедно, а не на отделни места

# 1 306
# 1 307
  • Велико Търново
Днес Иван беше качил стори в общия им профил с Андрей във ФБ. Основно сторито беше, че с д-р Боби ще играят табла, но каза и че "Фермата вече се снима".

# 1 308
  • София
Да, снимат я някъде около язовира на Долна Диканя. Затворен е ресторанта заради снимките.

# 1 309
  • Sofia
Не е ли рано за снимки?
Не снимаха ли от август до края на октомври 🤔

# 1 310
Doli, и аз това щях да напиша, че ми се струва много рано, и обикновено започват през август.
Но пък може да са решили да променят нещо.

# 1 311
  • Велико Търново
И аз се изненадах като видях сторито. Може да са някакви предварителни снимки. Визитки, примерно. Но пак ми се струва рано, де. А и чак пък да имат лекар на терен за едни визитки... Rolling Eyes

# 1 312
  • София
Не вярвам да са започнали истинските снимки. По-скоро правят подготовка, строи се арената, съоръженията. Пре продукция както се казва.

Но, има едно НО, тази година ноември и декември ни чака световното първенство по футбол в Катар (за първи път в историята, световното няма да е през лятото) и според мен това ще удари здраво рейтинга на Фермата и Игри на волята.
Световното е 1 месец и почти всеки ден ще има мачове и то вечерта в часовете в които се излъчват предаванията (20:00/21:00 - 22:30).
НОВА и БНТ ще дават всичко пряко от световното.
И нали се сещате, че мъжете (а и не малко жени) и младите като цяло ще са на футболна вълна. Аз също. Световното ми е приоритет номер 1. Абсурд да гледам мач на запис. Всичко ще е пряко и т.н.
Как ще гледам после на записа ИВ и Фермата не знам, ужас направо...

Ако и ИВ започнат по-рано, то само това ще е причината.

И да речем да не започнат септември, а август. Ама пък Август е най-умрелия месец. Уф, не знам. Може пък да направят по-къси сезони, не да се точат 3 месеца, а да приключат средата на Ноември преди да започне световното.

Simple Smile

# 1 313
Интересно, ако си спомняте бях пускал снимки тука от фермата 5 и 6, които бяха пък на Горна Диканя. Значи пак ще са на подобна локация, тъй като според местните били супер наблизо двете.

# 1 314
  • Вестерос
Може да заложат на зеленчуци ала бала и затова да снимат от май до юли.

# 1 315
Дъщерята беше на кастинг и каза, че са казали как всичките етапи на подбор ще са седмица-две макс и от май ще се снима, да знае, защото трябваше да си пуска отпуск. Е, така и не се получи, но в момента се снима.

# 1 316
И на мен ми се стори рано, но вярно, че световното беше ноември.
Скрит текст:
Помня, че се ядосвах покрай олимпиадата, че няма да мога да откача и бонус световно с едногодишен абонамент за Евроспорт.

# 1 317
Да, в момента снимат Фермата. Тази година всичко е станало изключително бързо - още в края на Март са били избрани участниците и всички етапи са приключили. Предните сезони, сега, в началото на Май, започват с 1-ви кръг от кастингите, а сега даже вече се снима. Не знам защо е станало така, но явно е било извънредно решение, тъй като си спомням как имаше въпрос на форума за запис за кастинг “Години към 1-ви август 2022” - тоест тогава е било планирано да започнат снимките, точно както в почти всички сезони. (Мислех да се запиша, но се отказах, а и сега като разбрах това се радвам, че не го направих) Наистина не знам защо го правят това, на мен лично не ми харесва така, но явно е станало извънредно.

# 1 318
  • София
Дали няма да водят те студио на Световното и затова да са заети с ежедневно висене във Фермата. Друго е да са след това и да има нужда само от монтаж и тн, неща, които се правят в София. Може пък и сериал да снимат. Много са дейни двамата.

# 1 319
  • Sofia
Те водят от скоро някакво спортно предаване по един тв канал.
Снимат и два сериала..

Общи условия

Активация на акаунт