🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 880
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 575
Отсега мога да ви кажа, че ще има образ на мъж около 30, който ще дрънка за традиционни ценности, как гейовете трябва да бъдат екстерминирани, а жената трябва да ражда и да мие краката на мъжа, но в същото време традиционникът ще се влУби в първата кифла 🤹♀❤
Тоест ще вкарат пак Виктор и Цвети? 😂

# 1 576
  • Вестерос
Отсега мога да ви кажа, че ще има образ на мъж около 30, който ще дрънка за традиционни ценности, как гейовете трябва да бъдат екстерминирани, а жената трябва да ражда и да мие краката на мъжа, но в същото време традиционникът ще се влУби в първата кифла 🤹‍♀️❤
Kaлоян гвардееца? Grinning или Виктор наистина Grinning

# 1 577
  • Разпиляна във въображението
Калоян си има семейство. Мисля, че си е намерил мястото Simple Smile

# 1 578
И Калоян, и Виктор са продукт на семейната си среда, която е възпитала у тях такива ценности. Но и двамата са мекушави и една девойка с твърда ръка може успешно да им поразбута чипа, така че да схванат по някое време, че съпругът в днешно време не е сайбия, а партньор.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 21:11 от Дидичка

# 1 579
  • Другата България
Аз нали се зарекох да не гледам, освен ако няма някой познат участник.
Е, никога не казвай "хоп", преди да си скочил. Joy
Не, че ще гледам......вероятно, но ще ви зарадвам с името на един от бившите участници, който ще е вътре, и който освен че много харесвам, познавам лично поради географски и икономически причини. Joy
И не, инфото не е от Ковид-а, вече дори не искам ЛС с имената на останалите бивши, защото мога сама да ги науча както се оказа, светът е много много малък.....
Та, за който иска да знае малко предварително, със сигурност вътре ще е
Скрит текст:
Скрит текст:
Финци Heart

# 1 580
  • Вестерос
Не е ли вече на възраст за предаването?

# 1 581
  • Другата България
Инфото не е лично от него, разбира се.
За другото......пас.

# 1 582
Калата от сезон 6 ми изглежда. С това описание. Аз пък ще се радвам ако е той, защото беше силен на игрите, но и ако и Боби влезе тия двамата ( хипотетично ако и двата са заявили отново да участват) ще са фаворити за финал.

# 1 583
  • Sofia
Гуспата дали няма да е там 🤔🤨

# 1 584
Дано - не

# 1 585
Гуспата нали беше част от екипа, не би било честно.

# 1 586
  • при късмета
Гуспата нали беше част от екипа, не би било честно.
Вече не е май. Аз лично, бих се радвала да го видя отново.
Merri_An, лично мен, много ме зарадва

А дали "стари" участници, не е в по-буквален смисъл? Разделението да е стари с/у млади, буквално. Според мен при мъжете Гечо, Финци, Майора, за Драго предположението, ако е вярно, този тип участници, доста ще затруднят младите, включително на физическите игри. Да не говорим, че биха стигнали доста далеч само заради социалната си игра. За жените обаче не се сещам никоя, която да е в по-добра форма от младите и там биха разчитали само на социалната игра.

# 1 587
Ако решат да залагат на сеир, да вземат да вкарат Тедка и Пацо- самолета. Grinning
Между другото, последният още ли е с Косъма?

# 1 588
  • при късмета
Ако решат да залагат на сеир, да вземат да вкарат Тедка и Пацо- самолета. Grinning
Между другото, последният още ли е с Косъма?
Объркала си ги тотално. С Косъма (за мен тъпото) беше Петър, предполагам той е самолета

# 1 589

Браво Merri_An 👏💪😉
И инфо от Ковид-а ...😂😂😂
Скрит текст:
Да Гуспата ще е там Wink

Общи условия

Активация на акаунт